Работал в 3 компаниях   8 лет 10 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Бармен-кассир-сомелье

Ресторан «Истина и вино»

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 9 месяцев

05.2019 - 02.2022

Бар-шеф мережі ресторанів у Києві

Menya Musashi

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 10 месяцев

08.2015 - 06.2019

Бармен

3bcafe

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 3 месяца

05.2013 - 08.2015

Продаж і приготування алкогольних і неалкогольних напоїв також кава і чай. Складання та прийом закупівлі.

Ключевая информация

• Приготування та складання різноманітних коктейлів;

• Розробка технологічних та калькуляційних карт;

• Приготування унікальних коктейлів на основі кави, сиропів, пива, ягід та фруктів;

• Приготування авторських живих чаїв;

• Складання винних карток;

• Робота з елітними та ексклюзивними напоями;

• Відкриття ресторану з нуля;

• Підбір барного інвентарю, посуду, алкоголю;

• Розрахунок та визначення обсягів закупівель (барна продукція\обладнання);

• Контроль собівартості;

• Безпосередні контакти з менеджерами алкогольних компаній;

• Проведення тренінгів для підвищення ефективності роботи бару;

• Інвентаризація продукції;

• Набір та навчання співробітників бару.

Учился в 1 заведении

Университет экономики и права "КРОК"

Финансы и кредит

Киев, 2008

Владеет языками

Английский

базовый

Дополнительная информация

Личные качества

Розробка меню для закладів. Підбір винної карти. Постановка роботи бару з нуля: меню, персонал, підбір обладнання, посуду, інвентарю. Постановка роботи: стандартизація, навчання, контроль роботи.

Бондаренко

Менеджер бара, Бар-шеф, Бармен

Киев

35 000 грн.

33 года

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Обновлено 2 часа назад