Працювала в 3 компаніях   8 років 2 місяці

FMCG, Промисловість та Виробництво

Мікробіолог

Оболонь, ПрАТ

FMCG

5 років 2 місяці

10.2019 - до теперішнього часу

Контроль обладнання, ліній розлива, сировини, готової продукції на всіх етапах виробництва. Досвід роботи з пивом, солодкою і мінеральною водами і купажкою. Ведення цеху розливу мінеральної води і водопідготовки. Проведення і контроль експериментів. Робота з журналами та робочими програмами на компьютері. Ведення стійкості готової продукції. У нас немає лаборанта, тому всю цю роботу ми теж виконуємо. Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм цеху мінеральної води.

Ведення насосної станції. Проведення і контроль профілактики і запуску свердловин.

Микробиолог

Carlsberg Group

FMCG

2 роки

04.2015 - 04.2017

Повний контроль обладнання, ліній розлива, сировини, готової продукції на всіх етапах виробництва. Контроль води на водопідготовці. Досвід роботи з пивом і солодкою водою. Робота з журналами, робочими програмами на компьютері. Ведення стійкості готової продукції.

Інженер-технолог

Виноробне господарство князя Трубецького

Промисловість та Виробництво

1 рік 6 місяців

06.2014 - 12.2015

Повний цикл виробництва сухого вина від переробки винограду до передачі готового вина в цех розлива. Вибір допоміжних матеріалів для фільтрації, їх замовлення. Планування роботи для операторів на кожен день і на місяць.

Навчалась в 2 закладах

Херсонський національний технічний університет

Бізнес-адміністрування, факультет Міжнародних відносин

Херсон, 2015

Херсонський національний технічний університет

Технолог бродильного виробництва та виноробства, факультет Інтегрованих технологій

Херсон, 2014

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Російська

рідна

Українська

рідна

Додаткова інформація

Личные качества

Відповідальна, аккуратна, зацікавлена в експериментах

Цель

Отримання посади мікробіолога, майстра або технолога

Вероніка

Мікробіолог, технолог

Київ

30 000 грн.

32 роки

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому