Работал в 4 компаниях   14 лет 6 месяцев

Банки

Старший аудитор (аналитика)

Національний банк України

Банки

8 лет 4 месяца

12.2015 - по настоящее время

Аналитик баз данных, разработка отчетности, создание клиент-интерфейсов

УкрСиббанк BNP Paribas Group

Банки

3 года 1 месяц

10.2012 - 11.2015

Старший експерт Центру трансформ. проектів і аналітики. Формування та щоденна актуалізація портфеля корпоративних клієнтів корпоративного бізнесу (Access), сегментація компаній по напрямкам роботи відділів (AGRI, MNC, LCC, SS) (Access). Контроль корпоративних групп клієнтів (Access). Щоденна актуалізація кредитного та депозитного портфелів Corporate (Access). Ведення бази по продуктам Corporate (Access). Ведення БД документарних операцій (Access). Звіти: Monthly changes/Daily changes по активам та пасивам банку в розрізі RMs/Divisions Звіти по зміні валютних та гривневих залишків на рахунках корпоративних клієнтів/груп Приріст/падіння кредитного портфеля. TOP20. (20 кредитів/пасивів Corporate) Звіт по «новим клієнтам». Visits Activity Report (зустрічі RMs з потенційними та діючими клієнтами банку) Business Trips Report (бізнесвідрядження RMs та GRMs). NewАctivations Report (планування стратегії роботи з потенційними клієнтами). UA_Appendix 2 (звіт для Парижу по роботі корпоративного бізнесу в Україні) Sensitive Report (клієнти з найбільшою кількістю операцій по депозитам) Corporate Dashboard (звіт перед головою правління АТ Укрсиббанк ). Робота з PL/SQL Developer, написання та обробка SQL запитів, створення робочих форм в Access.Миттєві звіти по запитам суміжних департаментів та відділів.

Экономист

КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК

Банки

11 месяцев

11.2011 - 10.2012

Щоденний контрользвітність клієнтів PI,SME,Сorporate по прострочці, «7\15» та «30+» DPD, інформування відділень про можливе доформування по резервам. Контроль технічних виносів на прострочу SME,Corporate. Формування звітності для правління по клієнтам BLC(Bad Loans Comitet), клієнти які виходять на максимально допустимий строк заборгованості для розгляду на комітеті про можливе списання безнадійної заборгованості з балансу банку. Моніторинг та щомісячна звітність по Collection Efficiency. Звіт демонструє ефективність підрозділу Collection (SME,Corporate), відношення простроченої заборгованості на початок періоду + виноси на прострочку за період до загальної суми погашень всіх боржників за звітний період. Звіт CASA по 15 найбільших групах банку, аналізує поведінку клієнтів груп по категоріям ризику, збільшення\зменшення заборгованості, якість погашень. Планування резервів банку під прострочену заборгованість по 279 постанові НБУ. Формування звітності Follow up для директорів регіональних дирекцій по клієнтам , які не виконали своїх зобов'язань по кредитам. Формування бази даних в ОДБ по групам клієнтів SME, Corporate. Контроль максимально допустимих кредитних лімітів по групам клієнтів. Розрахунок «удільної ваги» кредитів 4 та 5 групи(сумнівні, безнадійні) відносно кредитного портфеля банку. Формування звітності по запитам інших департаментів та управлінь за допомогою SQL запитів в програмному комплексі TOAD на базі Oraclе. (Написання SQL запитів, Access, розробка формінтерфейсів, робота з макросами Excel та Access, «сводные таблицы», підготовка презентацій в Power Point для комітетів

