Работала в 19 компаниях   27 лет 3 месяца

Услуги для бизнеса - другое, Недвижимость и Девелопмент, Торговля розничная / Retail, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Государственный сектор, Шоу-бизнес, Медиа / СМИ

Директор з маркетингу проєктів

Startup companies

Услуги для бизнеса - другое

3 года

06.2021 - по настоящее время

Розробка проектів групи компаній з перевезення вантажів та надання послуг з доставки відправлень. Формування стратегії з 0. Створення сайтів, чатботів, розробка брендбуку та айдентики компаній. Розробка комунікаційної моделі для взаємодії з аудиторією в соцмережах. Створення CRM, контакт-центру з обслуговування клієнтів. Ведення аналітики. Проведення тендерів серед підрядників на обслуговування компанії. Реєстрація торговельних марок. Розробка дизайну та відкриття відділень обслуговування.

До цього: проекти в сфері комерційної нерухомості, рітейлу, сучасного БЦ з власною інфраструктурою, мереж кафе, готелів. Ведення проектів сфери facility. Методології Agile, Scrum. Формування гіпотез, шляхів клієнтів, стратегії розвитку. Трансформація іміджу, продуктів та послуг компанії. Формування та просування цифрових каналів бізнесу. Диплом Digital Marketing Director IMBA academy. Реорганізація маркетингових процесів проектів, аналітичної частини (цифровий формат CRM Citrix, ElDoc). Проведення аудиту та виявлення проблемних напрямків. Збільшення конверсії покупок, запитів від аудиторії. Створення рекомендацій щодо просування продукції магазинів. Розробка та контроль стимулюючих акцій у режимі Маркетинг 360. Соціальна модель бізнесу. Навчання регіональних менеджерів. Участь в роботі зі створення об’єктів (архітектурні бюро). Звітність-центральний офіс (Європа). Побудова дохідної частини відділу маркетингу.

Директор з маркетингу ( підвищення до директора з розвитку)

Blockbuster mall

Недвижимость и Девелопмент

1 год

02.2020 - 02.2021

Запуск проекту з етапу будівництва до початку операційної діяльності. Розробка стратегії розвитку, конверсії звернень, брендбуку. Побудова umbrella бренду (3 компанії). Створення відділу маркетингу та контроль ефективності роботи. Розробка системи партнерства з якірними операторами сектору FMCG, fashion, non-food, HoReCa (великі міжнародні мережі та ФОП). Підтримка розвитку брендів орендарів сегментів food, non-food, retail а також власних напрямків бізнесу: парк розваг та соціальний простір з фуд-зоною на 46 ресторанів та концертною площадкою (робота в складний для рітейлу період локдауну). Розробка зовнішньої та внутрішньої системи навігації, створення єдиної структури рекламних конструкцій. Пошук додаткових рекламних можливостей для збільшення дохідної частини. Digital-супровід бізнесу: веб-виробництво, реалізація рекламних кампаній під ключ (крос-платформи). Ведення тендерів, пошук та співпраця з підрядними компаніями. Впровадження алгоритмів CRM, включаючи кабінет орендаря і аналітику. Супроводження та відкриття з боку партнера відкриття флагманського магазину IKEA в Україні. Досвід роботи в складі креативної робочої групи з розробки концепту проекту. Контроль термінів виконання робіт: матеріали, ескізи, якість робіт, ТЗ. Введення магазинів на адаптаційний період, підготовка магазинів до відкриття.

Провідний бренд-менеджер відділу маркетингу

Arricano Real Estate

Недвижимость и Девелопмент

4 года

03.2015 - 03.2019

Ведення маркетингу п'яти ТРЦ. Розробка аудіовізуальної рекламної сітки. Впровадження В2В напрямку - підтримка орендарів в рамках торгової діяльності комплексів, відкриття нових магазинів / ресторанів / дитячих розважальних центрів. Розвиток бізнес-моделі з розширення напрямків та проектів компанії (сервісна зона, проект фудкорту, магазин українських дизайнерів). Довгострокове / короткострокове планування, бюджетування об'єктів. Креатив, розробка бренд-буку, Digital, B2C, B2S. Контроль документообігу. CRM ElDoc. Вдосконалення системи: кабінет орендаря, рух фінансів, товарообіг магазинів, облік маркетингових акцій магазинів, звітність з товарообігу. Розробка і впровадження бюджетів, контроль дохідної частини об'єктів. Збільшення товарообігу орендарів. Digital супровід орендарів на маркетплейсах. Робота з лідерами думок, блогерами. Взаємодія з локальними представниками міської влади. Просування напрямки "соціальна відповідальність бізнесу". Розробка додатків AR, VR, MR.

