Работала в 5 компаниях   5 лет 3 месяца

Другое, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Промышленность и Производство

пекар

ТПП Фора, ООО

Другое

6 месяцев

04.2020 - 10.2020

повар универсал

ресторан Маестро

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 месяцев

12.2019 - 05.2020

Обязанности и достижения

Майстер контрольний

ТОВ Бізнес Продукт Плюс

Промышленность и Производство

5 месяцев

07.2019 - 12.2019

1. Організувала на закріпленій дільниці роботу з контролю і підвищення якості продукції і послуг, комплектності виробів, що випускаються, і облік браку.

2. Контролювала правильність установлення сортності продукції відповідно до затверджених зразків, стандартів, технічних умов та іншої нормативно-технічної документації, додержання технологічних режимів на всіх стадіях виробничого процесу, інструкцій і методик з технічного контролю на робочих місцях, якість тари і упаковки, технічний стан обладнання і транспортних засобів, збереження сировини, матеріалів, напівфабрикатів, комплектуючих виробів, готової продукції.

3. Вживала заходів щодо попередження виробництва і запобігання випуску продукції, яка не відповідає встановленим вимогам, виявляє причини і винуватців браку, надходження рекламацій на готову продукцію, а також розробленню і впровадженню заходів, спрямованих на підвищення якості і конкурентоспроможності продукції та послуг.

4. Керувала роботою з оформлення технічної документації, що посвідчує якість і комплектність виробів , які випускаються або поставляються, брала участь у здаванні готової продукції, виконаних робіт замовникам.

5. Перевіряла додержання інструкцій і методик з технічного контролю на робочих місцях, а також здійснювала контроль якості тари та упаковки, технічного стану устаткування і засобів транспорту, зберігання сировини, матеріалів, комплектуючих виробів, готової продукції.

6. Стежила за виконанням графіків перевірки на точність виробничого устаткування та оснащення, технічним станом контрольно-вимірювальних засобів, наявністю їх на робочих місцях і своєчасним поданням для державної перевірки.

7. Берала участь у розробленні і впровадженні більш досконалих систем управління якістю і методів контролю, включаючи вхідний контроль комплектуючих виробів, матеріалів, напівфабрикатів, які надходять та передбачають механізацію та автоматизацію контрольних операцій, і у проведенні заходів, пов'язаних з уведенням нових і переглядом чинних стандартів, технічних умов, нормативів якісних показників і інструкцій.

8. Брала участь у здаванні готової продукції, виконаних робіт замовникам.

9. Організовувала облік браку, брала участь у вивченні причин виникнення виробничих дефектів готової продукції і рекламацій, що надійшли, а також у розробленні і впровадженні заходів з підвищення якості продукції, виконуваних робіт , запобігання й усунення причин випуску неякісних виробів.

10. Виконувала роботу, пов'язану з атестацією промислової продукції за категоріями якості.

11. Контролювала додержання підлеглими йому робітниками правил і норм охорони праці, виробничої і трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.

12. Надавала пропозиції щодо заохочення, згідно з установленим порядком, кращих працівників, а також подає пропозиції щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності за порушення виробничої і трудової дисципліни.

13. Вела виховну роботу в колективі.

14. Виконувала вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримується норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.

повар холодного процесса

Елефант, Ресторан

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 4 месяца

02.2018 - 06.2019

  • Знание рецептуры и технологию производства полуфабрикатов, блюд и кулинарных изделий, в том числе совместимость, взаимозаменяемость продуктов, изменения, происходящие в процессе кулинарной обработки сырья;
  • Знание рецептуры, технологии приготовления, требования к качеству, срокам, условиям хранения, порционирования блюд и кулинарных изделий; оформления и подачи блюд и кулинарных изделий, требующих сложной кулинарной обработки; основ рационального питания;
  • Знание органолептических методов оценки качества кулинарной продукции, признаков недоброкачественности блюд и кулинарных изделий, способов устранения пороков в готовой кулинарной продукции;
  • Знание видов, свойств и способов обработки сырья и полуфабрикатов, используемых для приготовления сложных блюд и кулинарных изделий;
  • Должен обладать навыками по изготовлению и подаче блюд с проведением заключительных операций;
  • Знание ароматических веществ и способов их применения с целью улучшения вкусовых качеств кулинарной продукции; действующие сборники рецептур, технологических инструкций и правила пользования ими.
  • Повар

    Кафе Банзай

    Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

    2 года 5 месяцев

    04.2015 - 09.2017

    Владение поварскими навыками. Приготовление блюд из разработанного меню. Подготовка заготовок для блюд.Знание вкусовых качеств блюд. Знание правил ценообразования и калькуляции блюд. Навыки приготовления различных блюд. Умение оформлять блюда. Умение разбираться в качестве и свежести продуктов. Владение технологией быстрого приготовления блюд. Знание санитарно-гигиенических норм в местах общественного питания. Знание технологического оборудования и умение работы на нем.

    Ключевая информация

    Снятие остатков. Качественно и вкусно приготовленная пища. Отзывчивость на запросы клиентов. Умение сглаживать конфликты, умение работать в команде. Стрессоустойчивость, аккуратность, исполнительность, ответственность, отчетность. Владение поварскими навыками. Умение разбираться в качестве и свежести продуктов. Владение технологией быстрого приготовления блюд

    Училась в 1 заведении

    Чернівецький державний комерційний технікум

    Виробництво харчової продукції ;технік - технолог з технології харчування

    Чернівці, 2013

    Владеет языками

    Польский

    выше среднего

    Может проходить собеседование на этом языке

    Может проходить собеседование на этом языке

    Дополнительная информация

    Обов'язково прочитайте

    Я із С.М.Т. Баришівка. Від нас до Києва їдуть три маршрутки кожні 20-30 хвилин (м.Бориспільська,м. Харківська,м.Лісова).Шукаю роботу до 20.00 Телефонуйте,обговоримо всі деталі.

    Яна

    Повар

    Борисполь

    31 год

    полная занятость

    Обновлено 1 месяц назад