Работала в 7 компаниях   9 лет 10 месяцев

Недвижимость и Девелопмент, Образование, Юридические услуги, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Секретарь

ПП "Рент-В"

Недвижимость и Девелопмент

2 месяца

02.2024 - 04.2024

Обробка вхідної та вихідної кореспонденції. Розподілення документів по відділам, впорядкування та архівація. Робота з поштовими службами (Нова пошта, Укрпошта). Прийом вхідних дзвінків. Зустріч відвідувачів. Забезпечення життєдіяльності офісу . Робота з орендарями : складання договорів, робота з актами ( в тому числі в програмі Вчасно), рахунками, контроль за поверненням документів та загальним документообігом , вирішення різних питань з орендарями. Робота з орг.технікою. Виконання доручень керівництва.

Завідувач бібліотекою

СЗШ № 83

Образование

6 месяцев

11.2022 - 05.2023

Організація бібліотечного фонду: здійснювання обліку книг, підручників тощо,організація розміщення та зберігання фонду, періодична перевірка фонду.Складання картотек, тематичних списків та огляди літератури. Обслуговування користувачів на абонементі , організаця і здійснення пов'язаної з цим інформаційної роботи (виставки та інші заходи щодо пропаганди книг); здійснює підбір літератури на вимогу користувачів.

Секретар

Адвокатське об'єднання "Дерев'янчук, Макаренко та партнери"

Юридические услуги

10 месяцев

05.2021 - 03.2022

Опрацювання вхідної та вихідної кореспонденції. Робота з кур'єрською службою. Відправка поштової кореспонденції (за необхідності формування описів вкладення у цінні листи, формування реєстрів, подання документів наручно тощо). Координація вхідних дзвінків. Зустріч та прийом клієнтів. Забезпечення життєдіяльності офісу (замовлення канцтоварів, продуктів, виклик майстра для заправки катріджів та інших майстрів, догляд за рослинами офісу). Робота з оргтехнікою.

помічник керівника

УЦОП, ПАТ

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

9 месяцев

07.2020 - 04.2021

Робота із вхідною документацією. Реєстрація вхідної кореспонденції, журнали реєстрації, доведення кореспонденції до безпосереднього адресата. Робота з вихідною кореспонденцією (оформлення та їх відправлення, в т.ч. рекомендовані, цінні листи з описом, повідомленням), Робота з Новою Поштою, віртуальним офісом. Робота на ПК (MS Office), з орг.технікою, складання табеля співробітників. Виконання функцій кур'єра (передача документів до різних організацій), забезпечення життєдіяльності офісу (замовлення, отримання та розподіл товарів для офісу). Зустріч відвідувачів.

секретарь

ПНЗ "Гімназія "Престиж"

Образование

1 год

02.2019 - 02.2020

Зустріч та прийом відвідувачів, прийом та перерозподіл телефонних дзвінків, реєстрація вхідної/вихідної документації, координація роботи персоналу, учнів, інформування відвідувачів про нововведення у школі; допомога в організації та проведенні свят; набір документів, листів, оголошень, анкет тощо. на ПК; пошук необхідної інформації (Internet); робота з офісною технікою.

секретар

ПНЗ "НВО Перлина"

Образование

11 месяцев

03.2017 - 02.2018

Зустріч та прийом відвідувачів, прийом та перерозподіл телефонних дзвінків, реєстрація вхідної/вихідної документації, ведення бази даних учнів, інформування батьків (телефон, розсилка по e-mail) про обсяг, отримані знання, нововведення та свята в школі; допомогу в пошуку співробітників; допомога в організації та проведенні свят; виконання функцій кур'єра; замовлення товарів та товарів (телефон, Internet), контроль своєчасної доставки товарів та товарів; набір документів, листів, оголошень, анкет тощо. на ПК; пошук необхідної інформації (Internet); робота з офісною технікою (ксерокопіювання, сканування, робота з факсом).

секретар

СЗШ № 223

Образование

5 лет

07.2011 - 07.2016

Вхідна, вихідна документація, зустріч та прийом відвідувачів, робота з документами на ПК (Word, Excell, спец. Програми), робота з орг. технікою, що входять, вихідні дзвінки.

Ключевая информация

Впевнений користувач ПК (, MS Office, Internet, основи Photoshop, Power Point 2007, Outlook, Internet), знання офісної техніки.

Особисті якості: відповідальність, пунктуальність, старанність, швидке навчання, вміння спілкуватися з людьми.

Училась в 1 заведении

Криворізький комерційний технікум

організація комерційної діяльності

Кривий Ріг, 1994

Владеет языками

Английский

базовый

Дополнительная информация

Дополнительная информация

Захоплююсь образотворчим мистецтвом.

Район проживания - Святошинский район (Южная Борщаговка)

Ольга

Офіс-менеджер

Киев

Святошинский район

49 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 14 часов назад