Працювала в 4 компаніях   15 років

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

приватний підприємець

кафе придорожнє

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 років 11 місяців

06.2016 - 05.2023

Керуючий кафе

кафе

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 роки 5 місяців

04.2018 - 09.2022

Контроль надходження продуктів харчування, напоїв, бакалійних товарів.
Контроль якості готової продукції та страв, подача. Розробка технологічних карт, навчання персоналу (як кухарів, так і офіціантів). Складання меню. Контроль роботи офіціантів в залі з відвідувачами, робота з касовим апаратом, програмою обліку R-Ceeper. Частково-бухгалтерський облік.
Зустріч поважних гостей, прийняття замовлень на бенкети, тощо.
Облік робочого часу працівників.
Робота з документами.
Робота з постачальниками.
• Організація та керування роботою кафе
• Управління персоналом та розподіл обов'язків
• Забезпечення високої якості обслуговування клієнтів
• Контроль за якістю та асортиментом страв та напоїв
• Ведення обліку товарів та забезпечення належного запасу
• Організація роботи кухні та взаємодія з кухарями
• Проведення маркетингових заходів для збільшення клієнтської бази
• Моніторинг та аналіз фінансової діяльності кафе
• Звітність перед керівництвом щодо результатів роботи та планів розвитку

Технолог

У сестер,

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 роки 7 місяців

11.2011 - 06.2016

Розробка технологічних карт, контроль надходження продукції, контроль процесів приготування та видачі страв, організація процесів, по сумісництву шеф-кухар, кондитер, пекар. Організація та запуск цеху із замороженої продукції (н/і та готових страв «У сестер»), контроль видачі продукції по точках збуту. Документація, сертифікая, методологічні дослідження, аналіз ринку, маркетинг.
• Розробка та вдосконалення технологічних процесів
• Підбір і контроль якості сировини і матеріалів
• Розробка нових продуктів та удосконалення існуючих
• Контроль за дотриманням технологічних регламентів на виробництві
• Проведення лабораторних досліджень та тестувань
• Проведення лабораторних досліджень та тестувань
• Впровадження ефективних рішень для покращення якості продукції
• Ведення технічної документації та звітності
• Навчання персоналу основам технологічних процесів
• Моніторинг ринкових тенденцій і технологічних новинок

Заведующий производством

Ресторан

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 5 місяців

06.2008 - 11.2011

Облік надходжень та витрат продуктів харчування на підприємстві, робота з постачальниками. Контроль якості продукції, складання технологічних карт, ведення технологічної документації, ревізії.
Контроль видачі готових страв, їхнє оформлення, подача. Підміна в роботі персоналу (кухаря, кондитера).
Ведення бухгалтерського обліку та звітності на підприємстві.
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів

Ключова інформація

• Кондитерська промисловість • Харчова промисловість
• Командна робота

Навчалась в 2 закладах

Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"

технологія харчування /магістратура

Полтава, 2009

Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"

технологія харчування

Полтава, 2008

Курси, тренінги, сертифікати

віденська випічка

Полтава, 2024

3-d мусові тістечка

Київ, 2024

Тарти, кіші та чізкейки

Полтава, 2024

Коровай як мистецтво

Одеса, 2024

Перша кулінарна академія Ольги Мартиноської

Київ, 2022

Хліб на заквасці

Харків, 2022

Сучасні десерти

Інші країни, 2018

Сучасні євро-торти

Інші країни, 2017

Юлія Григорівна

Инженер-технолог

Київ

30 000 грн.

37 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому