Працював в 3 компаніях   9 років 10 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Бар-шеф

Ресторан «Амстер-Дамстер»

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 2 місяці

07.2022 - 09.2025

Бармен-кассир-сомелье

Ресторан «Истина и вино»

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 10 місяців

05.2019 - 02.2022

Бар-шеф мережі ресторанів у Києві

Menya Musashi

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 11 місяців

08.2015 - 06.2019

Ключова інформація

• Приготування та складання різноманітних коктейлів;

• Розробка технологічних та калькуляційних карт;

• Приготування унікальних коктейлів на основі кави, сиропів, пива, ягід та фруктів;

• Приготування авторських живих чаїв;

• Складання винних карток;

• Робота з елітними та ексклюзивними напоями;

• Відкриття ресторану з нуля;

• Підбір барного інвентарю, посуду, алкоголю;

• Розрахунок та визначення обсягів закупівель (барна продукція\обладнання);

• Контроль собівартості;

• Безпосередні контакти з менеджерами алкогольних компаній;

• Проведення тренінгів для підвищення ефективності роботи бару;

• Інвентаризація продукції;

• Набір та навчання співробітників бару.

Навчався в 1 закладі

Приватний вищий навчальний заклад "Інститут екології економіки і права"

Маркетинг

2025

Володіє мовами

Англійська

базовий

Додаткова інформація

Личные качества

Розробка меню для закладів. Підбір винної карти. Постановка роботи бару з нуля: меню, персонал, підбір обладнання, посуду, інвентарю. Постановка роботи: стандартизація, навчання, контроль роботи.

Бондаренко

Менеджер бара, Бар-шеф, Бармен

Київ

40 000 грн

34 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Оновлено 2 тижні тому