Аналитик департамента проблемных кредитов

Надра Банк

Банки

1 год 11 месяцев

10.2008 - 09.2010

Щоденне формування портфелів для роботи колекторів по напрямках МСБ, страхування, ритейл, бланкових кредитів(карткових) та «Євторокредит Догмат Україна» (конвертація валют, розрахунок днів заборгованості, розподілення клієнтів по бакетам ДПД, утримання клієнтів які погашають заборгованість, передача клієнтів на юридичний відділ). Розрахунки погашень заборгованості в поточний день за минулий по напрямкам МСБ, ритейл, страхування, бланкових кредитів, «Євторокредит Догмат Україна». Ведення платіжного календаря. Формування файлів , відправка та ведення статистики по СМС для боржників банку. Щотижневий рейтинговий звіт по роботі колекторів Департаменту монторингу та збору боргів. Розрахунок рейтингу роботи колекторів за місяць , погашення по взятих обіцянках,нарахування мотивації по рейтингу роботи.Формування файлів для автоінформатора, підрахунок погашень , звіт після кожного завантаження файлу по напрямкам МСБ, ритейл, страхування, бланкових кредитів, «Євторокредит Догмат Україна». Проводилася вибірка по портфелям клієнтів без контактних даних для передачі на відділ Пошуку контактних данних. Проводилась автоматизація певної звітності в БД Access та МС Excel, за допомогою написання запитів SQL, макросів , фом і звітів.

Ключевая информация

Досконало знаю ПК, Microsoft Office (Excel (VBA), Word, Power Point, Access)

-Access - уровень разработчик приложений

-Excel - уровень разработчик приложений

-SQL (Select) работал в среде PL/SQL Developer, Toad, MS SQL Server.

-HTML5

-CSS3

-JavaScript(Basic)

-JQuery(Ajax)

-React JS (start)

-Node JS (start)

-PHP 7 (start)

Учился в 2 заведениях

Национальный авиационный университет

ФАСУ, ИЕСУ

Киев, 2014

Национальный авиационный университет

Экономики предприятий, международная экономика

Киев, 2014

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Курсы, тренинги, сертификаты

PHP 7 (Laravel) - Basic

Киев, 2019

IT Educational center SkillUр 

FrontEnd (HTML5, CSS3, JavaScript) Basic

Киев, 2018

IT Educational center SkillUр 

VBA в MS ACCESS

Киев, 2015

Тренинг центр Basic 

Oracle (курс Select)

Киев, 2013

Комп.школа "Практикум" 

 

Дополнительная информация

Компьютерные навыки

Интересуюсь программированием

(-VBA в Excel, Access

  • HTML/CSS: Позиционирование, понимание табличной верстки, блочной верстки, работа с Bootstrap 4, навыки работы с Materialize CSS.

JavaScript,

PHP 7 ,базовые навыки работы с языком:

-установка веб-сервера OpenServer, XAMP

-mySQL, навыки работы с WEB-панелью PHP myAdmin

-SQL (SELECT, INSERT, DELETE, UPDATE) - могу подключаться к БД выводить данные в браузер/записывать из формы браузера в таблицу БД.))))

-типы данных PHP

-логические операторы

-понимание работы массивов (некоторые операции с ними)

-циклы (for, while, do while, foreach) - над техникой необходимо поработать)))

  • есть понимание и несколько практических кейсов с управляющими конструкциями - require, include.

-Понимание ООП знаю что такое: Интерфейс, Инкапсуляция, Полиморфизм, Наследование, Абстрактные классы, Методы, Конструкторы - на практике применять не довелось.

-Понимаю что такое MVC.

Немного знаком с фреймворком-Laravel v.5.2.

-установка Композера

-установка средствами Композера фреймворка Laravel

-подключение и создание БД через миграции средствами команд PHP Artisan...

-немного разобрался в роутинге фреймворка

-были практические навыки работы с контроллерами

-создание вьюшек ...blade.php

-разобрался с принципом работы JQuery-Ajax запросов(осталось дело за количеством практических навыков -> количество превратить в качество))))

Василь Миколайович

Бізнес-аналітик, VBA, Access, Excel, Отчетность, WEB-Dev, PHP

Киев

40 000 грн.

37 лет

полная занятость

Обновлено 3 месяца назад