Работал в 6 компаниях   19 лет 3 месяца

АПК (Агропромышленный комплекс)

Директор виробництва

ТОВ «СОЛАГРО»

АПК (Агропромышленный комплекс)

4 года 6 месяцев

03.2020 - по настоящее время

Посадові обов’язки: контроль ходу будівництва агрологістичних комплексів (елеватор, склад мінеральних добрив, склад вугілля), організація технічної підготовки виробництва, удосконалення організації виробництва, його технології, механізації та автоматизації виробничих процесів, запобігання браку, підвищенню якості виробів, економії всіх видів ресурсів, підвищення продуктивності праці, а також підвищення рентабельності виробництва, зниження трудомісткості та собівартості продукції, контроль за технологією зберігання зернових культур.

Директор елеватора

ТОВ «АГРО РЕГІОН»

АПК (Агропромышленный комплекс)

6 лет 5 месяцев

10.2013 - 03.2020

Посадові обов’язки: будівництво елеватора одночасного зберігання на 60 000 тон. Забезпечення безперебійного виробничого процесу на елеваторі та насіннєвої лінії, управління бізнес процесами по зберіганню, доробці та відвантаженню сільгосппродукції, ефективного використання техніки, організація транспортної та складської логістики, оптимізація та розвиток діяльності підприємства, а також розробка пропозицій щодо поліпшення ефективності і бізнес процесів. Взаємодія з контролюючими органами. Управління персоналом 60 чоловік.

Головний інженер елеватора

СТОВ «БАТЬКІВЩИНА»

АПК (Агропромышленный комплекс)

1 год 2 месяца

08.2012 - 10.2013

Посадові обов’язки: забезпечення ефективності проектних рішень, своєчасну і якісну підготовку виробництва, ремонт і модернізацію устаткування, досягнення високого рівня якості продукції в процесі її розробки і виробництва.Забезпечення підвищення рівня технічної підготовки виробництва, його ефективності, скорочення матеріальних, фінансових і трудових витрат на виробництво продукції.

Начальник елеватора

ВАТ «УІФК АГРО»

АПК (Агропромышленный комплекс)

3 года 2 месяца

06.2009 - 08.2012

посадові обов’язки: будівництво елеватора одночасного зберігання 38 500тон. організація роботи колективу, налагодження відносин з сільськогосподарськими підприємствами, укладання договорів, відносини з контролюючими органами, відвантаження зернових і олійних культур, контроль за збереженням зернових культур з урахуванням сушіння і обробітку, пошук нових клієнтів, моніторинг діяльності конкурентів. Управління персоналом 25 чоловік.

Головний інженер комбікормового заводу

ВАТ «УІФК АГРО»

АПК (Агропромышленный комплекс)

1 год 6 месяцев

12.2007 - 06.2009

посадові обов’язки: забезпеченні ефективності переробки та зберігання продукції, технічна експлуатація, ремонт і модернізація обладнання, контроль за додержанням технологічної дисципліни норм з охорони праці, виробничої санітарії та пожежної безпеки, підготовка технічної документації.

Інженер механік

ВАТ «УІФК АГРО»

АПК (Агропромышленный комплекс)

2 года 5 месяцев

07.2005 - 12.2007

досвід ведення переговорів, адміністративно-управлінської роботи, налагодження системи продажу продукції, підбір кадрів;- ПК на рівні впевненого користувача;- водійські права категорії «В», стаж водія 22 років -мови: українська-рідна, російська-вільно.

Учился в 2 заведениях

Національний Аграрний Університет

Економіка

Киев, 2007

Національний Аграрний Університет

Механізація переробки та зберігання с/г продукції

Киев, 2005

Олександр Васильович

Директор елеватора

Киев

41 год

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 3 недели назад