Работала в 4 компаниях   17 лет 1 месяц

Государственный сектор

уповноважений з питань антикорупційної діяльності

державне підприємство

Государственный сектор

2 года 10 месяцев

09.2021 - по настоящее время

Головний юристконсульт

державне підприємство

Государственный сектор

1 год 3 месяца

05.2020 - 08.2021

Старший слідчий

СВПМ ДПС міста Києва

Государственный сектор

11 лет 2 месяца

05.2006 - 07.2017

старший інспектор відділу кадрів

УПМ ДПА у місті Києві

Государственный сектор

1 год 6 месяцев

10.2004 - 04.2006

Ключевая информация

Наразі маю досвід роботи на посаді Уповноваженого з питань антикорупційної діяльності на державному підприємстві і добре знайома з вимогами та нормами антикорупційного законодавства, що передбачає специфіка роботи на моїй посаді. Під час роботи на зазначеній вище посаді мною була розроблена та затверджена Антикорупційна програма підприємства відповідно до нової редакції Типової програми, Кодекс професійної етики працівника та проведення постійного комплексу заходів по інформуванню та дотриманню антикорупційних правил, стандартів та процедур у сфері запобігання і протидії корупції. Здійснювана організація виконання вимог фінансового контролю всіма працівниками підприємства, які є суб’єктами декларування, контроль за дотриманням та виконанням вимог Закону України “Про запобігання корупції” та вжиття всіх можливих превентивних заходів задля недопущення порушень. Маю спеціальне звання “підполковник податкової міліції” та досвід роботи в правоохоронних органах, що характеризує мене як самооорганізованої, високо працездатної, комунікабельної особи, з вмінням швидко орієнтуватись в складних ситуаціях та високим рівнем стресостійкості.

Також хочу зазначити щодо наявності досвіду юридичного супроводу підприємства чисельністю близько 200 осіб із представництвами в усіх регіонах України. Успішна співпраця з держаними органами та міністерствами, взаємодія з контролюючими органами під час проведення перевірок, складання відповідей на запити, звернення, заяви, скарги тощо. Досвід розробки та внесення змін, як до внутрішніх розпорядчих документів так і підготовка нормативно- правових актів у відповідній сфері роботи підприємства.

Окрім професійного досвіду я маю велике бажання і час для розвитку та досягнення успіху на професійних та кар'єрних сходах. Так, для ефективної реалізації себе та здобуття спеціальних знань та навиків, я є аспірантом Муніципальної академії управління у галузі “Публічне управління”, що дає можливість отримати досвід та вміння якісно виконувати поставлені завдання (чітке і точне формулювання мети, цілей і завдань службової діяльності, комплексний підхід до виконання завдань, виявлення ризиків, розуміння змісту і його кінцевих результатів, самостійне визначення можливих шляхів досягнення. Основними принципами у роботі для мене є доброчесність, взаємодія, відповідальність, розвиток та досягнення мети.

Училась в 2 заведениях

МАУП

Публічне управління

Киев, 2020

НАДПС України

факультет податкової міліції, право

Ірпінь, 2004

Владеет языками

Английский

средний

Курсы, тренинги, сертификаты

Нова антикорупційна стратегія України. Напрямки реалізації на державних та комунальних підприємствах

Київ, 2023

Декларуйся - 2022

Київ, 2022

Вимоги та особливості декларування в умовах воєнного стану.

Належне виконання антикорупційної програми підприємства, установи, організації. Робота з антикорупційними ризиками.

Київ, 2022

Дополнительная информация

Захоплення та інтереси

Захоплююсь спортивною стрільбою, настільним тенісом. Полюбляю активні види дозвілля, екстрім водіння (стаж більше 20 років).

Тетяна Миколаївна

Спеціаліст з комплаєнсу

Киев

40 000 грн.

41 год

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 3 дня назад