Провідний спеціаліст з маркетингу

Мережа європейських кав'ярень "Реприза"

Торговля розничная / Retail

4 месяца

08.2014 - 12.2014

Консалтинг мережі. Розробка та впровадження ребрендингу мережі. Трейд-маркетинг, збільшення обсягу продажів продукції. Розробка сезонних пропозицій. SMM.

Провідний спеціаліст відділу маркетингу

Gulliver

Недвижимость и Девелопмент

1 год

07.2013 - 07.2014

Розробка айдентики ТРЦ та БЦ, event-супровід відкриття проекту. Розробка і впровадження єдиної маркетингової і рекламної політики компанії для ринків B2B і B2C. Розробка та впровадження комунікаційної стратегії в мережах. Розробка сайту. Погодження рекламних матеріалів орендарів згідно основної бренд-концепції. Планування та реалізація event-календаря, акцій, розпродажів. Ведення соціальних та благодійних проектів. Підготовка PR і POS-матеріалів. Відкриття й розвиток боулінг-клубу Gulliver. Ведення проекту. Постійна комунікація з general manager (іноземний експерт). Підпорядкування власнику бізнесу.

Project Manager, CMO проектів

Startup

Услуги для бизнеса - другое

1 год

07.2012 - 07.2013

Ведення проектів "під ключ", розробка візуальної складової, PR, event супровід. Маркетинг та digital супровід компаній: Baumit (Австрія), ресторан Фелліні, кінотеатр Україна, котеджне містечко Green Town. Клієнтський супровід: Скло Імідж, Гідро Буд Груп. Ресторани: Веранда на Дніпрі, Кашемір, Belgium Art Zone (запуск і маркетингове супроводження). Розважальний центр City Entertainment, 4 поверх ТРЦ Sky Mall (запуск і ведення проекту).

Головний спеціаліст з маркетингу та реклами

Under Wonder

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 7 месяцев

01.2010 - 08.2012

Відкриття ресторану італійської кухні в центрі Києва. Популяризація бренду, кухні, шефкухаря, перших осіб. Залучення клієнтів. Ведення проекту з 0. Розробка сайту, SEOоптимізація, SMM. Розробка механізмів проведення рекламних розсилок. Результат моєї роботи-ресторан, що не належить до будь-якої з мереж, увійшов у ТОР 100 в Україні в перший рік роботи, став популярним і впізнаваним в Києві в сегменті основної цільової аудиторії.

Керівник департаменту маркетингу та PR

PeesBoyClub, Сеть ресторанов

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года

02.2008 - 02.2010

Маркетинг мережі Pees Boy Club (13 ресторанів). Розвиток брендів холдингу. Контроль роботи колл-центру, служби доставки. Розширення клієнтської бази, розробка програм лояльності. Розвиток проекту - готель «Берлогово» (територія заміського комплексу "Партизан"), Start up проекту Flying Away Fish (ресторан у ВІП терміналі С, аеропорт Бориспіль). Розробка та SEO-оптимізація сайту, рекламних смс-розсилок.

PR специалист

Кабінет Міністрів України

Государственный сектор

3 месяца

11.2007 - 02.2008

Радник з PR. Міністерство регіонального розвитку та будівництва.

PR директор

Укрмузпром

Шоу-бизнес

1 год 7 месяцев

05.2006 - 12.2007

PR музичних колективів лейбла, організація прес-конференцій, іміджевих вечірок, виїзних акцій, зйомка відеокліпів, взаємодія зі ЗМІ. Організація фестивалю «Гніздо», проведення спеціальних акцій в рамках фестивалю. Створення комерційних пропозицій і спонсорських пакетів, планування рекламних кампаній. Ведення документообігу, звітів.

PR директор

Народне радіо, Просто радіо, концертна агенція АСА, мережа кінотеатрів Одеса-кіно

Медиа / СМИ

3 года 8 месяцев

04.2004 - 12.2007

Відкриття в Києві і початок мовлення радіостанції Народне радіо. Повний PR супровід та розвиток проекту. В рамках діяльності концертної агенції АСА організація концертів: Luciano Pavarotti, Moby, В'ячеслав Бутусов, Борис Грєбєнщіков, Земфіра, Omara Portuondo, Chris Rea, Zucchero, Bryan Adams, Jamiroquai, груп Black Eyed Peas, Deep Purple, A-HA, MUSE, джазового виконавця Chick Corea. В рамках організації і проведення фестивалю Tuborg Green Fest концерти груп Placebo, Faithless, DJ David Guetta. Повний прес-супровід проектів. Співпраця з компаніями-спонсорами. Організація event-заходів в рамках концертів. PRсупровід проектів мережі кінотеатрів Одеса-Кіно. ATL, BTL, PR.

