Работал в 3 компаниях 9 лет 10 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Бар-шеф
Ресторан «Амстер-Дамстер»
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 года 2 месяца
07.2022 - 09.2025
Бармен-кассир-сомелье
Ресторан «Истина и вино»
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 10 месяцев
05.2019 - 02.2022
Бар-шеф мережі ресторанів у Києві
Menya Musashi
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 года 11 месяцев
08.2015 - 06.2019
Ключевая информация
• Приготування та складання різноманітних коктейлів;
• Розробка технологічних та калькуляційних карт;
• Приготування унікальних коктейлів на основі кави, сиропів, пива, ягід та фруктів;
• Приготування авторських живих чаїв;
• Складання винних карток;
• Робота з елітними та ексклюзивними напоями;
• Відкриття ресторану з нуля;
• Підбір барного інвентарю, посуду, алкоголю;
• Розрахунок та визначення обсягів закупівель (барна продукція\обладнання);
• Контроль собівартості;
• Безпосередні контакти з менеджерами алкогольних компаній;
• Проведення тренінгів для підвищення ефективності роботи бару;
• Інвентаризація продукції;
• Набір та навчання співробітників бару.
Учился в 1 заведении
Приватний вищий навчальний заклад "Інститут екології економіки і права"
Маркетинг
2025
Владеет языками
Английский
базовый
Дополнительная информация
Личные качества
Розробка меню для закладів. Підбір винної карти. Постановка роботи бару з нуля: меню, персонал, підбір обладнання, посуду, інвентарю. Постановка роботи: стандартизація, навчання, контроль роботи.
Бондаренко
Бондаренко
Менеджер бара, Бар-шеф, Бармен

Киев
Активно ищет работу
полная занятость, неполная занятость
Обновлено 2 дня назад