Работал в 6 компаниях   25 лет 7 месяцев

IT, IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования, Интернет, Финансовые услуги

Старший інженер-програміст C#, Asp.Net Core Web Api, MSSQL, EFCore, RabbitMQ

TEMABIT Software Development

IT

2 года 3 месяца

11.2021 - 02.2024

Я працював з декількома компаніями, а саме Сільпо, Кур’єрська доставка, Фоззі -Експансія, Тедіс, Ресто і інтеграція з сервісом Нова Пошта. В основному я використовував купу мікросервісів, пов’язаних з APS.Net 6.
Фоззі (Експансія) – онлайн магазин і доставка. Ми перешли на ComCore, CatalogHelper та Catalog (Elasticsearch), Conductor, Collect, Delivery, Notification, OMS, OMS.Web, Payment, Workflow, ApiGW, FozzyShop залишився на PHP.
Сільпо – онлайн магазин і доставка. Розвивали набір проектів з Sku (одиниця обліку запасів), CulinaryOrderDB, ComDB, Service (який включав 53 проекти), Catalog, Catalog.Promo, MasterData, DeliveryService (14 проектів), Workflow, MobileSilpoTypes. І був такий проект ComToCloud (BasketApi, BasketContracts, BasketService, BasketStorage).
Кур’єрська доставка (для Сільпо) - Для управління кур’єрами, які доставляють їжу клієнтам, створено систему з кількох мікросервісів.Коротко бізнес-процес виглядає наступним чином. Покупець вибирає товар на сайті або в мобільному додатку, оформляє замовлення, оплачує замовлення. Далі замовлення йде на доставку їжі. Розраховуються параметри доставки за адресами. Замовлення відображаються на мобільних пристроях кур'єрів. Кур'єри бронюють доставку за собою. Формуються маршрути доставки від магазинів до гостей. Коли замовлення готові, кур’єри доставляють замовлення та відзначають завершення доставки.Розроблено наступні мікросервіси: каталог товарів, знижки та маркетингові акції, кошик, оформлення замовлення, прийом онлайн-платежів, налаштування продавця (інтеграція з транспортною системою та інші довідкові дані), кур’єри. Покращено сервіси формування замовлення, прийому платежів, каталогу товарів, розрахунку та формування кур’єрських завдань, інтеграції з сервісом ідентифікації, шлюзу агрегатора.
Ресто (сітка ресторанів) – Я викрикував онлайн сервіс з serverless архітектурою AWS (Lambda, DynamoDB, EC2, S3, CloudWatch, EventBridge, PostgreSQL, Minimal API). Моє завдання було ChoiceQR-adapter.
Тедіс – я інтегрував Azure Active Directory з SharePoint (в один місяць).

Інженер-програміст C#, ASP.Net Core, EF Core, SQL Server

Linkos Group

IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования

1 год 10 месяцев

12.2019 - 10.2021

Розробив декілька модулів сервера додатків ERP системи (ISPro).

1. Підсистема документообігу та CRM. Контрагенти, банківські рахунки, контактні особи, контактна інформація, адреси, філії, відділення, організація заходів з клієнтами, договори, рахунки, банківські платежі, інтеграція із зовнішніми системами, документообіг.

2. Підсистема, де користувач може налаштувати поля введення для будь-якого бізнес-об’єкта (документів, довідників...).

3. Підсистема прикріплення (завантаження файлів, ескізи файлів, розширення файлів, надання прав) для будь-якого об'єкта бізнес-логіки або кількох об'єктів.

4. Веб-додаток для адміністрування та моніторингу ERP-System. Розроблено функції авторизації, керування блокуванням, управління ліцензіями, керування користувачами та інші функції. Реалізовано адаптивний дизайн для різних пристроїв (настільних і мобільних).

Для розробки веб-додатку я використовував JS, jQuery, Ajax, Bootstrap,Технології DataTable, C#, Asp.Net Core MVC. Для табличних даних DataTable створив візуальний компонент групування даних (перетягніть стовпець і створіть групування рядків). Створено візуальний компонент для формування невеликого списку даних.

