Працювала в 6 компаніях   9 років 1 місяць

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Інше, Промисловість та Виробництво

кухар продавець

Шаурма

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 9 місяців

11.2020 - 08.2024

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку

пекар

ТПП Фора, ООО

Інше

6 місяців

04.2020 - 10.2020

  • Читання та виконання рецептур
  • Контроль за процесом випікання
  • Ведення обліку використаних інгредієнтів
  • Дотримання санітарних норм та правил
  • Підготовка тіста і випічки
  • Обслуговування пекарського обладнання
  • Забезпечення якості готової продукції
  • Підтримання чистоти на робочому місці

Кухар універсал

ресторан Маестро

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 місяців

12.2019 - 05.2020

Обязанности и достижения
  • Приготування різноманітних страв згідно з меню
  • Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
  • Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
  • Контроль за якістю та свіжістю продуктів
  • Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
  • Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
  • Організація робочого процесу на кухні
  • Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
  • Інноваційний підхід до приготування традиційних страв

Майстер контрольний

ТОВ Бізнес Продукт Плюс

Промисловість та Виробництво

5 місяців

07.2019 - 12.2019

1. Організувала на закріпленій дільниці роботу з контролю і підвищення якості продукції і послуг, комплектності виробів, що випускаються, і облік браку.

2. Контролювала правильність установлення сортності продукції відповідно до затверджених зразків, стандартів, технічних умов та іншої нормативно-технічної документації, додержання технологічних режимів на всіх стадіях виробничого процесу, інструкцій і методик з технічного контролю на робочих місцях, якість тари і упаковки, технічний стан обладнання і транспортних засобів, збереження сировини, матеріалів, напівфабрикатів, комплектуючих виробів, готової продукції.

3. Вживала заходів щодо попередження виробництва і запобігання випуску продукції, яка не відповідає встановленим вимогам, виявляє причини і винуватців браку, надходження рекламацій на готову продукцію, а також розробленню і впровадженню заходів, спрямованих на підвищення якості і конкурентоспроможності продукції та послуг.

4. Керувала роботою з оформлення технічної документації, що посвідчує якість і комплектність виробів , які випускаються або поставляються, брала участь у здаванні готової продукції, виконаних робіт замовникам.

5. Перевіряла додержання інструкцій і методик з технічного контролю на робочих місцях, а також здійснювала контроль якості тари та упаковки, технічного стану устаткування і засобів транспорту, зберігання сировини, матеріалів, комплектуючих виробів, готової продукції.

6. Стежила за виконанням графіків перевірки на точність виробничого устаткування та оснащення, технічним станом контрольно-вимірювальних засобів, наявністю їх на робочих місцях і своєчасним поданням для державної перевірки.

7. Берала участь у розробленні і впровадженні більш досконалих систем управління якістю і методів контролю, включаючи вхідний контроль комплектуючих виробів, матеріалів, напівфабрикатів, які надходять та передбачають механізацію та автоматизацію контрольних операцій, і у проведенні заходів, пов'язаних з уведенням нових і переглядом чинних стандартів, технічних умов, нормативів якісних показників і інструкцій.

8. Брала участь у здаванні готової продукції, виконаних робіт замовникам.

9. Організовувала облік браку, брала участь у вивченні причин виникнення виробничих дефектів готової продукції і рекламацій, що надійшли, а також у розробленні і впровадженні заходів з підвищення якості продукції, виконуваних робіт , запобігання й усунення причин випуску неякісних виробів.

10. Виконувала роботу, пов'язану з атестацією промислової продукції за категоріями якості.

11. Контролювала додержання підлеглими йому робітниками правил і норм охорони праці, виробничої і трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.

12. Надавала пропозиції щодо заохочення, згідно з установленим порядком, кращих працівників, а також подає пропозиції щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності за порушення виробничої і трудової дисципліни.

13. Вела виховну роботу в колективі.

14. Виконувала вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримується норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.

Кухар гарячого цеху

Елефант, Ресторан

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 4 місяці

02.2018 - 06.2019

  • Знання рецептури та технологію виробництва напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів, у тому числі сумісність, взаємозамінність продуктів, зміни, що відбуваються у процесі кулінарної обробки сировини;
  • Знання рецептури, технології приготування, вимоги до якості, термінів, умов зберігання, порціонування страв та кулінарних виробів; оформлення та подання страв та кулінарних виробів, що потребують складної кулінарної обробки; основ раціонального харчування;
  • Знання органолептичних методів оцінки якості кулінарної продукції, ознак недоброякісності страв та кулінарних виробів, способів усунення вад у готовій кулінарній продукції;
  • Знання видів, властивостей та способів обробки сировини та напівфабрикатів, що використовуються для приготування складних страв та кулінарних виробів;
  • Повинен мати навички з виготовлення та подачі страв з проведенням заключних операцій;
  • Знання ароматичних речовин та способів їх застосування з метою покращення смакових якостей кулінарної продукції; діючі збірники рецептур, технологічних інструкцій та правила користування ними.
    • Планування та організація своєї роботи
    • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
    • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
    • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів

    Кухар універсал

    Кафе Банзай

    Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

    2 роки 5 місяців

    04.2015 - 09.2017

    Владение поварПриготування страв із розробленого меню. Підготовка заготовок для страв. Знання смакових якостей страв. Знання правил ціноутворення та калькуляції страв. Навички приготування різних страв. Вміння оформляти страви. Вміння розбиратися в якості та свіжості продуктів. Володіння технологією швидкого приготування страв. Знання санітарно-гігієнічних норм у місцях громадського харчування. Знання технологічного обладнання та вміння роботи на ньому.скими навыками.
    • Приготування страв
    • Дотримання рецептур та технологічних процесів
    • Контроль якості продуктів
    • Підтримка чистоти на кухні
    • Організація робочого місця
    • Планування меню
    • Замовлення продуктів
    • Ведення кухонної документації
    • Дотримання санітарних норм
    • Обслуговування заходів та банкетів

    Ключова інформація

    Зняття залишків. Якісно та смачно приготовлена їжа. Чуйність на запити клієнтів. Вміння згладжувати конфлікти, вміння працювати у команді. Стресостійкість, акуратність, старанність, відповідальність, звітність. Володіння кухарськими навичками. Вміння розбиратися в якості та свіжості продуктів. Володіння технологією швидкого приготування страв

    Навчалась в 1 закладі

    Чернівецький державний комерційний технікум

    Виробництво харчової продукції ;технік - технолог з технології харчування

    Чернівці, 2013

    Володіє мовами

    Польська

    базовий

    Яна Дмитрівна

    Кухар

    Баришівка

    Готовий переїхати: Бориспіль

    31 рік

    повна зайнятість

    Оновлено 2 місяці тому