Работала в 4 компаниях   14 лет 2 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Керуючий кафе

кафе

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 года 5 месяцев

04.2018 - 09.2022

Контроль надходження продуктів харчування, напоїв, бакалійних товарів.
Контроль якості готової продукції та страв, подача. Розробка технологічних карт, навчання персоналу (як кухарів, так і офіціантів). Складання меню. Контроль роботи офіціантів в залі з відвідувачами, робота з касовим апаратом, програмою обліку R-Ceeper. Частково-бухгалтерський облік.
Зустріч поважних гостей, прийняття замовлень на бенкети, тощо.
Облік робочого часу працівників.
Робота з документами.
Робота з постачальниками.
• Організація та керування роботою кафе
• Управління персоналом та розподіл обов'язків
• Забезпечення високої якості обслуговування клієнтів
• Контроль за якістю та асортиментом страв та напоїв
• Ведення обліку товарів та забезпечення належного запасу
• Організація роботи кухні та взаємодія з кухарями
• Проведення маркетингових заходів для збільшення клієнтської бази
• Моніторинг та аналіз фінансової діяльності кафе
• Звітність перед керівництвом щодо результатів роботи та планів розвитку

приватний підприємець

кафе придорожнє

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 7 месяцев

06.2016 - 01.2018

Технолог

У сестер,

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 года 7 месяцев

11.2011 - 06.2016

Розробка технологічних карт, контроль надходження продукції, контроль процесів приготування та видачі страв, організація процесів, по сумісництву шеф-кухар, кондитер, пекар. Організація та запуск цеху із замороженої продукції (н/і та готових страв «У сестер»), контроль видачі продукції по точках збуту. Документація, сертифікая, методологічні дослідження, аналіз ринку, маркетинг.
• Розробка та вдосконалення технологічних процесів
• Підбір і контроль якості сировини і матеріалів
• Розробка нових продуктів та удосконалення існуючих
• Контроль за дотриманням технологічних регламентів на виробництві
• Проведення лабораторних досліджень та тестувань
• Проведення лабораторних досліджень та тестувань
• Впровадження ефективних рішень для покращення якості продукції
• Ведення технічної документації та звітності
• Навчання персоналу основам технологічних процесів
• Моніторинг ринкових тенденцій і технологічних новинок

Заведующий производством

Ресторан

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 5 месяцев

06.2008 - 11.2011

Облік надходжень та витрат продуктів харчування на підприємстві, робота з постачальниками. Контроль якості продукції, складання технологічних карт, ведення технологічної документації, ревізії.
Контроль видачі готових страв, їхнє оформлення, подача. Підміна в роботі персоналу (кухаря, кондитера).
Ведення бухгалтерського обліку та звітності на підприємстві.
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів

Ключевая информация

• Кондитерська промисловість • Харчова промисловість
• Командна робота
• Уважність до деталей
• Вміння швидко навчатися

Училась в 2 заведениях

Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"

технологія харчування /магістратура

Полтава, 2009

Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"

технологія харчування

Полтава, 2008

Владеет языками

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

віденська випічка

Полтава, 2024

3-d корпусні мусові тістечка

Київ, 2024

Тарти, кіші та чізкейки

Полтава, 2024

Коровай як мистецтво

Одеса, 2024

Перша кулінарна академія Ольги Мартиноської

Київ, 2022

Хліб на заквасці

Харків, 2022

Сучасні десерти

Інші країни, 2018

Сучасні євро-торти

Інші країни, 2017

Юлія Григорівна

Инженер-технолог

Киев

40 000 грн.

37 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 5 дней назад