Работала в 2 компаниях   16 лет 3 месяца

Юридические услуги, Банки

Менеджер проектів

Громадська організація"Прожектор"

Юридические услуги

4 года

02.2020 - 02.2024

підбір персоналу, консультування з питань дотримання трудового законодавства, рекомендації щодо усунення та привиду у відповідність виявлених ризиків у кадровому обліку. Допомога у вирішенні трудових спорів. Робота з договорами та рахунками.Організація тренінгів. Волонтерська діяльність. Супровод проектної діяльності на всіх етапах,включаючи звітність перед донорами.

Начальник сектору кадрового адміністрування

ПАТ "Дельта Банк"

Банки

12 лет 1 месяц

12.2007 - 01.2020

Обов'язки: самостійний підбір персоналу по всіх позиціях, включаючи топові, проведення співбесід, навчання молодих рекрутерів, допомога керівникам у вирішенні кадрових питань, врегулювання конфліктів, адаптація персоналу, є досвід у проведенні корпоративних заходів, в повному обсязі кадрове адміністрування ( 500 робітників).Особисті якості: добре розвинені лідерські якості, ініціативна, цілеспрямована, відповідальна, серйозний підхід до справи, уважне ставлення до людей, вмію приймати самостійні рішення, вмію працювати з великим потоком інформації, знання КЗпП України. Можу налагодити та організувати будь-який виробничий процес.

Ключевая информация

Особисті якості: добре розвинені лідерські якості, ініціативна, цілеспрямована, відповідальна, серйозний підхід до справи, уважне ставлення до людей, вмію приймати самостійні рішення, вмію працювати з великим потоком інформації, знання КЗпП України. Можу налагодити та організувати будь-який виробничий процес.

Училась в 1 заведении

Одеський національний морський університет

Управління на морському транспорті

Одеса, 1995

Владеет языками

Английский

средний

Дополнительная информация

Личные качества

Водительские права:Категория В, стаж вождения-15 лет

Олена Олександрівна

HR-менеджер

Одесса

51 год

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 11 часов назад