Работал в 9 компаниях   17 лет 5 месяцев

Банки, Недвижимость и Девелопмент, Государственный сектор, Охрана и Безопасность

Співробітник Управління з протидії шахрайству та кредитної заборгованості

Monobank | Universal Bank

Банки

2 года 10 месяцев

11.2021 - по настоящее время

Досудове та післясудове стягнення заборгованості. Контроль оплати, виявлення шахрайства та підробки документів, пошук інформації про суб`єкт із всіх можливих джерел та реєстрів, а також пов`язаних з ним зв`язків. Аналітика та звітність. Робота в CRM зі статистикою та фінансовими показниками.

Менеджер з продажу

АН New Walls

Недвижимость и Девелопмент

4 месяца

07.2021 - 11.2021

Ріелтор, первинний та вторинний ринок. Співпраця з відділами продажу забудовників. Підбір та презентація квартир у новобудовах для клієнтів. Співпраця з власниками нерухомості, презентація та просування реклами для продажу об'єктів. Комунікація з покупцями.

Військовий, ООС

72 ОМБР

Государственный сектор

1 год 3 месяца

05.2020 - 08.2021

Військова служба в зоні ООС.

Головний спеціаліст командування

РВК

Государственный сектор

11 месяцев

05.2019 - 04.2020

Своєчасне та якісне оформлення документів для призначення пенсій та грошової допомоги особам, звільненим з військової служби, а також членам сімей померлих та зниклих безвісти військовослужбовців та пенсіонерів з числа колишніх військовослужбовців ЗСУ.

Оформлення документів для визначення статусу учасника бойових дій та отримання відповідних посвідчень, своєчасне та якісне ведення персонального обліку та алфавітної картотеки учасників бойових дій.

Менеджер з продажу

ТОВ КСБ-МРІЯ

Охрана и Безопасность

1 год

03.2018 - 03.2019

1. Консультація клієнтів щодо вибору оптимального рішення для їх потреб (холодні та теплі продажі систем безпеки та відеоспостереження).
2. Укладання угод та контроль над їх виконанням.
3. Контроль дебіторської заборгованості.

Начальник РСО

РДА

Государственный сектор

1 год

03.2017 - 03.2018

Здійснювати керівництво діяльністю відділу з організації режиму таємності. Організовувати роботу відділу відповідно до перспективних та поточних планів, контроль їх виконання. Забезпечення розробки та впровадження заходів щодо забезпечення режиму секретності, виявлення та усунення причин та умов витоку секретної інформації під час проведення робіт з матеріальними носіями секретної інформації, їх зберігання та знищення, контроль виконання цих заходів. Аналіз інформації з питань забезпечення режиму таємності. Співпраця з правоохоронними органами.

Спеціаліст служби банківської безпеки

Ощадбанк

Охрана и Безопасность

1 год 9 месяцев

05.2015 - 02.2017

Забезпечення порядку в банку, системи сигналізації та відеоспостереження. Збереження матеріальних цінностей банку. Організація безпеки працівників банку та клієнтів. Координація та контроль фізичної охорони банку. Проведення службових розслідувань. Співпраця з правоохоронними органами.

Спеціаліст по обробці проблемних активів (Hard и Legal)

ПриватБанк

Охрана и Безопасность

1 год 2 месяца

02.2014 - 04.2015

Відпрацювання бази клієнтів із проблемною заборгованістю. Опитування мешканців населених пунктів, де є боржники. Спілкування з позичальниками та їх родичами особисто або за допомогою стаціонарного, мобільного зв'язку та пошук за допомогою Інтернету, роз'яснення наслідків несплати заборгованості за кредитами, переконання позичальників до негайного погашення заборгованості за кредитами та надалі своєчасна оплата. Огляд та вилучення заставного майна у разі несплати за кредитом. Виїзд разом із ДВС на опис місця проживання боржника, його майна з подальшим вилученням. Моніторинг погашення кредитів після здійснення контактів із боржниками, формування звітів з виконаної роботи.

Судовий виконавець у кримінальних та цивільних справах

Районний суд

Государственный сектор

6 лет 8 месяцев

05.2007 - 01.2014

Своєчасно розглядати звернення громадян та громадських об'єднань, а також підприємств, установ та організацій, державних органів та органів місцевого самоврядування та приймати за ними рішення у порядку, встановленому законодавством, забезпечення та контроль за наступним виконанням судових рішень, після набрання ними законної сили.

Учился в 2 заведениях

Східноєвропейський університет економіки та менеджменту

Правознавство (второе высшее)

Черкассы, 2014

Східноєвропейський університет економіки та менеджменту

Економіка підприємства

Черкассы, 2010

Дополнительная информация

Додатково

  • Навыки работы с компьютером: продвинутый пользователь ПК, Windows, Linux, Microsoft Office, Internet - опытный пользователь
  • Обучение и контроль подчиненных
  • Опыт административной и руководящей работы
  • Умение работать с большим обьемом информации в режиме многозадачности
  • Имеется водительское удостоверение категории "B", опыт успешного вождения 16 лет
  • Владение языками: русский (свободно), английский (базовый), украинский (свободно)

Хобби:

Занимаюсь спортом. Играю в шахматы. Активный в сфере крипты, nft.

Личные качества: коммуникабельный, исполнительный, ответственный, целеустремленный, дисциплинированный, быстрообучаемый, пунктуальный, наблюдательный.

Вредные привычки: отсутствуют

Семейное положение: женат

Дети: нет

Александр

Менеджер з продажу

Киев

60 000 грн.

35 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 часа назад