PR менеджер, дикторка, редактор.

ЕВРОПА+ 92.8 FM

Медиа / СМИ

4 месяца

05.2004 - 09.2004

Диктор прямого ефіру, PR менеджер

Gala Radio

Медиа / СМИ

1 год 1 месяц

02.2003 - 03.2004

Керівник служби новин радіостанції GALA Radio. Дикторка прямого ефіру, редактор новин, головний редактор ранкового шоу (інформаційна служба). Промо ранкового шоу.

Редактор, сценарист

телеканал "Інтер"

Медиа / СМИ

6 месяцев

08.2002 - 02.2003

Редактор, сценарист телевізійного проекту «Ключовий момент».

Журналіст, редактор, диктор прямого ефіру

Наше радіо

Медиа / СМИ

3 года 4 месяца

05.1999 - 09.2002

Журналіст служби новин радіостанції «Наше радіо». Редактор. Керівник інформаційних проектів.

Парламентський кореспондент.

Ведення напряму «Політика».

Ведення прямих ефірів на виборах Президента України, до Верховної Ради України. Аналітика. Написання коментарів, аналітичних статей, проведення інтерв'ю.

Журналіст, диктор новин

радіостанция Майдан

Медиа / СМИ

2 года 7 месяцев

04.1999 - 11.2001

Редактор, диктор, автор сценаріїв і репортажів програми Студентська хвиля, радіостанція Майдан.

Журналіст

Аргументи та факти

Медиа / СМИ

1 год

05.1998 - 05.1999

Журналіст служби новин

Національна радіокомпанія України

Медиа / СМИ

1 год

05.1997 - 05.1998

Журналіст

Київські відомості

Медиа / СМИ

1 год 1 месяц

06.1995 - 07.1996

Ключевая информация

Наявність успішних і результативних кейсів як за авторськими проектами, так і у взаємодії з партнерами, відомими торговими марками, громадськими організаціями, благодійними проектами і держструктурами.

Збільшення прибутку брендів, впізнаваності торгових марок орендарів в проектах торговельної нерухомості, HoReCa, рітейлу. Креатив у створенні проектів і генеруванні ідей для просування бізнесу. Знання основ і застосування на практиці документа "Система менеджменту якості ISO 9001". Запуск і введення в оперативну діяльність проектів. Партнерство з якірними операторами сектору FMCG, fashion. Розвиток сервісної складової. Великий досвід в ресторанному бізнесі. Збільшення дохідної частини від продажу реклами. Digital-супровід бізнесу від веб-виробництва до розробки і реалізації рекламних кампаній (крос-промо). Розробка мобільних додатків та CRM платформ (в розрізі побудови бренду і зміцнення його позицій, а також збільшення конверсії покупок). Аналітика. Нейромаркетинг. Успішний досвід роботи із технічною документацією, міськими органами влади, будівельними підрядними

організаціями, проектними командами. Сильні організаторські здібності щодо ведення проектів.

З початку війни перебуваю в Києві допомагаючи у соціальних питаннях та на інформаційному фронті.

Все буде Україна!

Училась в 3 заведениях

IMBA academy

Digital Marketing Director

Київ, 2022

Вища школа реклами Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Реклама, зв'язки з громадськістю

Київ, 2002

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Інститут журналістики диплом з відзнакою

Київ, 2001

Владеет языками

Английский

выше среднего

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Итальянский

базовый

Русский

свободно

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

Конфліктологія у продажах.

Київ, 2016

Набуття додаткових знань та навичок у продажу (рітейл). Напрямок: "Програми лояльності. Конфліктологія у продажах".

 

Організація Professional Trainings. 

Дополнительная информация

Громадська діяльність

Співзасновник київського клубу мопсів "Pug Team Kyiv".

Співорганізатор громадського руху володарів собак "Мопсотусівки" у Києві (місцеві локації, "Кураж Базар" Платформа).

Марина Святославівна

Керівник відділу маркетингу та реклами. Керівник проектів.

Киев

70 000 грн.

44 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 6 дней назад