Інженер-програміст C#, .Net, WPF, Win32 Api, MVVM, ZVTProtocol

«Gamanet a.s.» зі Словаччини та благодійного стартапу «Contactless Donation Box» з Німеччини

IT

1 год 10 месяцев

02.2018 - 12.2019

1. Бібліотека «Adaptive dockable controls» для бібліотеки WPF (WPF) док-вікон була розроблена для «Gamanet a.s.» зі Словаччини. Під час роботи над проектом я познайомився з тонкощами WPF і використанням Win32 Api. Демо посилання https://youtu.be/B8AxYHE1Bh8.

Ця бібліотека має такі функції:

a) Стиковка/відстиковка Windows;

b) Багатомоніторне середовище – вікно можна перетягнути на інший дисплей із можливістю розгорнути його;

c) вкладеність – вікно може бути вставлене в інше;

d) Вкладки – коли в одному контейнері кілька вікон, створюються вкладки;

e) Закріплення – коли вікно не закріплено, воно ховається;

f) Збереження та відновлення розташування вікон;g) Підтримка шаблону MVVM (з Caliburn.Micro);

h) Підтримує зміну стилю. Використані технології C#, .Net Framework (4.0, 4.5. 4.6.1, 4.7, 4.8), WPF, Win32 API.
2. Бібліотека безконтактного платіжного терміналу Ingenico Bank розроблена за протоколом ZVT для благодійного стартапу «Contactless Donation Box» з Німеччини. Термінал не має кнопок. Людині, яка бажає зробити пожертву, достатньо підійти до терміналу та прикріпити картку. Термінал повинен визначити дотик і відправити транзакцію в процесинговий центр банку.Основною функцією бібліотеки є безперервна робота терміналу в режимі очікування платежу. У разі збою транзакції або відключення/включення живлення бібліотека дозволяє відновити термінал до робочого стану прийому платежу. Бібліотека має інтерфейс для передачі операцій і помилок у зовнішню CRM систему. Реалізовано журналювання операцій.Використані технології C#, .Net Framework, Threading, ZVT-протокол (незалежний від виробника протокол між платіжними терміналами та електронними касовими системами / торговими автоматами).

Розробник програмного забезпечення C#, .Net Core, UWP, MVVM, XAML, SQLite

Freelancer

Интернет

1 год 10 месяцев

02.2018 - 12.2019

Розробив додаток UWP для обліку особистих фінансів «Мої фінанси співають романси» (мобільна та десктопна версії на Windows 10). Посилання https://www.microsoft.com/en-us/p/myfinancesaresingromances/9nblggh67mdf
Додаток дозволяє фіксувати витрати та надходження грошей у момент їх виникнення. Є можливість побачити залишок грошей після кожної операції. Залишки та рух коштів можна вести на кількох банківських рахунках, у касах, у кількох валютах. Є функція резервного копіювання та відновлення. Розроблено адаптивний інтерфейс для повороту мобільного телефону та монітора.Використані технології C#, .Net Core, UWP, MVVM light, SQLite, async/await.

Розробник ERP-систем 1С-Підприємство

Мережа ломбардів "Благо" (Credit)

Финансовые услуги

2 года 7 месяцев

06.2015 - 01.2018

Розвиток кредитної системи. Криптографічний захист персональних даних клієнтів. Інтеграція з системами кредитних історій. Перевірка дійсного паспорта.

Створено систему моніторингу веб-сервісів та обміну даними з віддаленими кредитними підрозділами. Система анонімізації інформації для безпечної передачі баз даних при розробці та тестуванні. Інтеграція з телефонними системами. Зміни згідно з новим законодавством. Інтеграція з партнерськими сайтами лідогенерації. Система прискорення. Обробка великих даних.
Основні завдання: Оптимізація програмного коду (прискорення програми 1С). Розробка архітектурних рішень на основі вимог.Оцінка технічних характеристик.Огляд коду.розвиток. Створення та випуск релізів. Проектування бази даних, розробка запитів. Обробка великих даних (розмір бази даних - 1Tb). Використовувані технології: ERP - 1С:Підприємство (Форми, Звіт, REST, SOAP та інше) T-SQL.

