Работала в 4 компаниях 14 лет 2 месяца
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Керуючий кафе
кафе
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 года 5 месяцев
04.2018 - 09.2022
Контроль якості готової продукції та страв, подача. Розробка технологічних карт, навчання персоналу (як кухарів, так і офіціантів). Складання меню. Контроль роботи офіціантів в залі з відвідувачами, робота з касовим апаратом, програмою обліку R-Ceeper. Частково-бухгалтерський облік.
Зустріч поважних гостей, прийняття замовлень на бенкети, тощо.
Облік робочого часу працівників.
Робота з документами.
Робота з постачальниками.
• Організація та керування роботою кафе
• Управління персоналом та розподіл обов'язків
• Забезпечення високої якості обслуговування клієнтів
• Контроль за якістю та асортиментом страв та напоїв
• Ведення обліку товарів та забезпечення належного запасу
• Організація роботи кухні та взаємодія з кухарями
• Проведення маркетингових заходів для збільшення клієнтської бази
• Моніторинг та аналіз фінансової діяльності кафе
• Звітність перед керівництвом щодо результатів роботи та планів розвитку
приватний підприємець
кафе придорожнє
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 7 месяцев
06.2016 - 01.2018
Технолог
У сестер,
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 года 7 месяцев
11.2011 - 06.2016
• Розробка та вдосконалення технологічних процесів
• Підбір і контроль якості сировини і матеріалів
• Розробка нових продуктів та удосконалення існуючих
• Контроль за дотриманням технологічних регламентів на виробництві
• Проведення лабораторних досліджень та тестувань
• Проведення лабораторних досліджень та тестувань
• Впровадження ефективних рішень для покращення якості продукції
• Ведення технічної документації та звітності
• Навчання персоналу основам технологічних процесів
• Моніторинг ринкових тенденцій і технологічних новинок
Заведующий производством
Ресторан
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 года 5 месяцев
06.2008 - 11.2011
Контроль видачі готових страв, їхнє оформлення, подача. Підміна в роботі персоналу (кухаря, кондитера).
Ведення бухгалтерського обліку та звітності на підприємстві.
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
Ключевая информация
• Командна робота
• Уважність до деталей
• Вміння швидко навчатися
Училась в 2 заведениях
Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
технологія харчування /магістратура
Полтава, 2009
Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
технологія харчування
Полтава, 2008
Владеет языками
Украинский
свободно
Курсы, тренинги, сертификаты
віденська випічка
3-d корпусні мусові тістечка
Тарти, кіші та чізкейки
Коровай як мистецтво
Перша кулінарна академія Ольги Мартиноської
Хліб на заквасці
Сучасні десерти
Сучасні євро-торти
Юлія Григорівна
Юлія Григорівна
Инженер-технолог
Киев
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 5 дней назад