Работала в 7 компаниях   24 года 1 месяц

Банки

Начальник управління внутрішньобанківського обліку

АТ "РВС БАНК"

Банки

4 года 8 месяцев

11.2019 - по настоящее время

Заступник головного бухгалтера

ПАТ "РАДИКАЛ БАНК"

Банки

8 месяцев

03.2019 - 11.2019

Заступника начальника відділу обліку необоротних активів та запасів

АБ "УКРГАЗБАНК"

Банки

2 месяца

01.2019 - 03.2019

Начальник Департаменту/Управління фінансового та податкового обліку

ПАТ "ДІВІ БАНК"

Банки

7 лет 5 месяцев

03.2011 - 08.2018

Період роботи в ПАТ "ДІВІ БАНК-досвід починаючи з відкриття банку до здавання ліцензії (реорганізація у фінансову установу)

Начальник відділу обліку господарських операцій

ПАТ КБ "ЄВРОБАНК"

Банки

11 месяцев

03.2010 - 02.2011

Начальник відділу внутрішньобанківських операцій

Подільська філія ВАТ КБ «Хрещатик»

Банки

2 года 7 месяцев

08.2007 - 03.2010

Начальник обліково-фінансового відділу

Київська філія АТ «Укрінбанк»

Банки

7 лет 5 месяцев

03.2000 - 08.2007

Ключевая информация

Виконання всіх видів перерахувань по господарських операціях. Здійснення контролю за веденням операцій по синтетичному та аналітичному обліку з внутрішньобанківських та господарських операцій. Відображення в обліку розрахунків з персоналом по оплаті праці (відпускних, по листам непрацездатності, премій), своєчасне і правильне віднесення на витрати сум нарахованої заробітної плати і відрахувань в бюджет. Складання та подання бухгалтерської та статистичної звітності до відповідних Державних органів. Ведення заробітної плати, відображенням її по балансу, формування та подача звітів в в системі Медок IS в податкову інспекцію. Ведення обліку розрахунків дебіторів і кредиторів банку по господарських операціях. Облік господарських договорів. Своєчасна оплата діючих угод, договорів та контрактів. Складання щомісячної звітності про стан дебіторської заборгованості Оформлення та своєчасне відображення в бухгалтерському обліку руху малоцінних і швидкозношуваних предметів, матеріалів на складі, паливномастильних матеріалів. Ведення підзвітних коштів (прийом та проведення авансових звітів по відрядженнях та інших господарських операціях та віднесення витрат на відповідні статті балансу). Формування та подача звітності в фіскальні органи та фонди (звіт про контрольовані операції (трансфертне ціноутворення), податку на додану вартість (набір, реєстрація накладних в системі Медок IS), екологічного податку, податку з нерухомості, земельного податку та ін Ведення податкового обліку податку на прибуток і забезпечення надання податкової звітності, контроль за достовірністю і правильністю віднесення доходів та витрат по рахунках 6го та 7го класу у відповідності до Плану рахунків бухгалтерського обліку банків України Формування файлів річної фінансової звітності, побудова приміток до річного звіту та звіту про рух грошових коштів. Ведення обліку необоротних активів, нематеріальних активів, нарахування фінансової та податкової амортизації. Проведення інвентаризації активів. Облік внутрішньобанківських операцій по позабалансових рахунках. Проведення послідуючого контролю за формуванням меморіальних документів дня. Знання нормативної та законодавчої бази України з питань банківської діяльності та фінансової звітності про оподаткування, Податкового Кодексу України. Знання інструкцій НБУ. Вміння застосовувати знання в практичній діяльності.

Училась в 1 заведении

Київський національний торговельно-економічний університет

Бухгалтерський облік та аудит,Економіст з бухгалтерського обліку та аудиту

Киев, 2000

Дополнительная информация

Компьютерные навыки

Microsoft Office: Excel, Word, Outlook, Internet. ОДБ SR bank-4.,АБС БИ-2, Скрудж, М.Е.doc IS, ,зарплатна прогр.«Іс-Про"

Тетяна Олександрівна

Начальник Департаменту/Управління/Відділу фінансового та податкового обліку

Киев

45 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад