Працювала в 6 компаніях 9 років 1 місяць
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Інше, Промисловість та Виробництво
кухар продавець
Шаурма
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 9 місяців
11.2020 - 08.2024
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Адаптація до нових умов роботи
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
- Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
пекар
ТПП Фора, ООО
Інше
6 місяців
04.2020 - 10.2020
- Читання та виконання рецептур
- Контроль за процесом випікання
- Ведення обліку використаних інгредієнтів
- Дотримання санітарних норм та правил
- Підготовка тіста і випічки
- Обслуговування пекарського обладнання
- Забезпечення якості готової продукції
- Підтримання чистоти на робочому місці
Кухар універсал
ресторан Маестро
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
12.2019 - 05.2020
- Приготування різноманітних страв згідно з меню
- Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
- Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
- Контроль за якістю та свіжістю продуктів
- Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
- Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
- Організація робочого процесу на кухні
- Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
- Інноваційний підхід до приготування традиційних страв
Майстер контрольний
ТОВ Бізнес Продукт Плюс
Промисловість та Виробництво
5 місяців
07.2019 - 12.2019
Кухар гарячого цеху
Елефант, Ресторан
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 4 місяці
02.2018 - 06.2019
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
Кухар універсал
Кафе Банзай
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 5 місяців
04.2015 - 09.2017
- Приготування страв
- Дотримання рецептур та технологічних процесів
- Контроль якості продуктів
- Підтримка чистоти на кухні
- Організація робочого місця
- Планування меню
- Замовлення продуктів
- Ведення кухонної документації
- Дотримання санітарних норм
- Обслуговування заходів та банкетів
Ключова інформація
Навчалась в 1 закладі
Чернівецький державний комерційний технікум
Виробництво харчової продукції ;технік - технолог з технології харчування
Чернівці, 2013
Володіє мовами
Польська
базовий
Яна Дмитрівна
Яна Дмитрівна
Кухар
Баришівка
Готовий переїхати: Бориспіль
повна зайнятість
Оновлено 2 місяці тому