Работал в 4 компаниях   10 лет 10 месяцев

Образование

старший науковий співробітник

науковий інститут

Образование

2 года 1 месяц

08.2022 - по настоящее время

вчитель біології, хімії, навколишнього світу, основи здоров'я

школа

Образование

11 месяцев

09.2021 - 08.2022

вчитель біології

школа

Образование

3 года

09.2014 - 09.2017

доцент

університет

Образование

6 лет

01.2010 - 01.2016

Ключевая информация

"Спеціаліст вищої категорії", "Сарший вчитель" . Викладав біологію, хімію, природознавство, навколишній світ, основи здоров'я. Активно використовував різноманітні педагогічні методики при викладанні дисциплін. Високий рівень знань біології, методики викладання біології. Надаю перевагу підготовці до уроків з використання мультимедійних технологій. Наявний досвід роботи з дітьми різних вікових груп. Уміння аналізувати і планувати власну діяльність. Вміння працювати з великим об'ємом інформації. Організація обговорення складної проблеми без втрат часу та за короткий термін виконання усіх запланованих дії із максимальним залученням учасників процесу. Працювання із простими та доступними інтернет-ресурсами та органічно використання їх під час уроків, використання інноваційних інструментів в умовах очного та дистанційного навчання. Використання віртуальної лабораторії Gо-Lab на уроках біології та хімії. Застосування інтерактивних навчальних матеріалів на уроках і в позаурочній діяльності. Використання моделювання як засобу активізації пізнавальної діяльності учнів при викладанні предметів природничого циклу.

Вдосконалення власної професійної майстерності заради ефективної взаємодії зі школярами та урізноманітнення навчального процесу. Участь у заочних наукових конференціях з біології, природознавства, районних семінарах та тренінгах. Координація науково-дослідницької діяльності учнів, які брали участь у конференціях, творчих зустрічах, презентаціях, олімпіадах. Маю більше 100 наукових праць. Впевнено користуюсь комп'ютером (MS Office: Word, Excel; Internet та ін.).

Пройшов наступні курси, вебінари: 1. Підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти в природничій галузі НУШ в контексті Державного стандарту базової середньої освіти (сертифікат НУШ №22/23); 2. Онлайн-інструменти для здійснення формувального оцінювання в середній та старшій школі; 3. Дистанційне навчання учнів, що мають різні технічні можливості: навчаємо вчитися; 4. Підручники курсів «Пізнаємо природу»/«Природничі науки»/«Довкілля» як ресурс для створення компетентнісних завдань; 5. Фасилітативний підхід у викладанні основ здоров'я: практичні прийоми; 6. Інтернет-ресурси в роботі вчителя: прості сервіси на кожен день; 7. Інтернет-ресурси для створення завдань для уроків природничої освітньої галузі; 8. Використання віртуальної лабораторії Gо-Lab на уроках біології та хімії; 9. Інноваційні технології навчання біології і екології.

Учился в 1 заведении

Луганський національний університет ім. Т. Шевченка за спеціальністю «Середня освіта (Біологія)»

вчитель біології

Луганск, 2016

Владеет языками

Русский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Доктор біологічних наук

Киев, 2019

Дополнительная информация

Водительское удостоверение

Категория В

Личные качества

відповідальний, дисциплінований, енергійний, ініціативний, творчий, комунікабельний, працьовитий, маю організаторські здібності, здатний швидко вчитися.

Увлечения и интересы

Спорт: футбол, настільний теніс

Сергій

Вчитель біології, хімії, природознавства, основи здоров’я

Киев

42 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 недели назад