Работал в 12 компаниях   7 лет 2 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Керуючий рестораном

Sova

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 3 месяца

03.2023 - по настоящее время

Організація, налагодження та контроль всіх процесів ресторану

Виконавчий директор

Mur Mur

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год

04.2022 - 04.2023

• Підготовка, виконання бюджету та бізнес-плану роботи ресторану;

• Плануання роботи закладу, з метою досягнення встановлених показників KPI;

• Аналіз продуктивності праці та впровадження заходів, спрямованих на оптимізацію трудовых витрат LAYBOR, %

• Контроль та аналіз профіту ресторану (витрати на операційну діяльність, собівартість продукції, управління витратами на господарську діяльність установи);

• Рекрутинг, навчання менеджменту ресторану та персоналу, оцінка ефективності, розвиток талантів відповідно до індивідуальних планів навчання;

• Забезпечення дотримання процедур за стандартами бренду;

• Організація роботи департаментів ресторану (прибуток, продаж, люди, операційна діяльність);

• Управління зміною (10-15людей);

• Реалізація дієвих заходів щодо збільшення кількості відвідувачів та збільшення продажів ресторану;

• Підготовка та запуск маркетингових програм, аналіз їх ефективностіДосягнення:• Скорочення плинності кадрів;

• Проходження з високими результатами аудитів, як внутрішніх так і зовнішніх.

• Виконання КРІ. Поліпшення досвіду гостей досягнуто за рахунок постійного аналізу зворотного зв'язку від відвідувачів та впровадження дій, спрямованих на покращення якості обслуговування, якості продукції.

Топ-менеджер , Співзасновник

Оптиміст

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 2 месяца

01.2020 - 03.2022

*Розробка і запуск закладу з нуля

*Відкриття закладу під ключ (проєктування спільно з дизайнером: гостьової зони, барної зони, ергономіка робочої зони бару, підбір і купівля необхідного обладнання, посуду, інвентарю, меблів, декору)

*Встановлення робочої зони згідно зі стандартами 'ХАССП'

*Складання барної карти, тех. карт, чек листів (коктейлі, міцна група напоїв, винна карта, безалкогольні напої, гарячі напої) Особлива увага сучасним трендам барної культури.

*Співпраця та спонсорство з алкогольними компаніями.

*Підбір і навчання персоналу.

*Технологія виробництва коктейлів, власних алкогольних напоїв, безалкогольних напоїв у форматі пляшки, розробка дизайну етикетки.

*Відкриття точки ''Takeaway'' для реалізації бутильованої продукції та гарячих напоїв із собою.

*Контроль обліку та руху товару, маржинальність продукції (складання цін, контроль собівартості та правильного націлювання продукції) *Контроль залишків (переоблік)

*Розвиток і просування бренду по Україні

*Допомога в маркетингу

*Організація виїзних заходів (кейтеринг), майстер-класів, винних вечорів для гостей.

Chef bartender

G7 bar

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 месяца

12.2018 - 02.2019

Проектирование и открытие бара с ноля. Покупка барного оборудование, организация работы бара, закупка алкоголя, переучёты, обучение персонала, разработка барной карты, контроль работы. Организация мастер-классов, дегустаций. Анализ продаваемости, тенденции на рынке

Chef bartender

ARTarea

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 месяца

10.2018 - 01.2019

Проектирование и открытие бара с ноля. Покупка барного оборудование, организация работы бара, закупка алкоголя, переучёты, обучение персонала, разработка барной карты, контроль работы. Организация мастер-классов, дегустаций. Анализ продаваемости, тенденции на рынке

Bar manager

Soho Bar / Ротман Ю.В., ФЛП

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 месяцев

07.2018 - 12.2018

Организация работы бара.

Bar manager, bartender

B&B bar

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

8 месяцев

11.2017 - 07.2018

Bar manager

Papa de more

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 месяца

06.2017 - 09.2017

Организация бара с ноля

Bartender

Speak Easy bar

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 месяц

04.2017 - 05.2017

Работа в Европе. Poland Wroclaw

Bartender

Hemingway bar, Poland, Gliwice

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 месяц

02.2017 - 03.2017

Bartender

Campari bar. Poland, Katowice

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 месяц

01.2017 - 02.2017

Bar manager

Doberman gastro-bar

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

06.2016 - 12.2016

Ключевая информация

Займаюся барами близько 7 років.

Обговорення концепції закладу для вироблення стилістики та можливості згодом наситити бар оригінальним контентом

Визначення дизайн-проєкту бару для розподілу технологічних зон, розміщення обладнання, продукції.

Контроль та узгоджене сприяння в перебігу будівельних робіт, зведенні стійки, проведенні комунікацій, виборі матеріалів, електрифікації бару...

Перелік, кошторис, тендер та наступний підбір обладнання, інвентарю та посуду. Зонування технологічних процесів.

Розробка карти бару, авторських коктейлів і елітного алкоголю. Опрацювання, презентація. Затвердження з боку керівництва.

Підбір персоналу бару. Тренінги, майстер-класи. Роль у барі. Інструкції. Матеріал для навчання. Посадові обов'язки. Ведення графіка.

Іспити на засвоєння пройденого матеріалу. Контроль якості готової продукції. Аналіз барменів, корекція діяльності. Систематизація процесів у роботі бару.

Взаємодія з бухгалтерією. Спільні розрахунки собівартості та націнки продукції. Тех. карт і калькуляційні карти.

Ведення документообігу (надходження, переміщення, списання, інвентаризації), створення стоп-листів (оптимальна кількість продукції в барі та на складі), чек-листів (відкриття, закриття бару, в процесі роботи), передання зміни, заявки.

Керування підрозділу.

Аналіз ефективності роботи бару: моніторинг продажів, оптимізація витрат, корекція націнок. Виведення з меню неходових, за підсумками аналізу, позицій і їх заміна на нові

Учился в 1 заведении

УДХТУ

ТС

Днепр, 2014

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

продвинутый

Курсы, тренинги, сертификаты

Бар-менеджмент (Управление баром)

Киев, 2017

Єгор

Керуючий закладом, Шеф-Бармен

Днепр

Готов переехать: Киев, Львов, Одесса, Ивано-Франковск, Буковель

32 года

проектная работа, неполная занятость, полная занятость

Обновлено 2 месяца назад