Працювала в 9 компаніях   16 років 10 місяців

Торгівля роздрібна / Retail, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Будівництво, Охорона та Безпека, Електроніка та електротехніка, IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування, Медіа / ЗМІ

Спеціаліст із B2G продажі - БПЛА

ТОВ "ЮТ КОМПАНІ"

Торгівля роздрібна / Retail

6 місяців

03.2024 - до теперішнього часу

Пошук, підготовка участь в тендерних закупівлях на забеспечення для ЗСУ, ДОТ. Постачання БПЛА, продукти харчування, вода, побутова хімія, дрова тощо.

Фахівець з публічних закупівель (В2В, B2G продажі)

ТОВ «ХАММЕР МАРКЕТ»

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 роки 1 місяць

09.2021 - 10.2023

Діяльність компанії – оптова та роздрібна торгівля автомобільними мастилами, технічними рідинами, фарбами та інше. Робота в системі Prozoro. Пошук відповідних тендерів, підготовка документації та участь у тендерахплатформи Smart Tender, Астарта-Київ (АPS), АТБ, Портал тендерних торгів ГК "Глобино" Портал тендерних закупівель UMG, VITAGRO…Повний цикл роботи від пошуку тендерів до підписання договорів купівлі-продажу, відвантаження товару.

Фахівець з публічних закупівель (продажі)

ТОВ «ВМ-Строй», Київ (будівництво)

Будівництво

2 роки 3 місяці

05.2019 - 08.2021

Робота в системі Prozoro. Пошук відповідних тендерів, підготовка та участь у тендерах повний цикл. Скарги в АМКУ - підготовка, подача, участь. Робота з Замовниками напряму.

Фахівець з публічних закупівель (продажі)

ТОВ охоронна компанія «ШЕРИФ»

Охорона та Безпека

7 місяців

04.2019 - 11.2019

Робота в системі Prozoro.Підготовка та участь у державних закупівлях. Повний цикл.Підготовка претензій в АМКУ, оскарження тендерної документації та рішення Замовника.

Фахівець з публічних закупівель (продажі)

ТОВ "СЕА Електронікс Україна"

Електроніка та електротехніка

11 місяців

01.2017 - 12.2017

Робота в системі Prozoro. Пошук відповідних публічних і комерційних тендерних пропозицій;підготовка документації та участь у тендерах на тендерних майданчиках Повнийцикл роботи, від пошуку тендерів до підписання договору купівлі-продажу.Більше 100 успішно завершених аукціонів у 2017 році, різні види товарів та послуг.Підписані договори з такими компаніями:Укроборонпром", "Київміськсвітло", Нацполіція, "Укрзалізниці",Київметрополітен», «Морскі порти України», «ДСП Чорнобильська АЕС», військові частини, тощо.

Заступник директора - Фахівець з публічних закупівель

ТОВ "ТЕС.ЛА"

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

2 роки

12.2014 - 12.2016

Оптова та роздрібна торгівля телекомунікаційним обладнанням з Китаю. Допомога директору у вирішенні всіх адміністративних питань. Робота в системі Prizoro. Ведення тендерної документації, участь в електронних торгах на тендерних майданчиках.Контроль юридичних, логістичних та інших питань у відносинах з клієнтами,партнерами. Підбір персоналу. Контроль роботи філій Організація документообігукомпаній. На даний момент компанія «TES.LA» продана і закрита.

Помічник генерального директора з адміністративної діяльності

ТОВ «ОЙЛ СТАНДАРТ»

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

3 роки 6 місяців

02.2011 - 08.2014

Компанія "Ойл Стандарт", одна з дистриб'юторських компаній на автомобільному ринку та автозапчастини в місті Києві та Київській області, Черкасах та Полтаві. Мої обов'язки:Допомога генеральному директору у вирішенні всіх адміністративних та особистих питань;Урегулювання юридичних, договірних, комерційних питань з клієнтами, партнерами і перевізниками.Допомога в підготовці та поданні позовів до суду, контроль за ходом судових справ процесів, відвідування сесій, отримання Рішень. Робота з виконавчими службами.Підготовка та подача тендерної документації.Відкриття філій у Житомирі та Чернівцях;Організація зустрічей, ділових переговорів.Організація документообігу компаній;Пошук і підбір персоналу.Проведення співбесіди; прийом та адаптація працівників, розстановка, переведення, звільнення...Забезпечення життєдіяльності офісних і складських приміщень;Проведення інвентаризації матеріальних цінностей підприємства;Організація відпочинку святкових заходів, екскурсій (бронювання авіа та залізничних квитків, готелів, автобусів).

