Работала в 3 компаниях   17 лет 11 месяцев

Государственный сектор

Головний спеціаліст

Регіональне відділення ФДМУ по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Государственный сектор

13 лет 4 месяца

11.2010 - 03.2024

Головний спеціаліст відділу орендних відносин та оціночної діяльності Управління забезпечення реалізації повноважень у Запорізькій області. Забезпечення реалізації державної політики у сфері оренди державного майна по Запорізькій області (укладання договорів оренди із суб'єктами господарювання, продовження термін, внесення змін до договорів). Контроль за виконанням СГ умов д/о. Проведення роботи щодо моніторингу указів Президента України про введення в дію нових рішень РНБОУ щодо спеціальних економічних та інших обмежувальні заходів (санкцій). Підготовка проєктів наказів, інших розпорядчих документів; запитів до органів управління, Балансоутримувачів. Ведення діловодства: реєстрація, облік документації; підготовка номенклатури справ.
Уміння працювати самостійно з дотриманням визначених термінів, хороші комунікативні навички, хороші навички слухання. Щира, чесна, з позитивною репутацією.

Головний спеціаліст

Запорізька обласна державна адміністрація

Государственный сектор

1 год 6 месяцев

02.2021 - 08.2022

Головний спеціаліст Відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування Запорізької обласної державної адміністрації. Забезпечення взаємодії ЗОДА з центральними і місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями, зокрема, з питань розвитку місцевого самоврядування, територіальної організації влади та адміністративно-територіального устрою. Розроблення проєктів розпоряджень голови ЗОДА, наказів керівника апарату, підготовка інформаційних, довідкових та інших матеріалів до нарад, прес-конференцій, виступів, зустрічей голови ЗОДА з питань, що належать до компетенції Відділу. Розгляд звернень громадян та запитів на отримання публічної інформації в межах повноважень Відділу

Головний спеціаліст

Регіональне відділення ФДМУ по Полтавській області

Государственный сектор

4 года 6 месяцев

05.2006 - 11.2010

Забезпечення реалізації державної політики у сфері оренди державного майна по Полтавській області (укладання договорів оренди із суб'єктами господарювання, продовження термін, внесення змін до договорів). Контроль за виконанням СГ умов д/о. Підготовка проєктів наказів, інших розпорядчих документів; запитів до органів управління, Балансоутримувачів державного майна.
Уміння працювати самостійно з дотриманням визначених термінів, хороші комунікативні навички.

Училась в 1 заведении

Высшее учебное заведение Укоопсоюза "Полтавский университет экономики и торговли"

Економіка підприємства

Полтава, 2006

Владеет языками

Русский

свободно

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Як взаємодіє держава: вивчай, комунікуй, змінюй

Запоріжжя, 2024

Сертификат цифровой грамотности от Дія. Цифрова освіта

Просмотреть

Людмила

Офис-менеджер

Запорожье

Готов переехать: Киев

25 000 грн.

41 год

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад