Працював в 3 компаніях 8 років 10 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Бармен-кассир-сомелье
Ресторан «Истина и вино»
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 9 місяців
05.2019 - 02.2022
Бар-шеф мережі ресторанів у Києві
Menya Musashi
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 10 місяців
08.2015 - 06.2019
Бармен
3bcafe
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 3 місяці
05.2013 - 08.2015
Продаж і приготування алкогольних і неалкогольних напоїв також кава і чай. Складання та прийом закупівлі.
Ключова інформація
• Приготування та складання різноманітних коктейлів;
• Розробка технологічних та калькуляційних карт;
• Приготування унікальних коктейлів на основі кави, сиропів, пива, ягід та фруктів;
• Приготування авторських живих чаїв;
• Складання винних карток;
• Робота з елітними та ексклюзивними напоями;
• Відкриття ресторану з нуля;
• Підбір барного інвентарю, посуду, алкоголю;
• Розрахунок та визначення обсягів закупівель (барна продукція\обладнання);
• Контроль собівартості;
• Безпосередні контакти з менеджерами алкогольних компаній;
• Проведення тренінгів для підвищення ефективності роботи бару;
• Інвентаризація продукції;
• Набір та навчання співробітників бару.
Навчався в 1 закладі
Университет экономики и права "КРОК"
Финансы и кредит
Киев, 2008
Володіє мовами
Англійська
базовий
Додаткова інформація
Личные качества
Розробка меню для закладів. Підбір винної карти. Постановка роботи бару з нуля: меню, персонал, підбір обладнання, посуду, інвентарю. Постановка роботи: стандартизація, навчання, контроль роботи.
Бондаренко
Бондаренко
Менеджер бара, Бар-шеф, Бармен
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість, неповна зайнятість
Оновлено 4 години тому