Менеджер з адміністративної діяльності

Компанія «ДС Електронікс»

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік

03.2010 - 03.2011

Компанія виробник системи тепла підлога і терморегуляторів для них.Мої зобов'язання:Контроль оптового продажу даної продукції через мережу гіпермаркетів «Епіцентр» та «НоваЛінія» по Києву та київській області;Прийом замовлень від гіпермаркетів, їх реєстрація, відправка на виробництво для складання;Підготовка супровідних документів що до відвантаження товару;контроль доставки замовлень на склади торгових центрів;Контроль оплати за реалізований товар;Складання місячних звітів з продажу;Вирішення адміністративно-господарських питань;Первинна бухгалтерія (рахунки, накладні, доручення, товарно-транспортнілисти) у програмі 1С виробництво;Контроль наявності договорів купівлі-продажу та оренди.

Помічник керівника/Прес-секретар

Автоспортивна, громадська організація при Федерації автоспорту України «Епідемія Швидкості»

Медіа / ЗМІ

4 роки 1 місяць

02.2006 - 03.2010

Організація авто-мото спортивних заходів Українських команд.Анонсування спортивних заходів, акредитація журналістів;Підготовка та проведення спортивних акції «Україна авто-мото спортивна», що пройшла 15 квітня 2007 року, у 52-х містах України;Організація прес-конференцій в УНІАН для автогонщиків Андрія Круглика, ЮріяПротасова, Олександра Салюка.Організація засідань ралійних та кільцевих комітетів Федерації Автоспорту України.Підготовка фото та відео матеріалів для річних звітно-виборних автоспортивнихКонференцій. Контроль, підписання договорів щодо співробітництва з друкованими, радіо, TV та інтернет виданнями. Моніторинг роботи ЗМІ.Організація роботи ЗМІ на автоспортивних змаганнях у таких містах як:Білгород Дністровський, Одеса, Кам'янець Подільський, Чернівці, Львів, Херсон, Маріуполь,Ялта, Київ, Рівне.Участь у висвітленні в on-line режимі "Ялта Ралі 2007, 2008, 2009".Розробка макетів дипломів, кубків, буклетів, календарів, футболок та іншої атрибутикидля уболівальників.Участь у підготовці та висвітленні шоу команди «Оптіма Лізинг», «Старт на Дакар 2008»планування робочого дня керівника організації. Організація ділових поїздок керівника.

Ключова інформація

ДОДАТКОВА ОСВІТА – ТРЕНІНГИ

2024 р. Проходження навчання за професією Інженер-Оператор БПЛА (FPV Дрону).

2022 р. Проходження навчання у сфері публічних закупівель з особливостями (підчас військового стану) smarttender.biz ;2017 р. «Особливості участі у тендерах відповідно до чинного законодавства». Підвищення кваліфікації за успішним результатом у торгах.Семінар проводив "ПРО ТЕНДЕР" Об'єднання консультантів з питань публічнихзакупівель. Науковий центр UA-Tender.com 2015 р. Курс підвищення кваліфікації щодо участі у тендерах відповідно до чинного законодавства України. «Принцип ефективної співбесіди» Підбір персоналу водія до директора. "Як розкрити кандидата".2013 р. Ефективний пошук та підбір персоналу. Ефективний пошук та підбір персоналу категорія менеджери вищої ланки такерівники.2010 р. «Технології успішного продажу на території України».

Навчалась в 1 закладі

ВПУ ім. Василя Стефаника

Факультет економіка. Менеджмент та маркетинг в туризмі. За спеціальністю – агент з організації туризму, менеджер готельно-ресторанного бізнесу.

Ивано-Франковск, 2002

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Російська

вільно

Але, НЕ бажаю розмовляти!

Курси, тренінги, сертифікати

Курс пілота та інженера FPV дрону для цивільних.

Київ, 2024

Пройша двотижневий курс навчання як оператор беспілотного літального апарату FPV/Mavic.

Курс включав збирання, програмування та польоти.

Закупівлі під час військового стану

Київ, 2022

Проходження навчання у сфері публічних закупівель з особливостями (підчас військового стану) smarttender.biz ;

«Особливості участі у тендерах відповідно до чинного законодавства»

Київ, 2017

«Особливості участі у тендерах відповідно до чинного законодавства». Підвищення кваліфікації за успішним результатом у торгах.Семінар проводив "ПРО ТЕНДЕР" Об'єднання консультантів з питань публічнихзакупівель. Науковий центр UA-Tender.com 

Принцип ефективної співбесіди

Киев, 2015

Підбір персоналу від водія до директора. "Як розкрити кандидата".

Ефективний пошук та підбір персоналу

Киев, 2013

Ефективний пошук та підбір персоналу категорія менеджери вищої ланки та керівники.

«Технології успішного продажу на території України»

Київ, 2010

Кроки успішного менеджера з продажу.

Додаткова інформація

ТЕХНІЧНІ НАВИКИ

Офісна техніка: Комп/ноут, принтер, ксерокс, сканер, zoom, viber, telegram…Програми: (Internet, Opera, Mozilla Firefox, Google Chrome), Outlook, 1С, CRM, PowerPoint,PDF, Liga, Мой Склад. Word – Excel – продвинутий користувач.

Валентина Юріївна

Спеціаліст з B2G продажів (БПЛА).

Київ

40 000 грн.

41 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: в офісі/на місці

Оновлено 5 годин тому