Работал в 4 компаниях   22 года 11 месяцев

Промышленность и Производство

Керівник планово-диспетчерського бюро цеху з ремонту гелікоптерів

Гелікоптери "Мотор Січ"

Промышленность и Производство

2 года 7 месяцев

10.2021 - по настоящее время

- основні обов'язки аналогічні до роботи начальника ПДБ механо-складального цеху.

- організовував роботи із здачі ремонтної продукції держзамовнику.

Керівник планово-диспетчерського бюро механічно-складального цеху

АТ "Мотор Січ"

Промышленность и Производство

4 года 3 месяца

07.2017 - 10.2021

-забезпечення ритмічної роботи цеху та рівномірного випуску продукції, виконання робіт відповідно до виробничих програм, договірних зобов'язань, календарних графіків та змінно-добових завдань цеху.

-організація оперативно-виробничого планування та управління виробництвом.

-здійснення регулярного оперативного контролю за ходом виробництва та інших видів основної діяльності цеху.

-вжиття заходів щодо запобігання та усунення порушень ходу виробничого процесу, залучення до ліквідації цих порушень допоміжні та інші служби підприємства.

-контроль забезпеченості ділянок цеху необхідними сировиною, матеріалами, конструкціями, комплектуючими виробами, обладнанням.

-здійснення систематичного контролю за наявністю заділів на рівні встановлених нормативів у цехах та на ділянках, безперебійним просуванням виробів по виробничому потоку, виконанням графіків здачі готової продукції.

-забезпечення своєчасного отримання необхідної планової документації для здійснення оперативного контролю за ходом виробництва.

-приймав участь у розробці та реалізації заходів щодо вдосконалення виробничого планування, обліку та контролю за ходом виробництва, впровадження технічних засобів управління виробництвом.

-організація підведення підсумків роботи та оцінки діяльності підрозділів цеху з виконання виробничих програм випуску продукції. -забезпечення своєчасного обліку випуску продукції, складання встановленої звітності.

Старший майстер механічно-складальної дільниці

АТ "Мотор Січ"

Промышленность и Производство

13 лет 11 месяцев

08.2003 - 07.2017

-забезпечення максимального використання виробничих потужностей, повного завантаження та правильної експлуатації обладнання, продуктивної роботи всіх робочих дільниць протягом усіх змін.

-забезпечення своєчасної підготовки виробництва матеріалами, напівфабрикатами, інструментом, пристроями, технічною документацією та ін. та рівномірної роботи ділянки, відповідно до встановленого завдання.

-систематична перевірка виконання завдань бригадами та окремими робітниками, своєчасне усунення несправностей, що виникають, що заважають нормальному ходу виробничого процесу.

-контроль за правильним та своєчасним оформленням первинних документів у частині прийому та видачі роботи (наряди, змінні завдання та ін.), простою робітників та обладнання, наряди на понаднормовану роботу, відомості про виконання виробничої програми.

-проведення інструктажу підлеглих робітників, надання їм необхідної допомоги у освоєнні норм виробітку та виконанні виробничих завдань, особливу увагу приділяти інструктажу робітників у випадках складності або відповідальності виконуваної роботи, освоєння нових робіт.

-прийом першої деталі або виробу, виготовленої робітником на устаткуванні, що вийшло з ремонту або після налагодження. -систематична перевірка стану обладнання та огорож, інструктаж робітників та перевірка їх знань правил техніки безпеки, промислової санітарії, пожежної безпеки та правил користування індивідуальними засобами захисту.

-контроль за дотриманням робочими правил та інструкцій з охорони праці та техніки безпеки.

-разом із працівниками ВТК забезпечення високої якості роботи, що виконується робітниками, перевірка у процесі виготовлення деталей, складання вузлів та виробів, їх якості, а також вивчення причин браку та дефектів, розробка та здійснення заходів щодо їх усунення.

-забезпечення виконання ділянкою планових завдань за обсягом виробництва, номенклатурою та асортиментом виробів, підвищення продуктивності праці, виготовлення продукції високої якості, зниження витрат на одиницю продукції.

Інженер-технолог зварювальних робіт

АТ "Мотор Січ"

Промышленность и Производство

2 года 1 месяц

07.2001 - 08.2003

  • -організація проведення складально-зварювальних робіт відповідно до вимог НТД.
  • -здійснення вибору обладнання, складально-зварювальних пристроїв. -проведення інструктажу зварювальників та здійснення технічного нагляду за виконанням складально-зварювальних робіт.
  • -здійснення технічного нагляду за виконанням складально-зварювальних робіт, контроль за дотриманням технологічного процесу зварювання та складання.
  • -оформлення облікової документації.
  • -контроль за працездатністю зварювального обладнання та налагодження його на необхідні параметри.
  • -організація правильності зберігання, підготовки та використання зварювальних матеріалів. -контроль за якістю зварних з'єднань.
  • -оцінювання економічності складально-зварювальних робіт.
  • -організація підготовки та атестації зварників.

Ключевая информация

-знання офісних програм Word, Excel, Internet, SAP Logon R3, Lotus,

-організація команди на досягнення поставленої мети,

-організація ефективної та раціональної роботи виробництва, -цілеспрямованість,

-стресостійкість,

-комунікабельність,

-за час мого керівництва ділянкою регулярно займалися призові місця щодо виконання плану та організації виробництва серед цехів підприємства (1-е та 2-е місця за підсумками місяця та 1-е місце за підсумками року),

-розробка креслень та складання корпусних меблів (кухні, шафи купе, комоди та ін.),

-готовий до відряджень, переїзду до іншого міста.

Учился в 1 заведении

ЗНТУ

Інженерно-фізичний факультет, спеціальність "інженер-технолог зварювальних робіт"

Запоріжжя, 2001

Дополнительная информация

Водительское удостоверение

Водительские права категории "В", стаж вождения более 15-ти лет

Увлечения и интересы

Разработка чертежей и сборка корпусной мебели (кухни, шкафы купе, комоды и проч.)

Компьютерные навыки

Знание офисных программ Word, Excel, Internet, SAP Logon R3, Lotus.

Общественная деятельность

За время моего руководства участком регулярно занимались призовые места по выполнению плана и организации производства среди цехов предприятия (1-е и 2-е места по итогам месяца и 1-е место по итогам года).

Дмитро Миколайович

Керівник виробництва

Запорожье

45 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 недели назад