Работала в 4 компаниях   5 лет 3 месяца

IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования, Транспорт и Логистика, Государственный сектор

Project Manager

VVM-Group

IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования

7 месяцев

09.2023 - по настоящее время

Підготовка процесів підприємства до маштабування, впровадження нового ПЗ, допрацювання існуючого ПЗ, упорядкування документації.

Project Manager

Meest

Транспорт и Логистика

9 месяцев

06.2021 - 03.2022

Вдосконалення процесів адресної доставки, логістики. Оптимізація маршрутної сітки (1С). Контроль бюджету витрат на транспорт. Формування тарифної ставки. Аналітика складу витрат (ВІ). Формування виробничої документації.

Провідний фахівець

Нова Пошта

Транспорт и Логистика

3 месяца

03.2021 - 06.2021

Налагодження процесів відділень, складських процесів, процесів упакування. Вдосконасення стандартів, виробничої документації. Заміри процесів та нормування.

начальник відділу

Укрпошта

Государственный сектор

3 года 6 месяцев

09.2017 - 03.2021

Мережа відділень, організація та проведення навчання, створення наказів, розпоряджень, специфікацій, стандартів, посадових інструкцій, процеси виробництва, складська логістика, адресна логістика, розробка маршрутів, постачання, аналітика, фінансовий моніторинг, платежі (технологіна розробка ПЗ, супровід і впровадження ПЗ, розрахунок з підприємствами, налагодження контактів з місцевими підприємствами), розробка інтерфейсу ПЗ, валютні операції, перекази, системи розрахунків, пенсійні операції (автоматичне завантаження та розрахунки) та соціальні виплати, супровід корпоративних клієнтів, контроль операцій та документації на всіх рівнях, участь у службових розслідуваннях, перевірки діяльності, формування звітів, впровадження та супровід корпоративних систем, маштабування продуктів, службова та офіційна переписка, ведення документації, номенклатура.

Результатом роботи стали лідируючі позиції команди технологів (KPI 100%), підвищено професіоналізм працівників відділень, налагоджено ефективний контроль операцій та документів, налагоджено графіки відвідування та доставки з економією витрат, зменшено кількість залученого автотранспорту, налагоджено обмін даними на електронних носіях з органами ПФУ (звіти та бази даних), автоматизовано та оптимізовано мережу відділень.

Ключевая информация

Особисті навички: транформація процесів, створення нових стандартів, вдосконалення, полегшення, практичне впровадження нових процесів на виробництві, ефективне навчання працівників.

Особистий результат - досконале виконання процесів на всії етапах та злагоджена команда однодумців. Креативний піідхід до проектів.

Впевнений користувач ПК, супровід та налагодження технологічних процесів підприємства. Складське зберігання та логістика, процеси сортування, відвантаження. Офіційна переписка, складання нормативних документів, ведення номенклатури. Супроводження фінансових послуг (платежі, переказні, пенсійні, кредитні, депозитні операції), маю досвід у сфері фінансового моніторингу (супровід операцій, проведення навчання, ведення офіційної документації), надаю перевагу впровадженню нових послуг та технологій, тому постійно залучалась у нові проекти впровадження нового ПЗ, зміни процесів виробництва, реорганізації структури тощо, організовувала та проводила навчання для працівників з розробкою методологічних матеріалів, проводила аналітику роботи мережі (обсяги, відділення, ефективність процесів, логістика), проводила аналітику роботи працівників (оцінювання KPI, преміювання). Розгляд звернень громадян, складання відповідей. Проведення замірів процесів, нормування. Участь у службових розслідуваннях. Проведення інвентаризації на виробництві та складах. Оптимізація маршрутної сітки, аналіз витрат та складу бюджету витрат на перевезення, формування тарифної сітки на перевезення.

Активна та ініціативна (конкурси, флеш-моб, колективні заходи), толерантна, адаптивна, маю, аналітичне та системне мислення. Постійно підвищую кваліфікацію через тренінги та книжки, пройшла тренінг «Удосконалення навичок тренерської діяльності».

Училась в 1 заведении

Одеська Національна академія зв`язку ім.О.С. Попова

Інформаційні мережі зв`язку

Одеса, 2008

Владеет языками

Английский

средний

Немецкий

базовый

Португальский

выше среднего

В1/В2

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Удосконалення навичок тренерської діяльності

Київ, 2014

Ірина

Керівник, Менеджер процесів, Project Manager, куратор проєкту

Киев

45 000 грн.

38 лет

Работает, но открыт для предложений

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад