Работал в 5 компаниях   12 лет 8 месяцев

Недвижимость и Девелопмент, Промышленность и Производство, Другое

Головний енергетик

ТОВ "БСК ГРУП"

Недвижимость и Девелопмент

4 года 4 месяца

02.2020 - по настоящее время

Відповідальна особа за енергопостачання підприємства всіма видами енергії; Відповідальна особа за електрогосподарсво, Відповідальна особа за газогосподарство; Відповідальна особа за пожежну безпеку та охорону праці (створення інструкцій та ведення журналів по ПБ та ТБ); Організація безперебійного забезпечення підприємства енергоресурсами (електроенергія, вода, тепло, газ); Організація надійної експлуатації та своєчасного ремонту енергосистем (складання графіків ППР і ТОР); Контроль роботи обладнання підстанції РУ – 10кВ; Досвід проведення ТО сухих і масляних трансформаторів 10 - 0,4кВ; Контроль роботи газових котельних; Робота з проектною документацією; Збір документації для пуску газу на об'єкт; Збір даних та складання звітів за всіма видам споживання енергоресурсів (електроенергія, вода, тепло, газ); Підбір підрядних організацій для проведення ремонтних робіт та усунення аварійних ситуацій; Досвід створення технічної служби (електрики, сантехніки та електромонтери з обслуговування системи пожежної безпеки); Досвід управління персоналом.Робота з контролюючими органами.

Заступник головного інженера

ТОВ "ЕС ПИ ЕМ

Промышленность и Производство

6 месяцев

10.2018 - 04.2019

Організація та забезпечення адміністративно-господарської роботи підприємства, управління інженерно-технічною службою компанії, окремих об'єктів. Бізнес-планування, оптимізація витрат для забезпечення безперебійної роботи офісних і структурних підрозділів. Купівля, облік основних засобів, меблів, інженерного обладнання, витратних матеріалів. Контроль технічного стану приміщень, обладнання. Проведення ремонтних робіт, при необхідності пошук підрядників, моніторинг цін на надані послуги. Оперативне вирішення аварійних, нестандартних ситуацій в технічних системах. Введення об'єктів в експлуатацію. Ведення технічної документації, договорів, актів виконаних робіт, паспортів, бланків, актів. Побудова раціональної, економічної схеми роботи електроенергетики в офісній будівлі та окремих об`єктах, облік електроенергії, аналітична робота з виявлення причин надлишкових втрат електроенергії, розробка алгоритмів для їх зменшення. Узгодження, укладання договорів на постачання електроенергії, взаємодія з організаціями електропостачання. Управління обслуговуючим та технічним персоналом. Робота з контролюючими органами.

Головний інженер

ТОВ "Інтертехніка"

Недвижимость и Девелопмент

5 лет 3 месяца

12.2011 - 03.2017

Організація та забезпечення адміністративно-господарської роботи підприємства, управління інженерно-технічною службою. Бізнес-планування, оптимізація витрат для забезпечення безперебійного забезпечення об'єкту енерго ресурсами. Закупівля, облік основних засобів, інженерного обладнання, витратних матеріалів. Контроль технічного стану об'єкту та обладнання. Проведення аварійних та ремонтних робіт, при необхідності пошук підрядних організацій, моніторинг цін на надані послуги. Швидке вирішення аварійних, нестандартних ситуацій в системах. Ведення документації: договорів, актів виконаних робіт, паспортів, бланків, скадання актів. Облік електроенергії, аналітична робота з виявлення причин надлишкових втрат електроенергії, розробка алгорит для їх зменшення. Погодження, укладення договорів на постачання електроенергії, взаємодія з контролюючими органами. Управління технічним персоналом.

Головний інженер

ПрАТ "КЦКБА"

Промышленность и Производство

5 лет 3 месяца

12.2011 - 03.2017

Управління експлуатаційною службою: головний енергетик, головний механік. Придбання, облік майна та обладнання, меблів, інженерного обладнання, витратних матеріалів заводу. Контроль технічного стану приміщень та обладнання. Проведення ремонтних робіт, при необхідності пошук підрядників, моніторинг цін на надані послуги. Оперативне вирішення аварійних, нестандартних ситуацій в технічних системах. Введення об'єктів в експлуатацію. Розробка технічних умов, складання кошторисів. Ведення технічної документації, договорів виконаних робіт, паспортів, бланків, Актів виконаних роботи, робота з дозвільною документацією. Побудова раціональної, економічної роботи енергосистеми, облік електроенергії та газу, аналітична робота з виявлення причин надлишкових втрат електроенергії та газу, розробка алгоритмів для їх зменшення. Узгодження, укладення договорів на постачання електроенергії, газу. Робота з електропостачальними компаніями і дозвільною документацією. Робота з контролюючими органами.

Головний інженер з експлуатації

ТОВ "Чистий Світ"

Другое

2 года 3 месяца

04.2008 - 07.2010

Організація та забезпечення адміністративно-господарської роботи підприємства (надання послуг з прибирання та обслуговування інженерно-технічних комунікацій об'єктів), головного офісу, окремих об'єктів на території України (торгово-розважальних центрів, бізнес-центрів, заводів). Бізнес-планування, оптимізація витрат для забезпечення безперебійної роботи офісних та інших приміщень. Закупівля, облік основних засобів, меблів, інженерного обладнання, витратних матеріалів. Контроль технічного стану приміщень та обладнання. Проведення ремонтних робіт, при необхідності пошук підрядників, моніторинг цін на надані послуги. Швидке вирішення аварійних та нестандартних ситуацій. Введення об'єктів в експлуатацію. Розробка технічних умов, складання кошторисів. Ведення технічної документації: погодження договорів, актів виконаних робіт, паспортів, бланків, сладання актів та облік електроенергії, Організація та управління технічною службою.

Учился в 1 заведении

НТУУ КПІ, імені Ігоря Сікорського" Інститут атомної та теплової енергетики

Теплові електричні станції

Киев, 2005

Владеет языками

Английский

базовый

Русский

свободно

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

Посвідчення теплові мереж. Посудини що працюють під тиском. V група з електробезпеки. Посвідчення відповідальної сосби з ПБ. Посвідчення відповідальної особиза ОП.охорона праці.Посвідчення водія категорії «В».

Киев, 2016

Особисті якості:Наявність лідерських та управлінських навичок, що підтверджено успішним розвитком кар'єри від слюсаря-ремонтника до інженера з експлуатації та подальшої роботи у цьому напрямі.Висока відповідальність виконання функціональних обов'язків та поставлених завдань, уміння працювати в команді, самостійно приймати рішення. Дисциплінований, пунктуальний, легко навчаюсь, нову техніку освоюю швидко, вмію працювати руками.

Дмитро

Інженер з експлуатації, інженер-енергетик

Киев

30 000 грн.

49 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 недели назад