Результати: З нуля розроблено нову систему управління мережею кредитних відділів (ERP). Використовував технологію 1С:Підприємство. Добудована система роздрібної торгівлі під заставу. Прибрав блокування в старій системі. Скарги припинилися. Оптимізовано кілька великих звітів про запити SQL. Обсяг даних великий. Наприклад, один із звітів будувався більше 5 хвилин на місяць, тепер до 1 хвилин на рік. Створив зовнішній компонент 1С (рідний) для підключення до електронних ваг на С++. Створив зовнішній компонент 1С (рідний) для роботи з камерою на C++ і OpenCV.

Розробник ERP-систем 1С-Підприємство

IT

IT

16 лет 9 месяцев

07.1998 - 04.2015

Заступник директора з розвитку ERP-системи 1CEnterprise МУК - Червень 2010 - квітень 2012.
Власник, директор СІТІС. Травень 2005 - червень 2010.
Розробник ERP-систем 1С-Підприємство Юнітрейд Груп - Вересень 2002 - травень 2004.
Розробник ERP-систем 1С-Підприємство та системний адміністратор ВАТ «Ярошенського хлібоприймального підприємства» - Липень 1998 - серпень 2002.
І багато ще де.

Ключевая информация

APS.Net (2.2, 3.1, 6, 8), APS.Net Web Api (Restful), Microsoft SQL, EntityFrameworkCore, Elasticsearch, NLog, Swagger (OpenAPI), Prometheus, DependencyInjection, AutoMapper, Dapper, MediatR, FluentValidation, Cronos, MassTransit, RabbitMQ, HealthChecks, NewtonsoftJson, Polly, Linq2db, Hangfire, async/await, xml, json, Clean architecture, CQRS, UnitTest.
Базовий рівень із MongoDB, gRPC, Redis, Docker, AWS (Lambda, DynamoDB, EC2, S3, CloudWatch, EventBridge, PostgreSQL, Minimal API), WPF, MAUI, JS, jQuery, Ajax, Bootstrap, Oracle, SVN.

Учился в 1 заведении

Вінницький національний технічний університет

Розробка програмного забезпечення

Вінниця, 1998

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Курсы, тренинги, сертификаты

AWS for Beginners

2024

https://lms.robotdreams.cc/certificate/4ea21c59726d52642fb44356f03a2cf9
AWS: Lambda, DynamoDB, EC2, S3, CloudWatch, EventBridge, PostgreSQL, Minimal API.

Mehmet Ozkaya on Udemy

2022

Вивчення архітектури та впровадження мікросервісів у .Net 5.
Пройшов курс зі створення мікросервісів у .Net 6 за допомогою Asp.Net Web API, Docker, Docker-compose, RabbitMQ, MassTransit, gRPC, Restful, Ocelot API Gateway, MongoDB, Redis, MS SQL Server, EF Core, Postgresgl, Dapper, Automapper, MediatR, Fluent Validation, DI, async/await, чиста архітектура, CQRS, шаблон дизайну сховища, шаблон агрегації запитів. Крок за кроком я отримував практичні навички проектування та впровадження мікросервісів для електронної комерції. Незважаючи на те, що я давно займаюся мікросервісами, курс зміцнив мої навички вирішення бізнес-завдань за допомогою сучасних технологій. Дякую моєму інструктору Мехмету Озкая за підтримку під час навчання.
PS. Створені мікросервіси добре працюють на останній версії .Net 6.

Mehmet Ozkaya on Udemy

2021

Навчання дизайну архітектури мікросервісів із шаблонами та принципами.
Сертифікат https://www.udemy.com/certificate/UC-c26dba0f-3c3a-4334-bcbc-c56cde39a89b

Цей сертифікат підтверджує, що Юрій Яцков успішно пройшов курс «Дизайн мікросервісної архітектури з шаблонами та принципами» 10/05/2021, який викладав Мехмет Озкая на Udemy. Сертифікат свідчить про те, що студент пройшов весь курс, підтверджений студентом. Тривалість курсу – це загальна кількість відеогодин курсу на момент останнього завершення.

CyberBionic - International Training Center information technologies Microsoft

2016

Навчання розробці програмного забезпечення за допомогою C#.

Дополнительная информация

Захоплення та інтереси

Інвалід третьої групи.

Юрій Олександрович

C#, ASP.Net Web Api, EF, SQL, RabbitMQ, Docker і все інше

Киев

48 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 1 час назад