Працювала в 8 компаніях   23 роки 2 місяці

Промисловість та Виробництво, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Торгівля роздрібна / Retail, Державний сектор

Головний бухгалтер (єдиний)

ТОВ «Лідер-Тандем»

Промисловість та Виробництво

7 років 9 місяців

08.2016 - до теперішнього часу

Ведення бухгалтерського та податкового обліку. Складання та подання статистичної та податкової звітності підприємства (місячна, квартальна, річна). Управлінський облік. Проведення розрахунків за обов'язковими платежами та кредиторами. Виробничі документи. Калькуляція. Оформлення первинних документів. Реєстрація податкових накладних. Нарахування заробітної плати. Облік ОС та МНМА. Акти звірок з покупцями та постачальниками.

Головний бухгалтер (єдиний) за сумніцтвом

ТОВ «ЮМС Груп»

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

3 роки 11 місяців

12.2013 - 11.2017

  • Складання та подання статистичної та податкової звітності підприємства. Ведення бухгалтерського та податкового обліку. Кадрове діловодство. Товарний облік УПРАВЛІНСЬКИЙ облік. Первинна документація. Реєстрація податкових накладних. Нарахування заробітної плати. Облік ОС та МНМА. Товарний облік Каса, банк. Акти звірок з покупцями та постачальниками. Ведення ФОП (ІІІ група).

Заступник головного бухгалтера

ТОВ «Юпітер 2003»

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 роки 7 місяців

10.2012 - 05.2015

  • Реєстр продажу. Реєстр придбання. Складання та подання статистичної та податкової звітності підприємства. Товарний облік Контроль за грамотним складанням первинних документів та відображення їх в обліку. Ведення бухгалтерського та податкового обліку. Реєстрація податкових накладних. Нарахування заробітної плати, декретних, лікарняних. Складання та складання звітів із зарплати. Облік ОС та МНМА. Акти звірок з покупцями та постачальниками. Кадрове діловодство. Ведення ФОП (ІІ група та ІІІ група). Ведення юридичних осіб на єдиному податку (3% та 5%)

Провідний бухгалтер філії (декретна посада)

Одеська філія ТОВ «Асканія Фроузен Фудс»

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

8 місяців

12.2011 - 08.2012

  • Робота з первинними документами, контроль документообігу. Товарний облік, щомісячна звірка з клієнтами, щоквартальна звірка з ДПІ, кадровий облік, послуги. Підготовка даних для консолідованої звітності. Ведення бухгалтерського обліку філії.

Заступник головного бухгалтера

ДП «Асканія Дістрібьюшн Юг»

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

4 роки 8 місяців

03.2004 - 11.2008

Перевірка реалізації. Акти звірок з покупцями. Реєстр продажу. Реєстр придбання (звіт з ПДВ). Контроль за рухом складських запасів. Товарний облік Контроль за грамотним складанням первинних документів та відображення їх в обліку. Акти списання довіреностей та дорожніх листів. Оформлення довіреностей. Введення прибуткових накладних, оформлення зворотних накладних, акти звірок із постачальниками. Ведення бухгалтерського обліку господарських операцій. Підготовка даних до звітності. Нарахування заробітної плати. Облік ОС та МНМА. Кадрове діловодство.

Бухгалтер торгівельного зала

ЗАТ «Фоззі Юг»

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки 6 місяців

08.2001 - 02.2004

  • У підпорядкуванні 3 особи. Акти звірок з покупцями, оформлення актів на оренду, підготовка документів щодо зустрічних перевірок з ДПІ. Вирішення спірних питань із покупцями. Книга продажів, перевірка реалізації, перевірка грамотного оформлення повернень клієнтів, видаткових та податкових накладних, виписка податкових накладних на аванс. Навчання персоналу. Книжка придбання. Підготовка даних для подання звітів. Введення до 1С комісійних накладних.

Бухгалтер відділу збуту

Биопродукт

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 роки 9 місяців

09.1998 - 06.2001

  • Оформлення первинних документів та введення в 1С, акти звірок з покупцями.

Лаборант

ОДЕУ

Державний сектор

6 місяців

03.1998 - 09.1998

Обов'язки секретаря.

Навчалась в 1 закладі

Одеський державний економічний університет

Облік та аудит.

Україна, Одеса, 2001

Курси, тренінги, сертифікати

«Інстітут сучасних професій»

Україна, Одеса, 2012

курси підвищення кваліфікації бухгалтерів

Додаткова інформація

ВЛАДЕНИЕ ПК

впевнений користувач MC Office, Internet, 1С (версія 7.7, версія 8), M.E.Doc

Лілія Олександрівна

Главный бухгалтер

Одеса

43 роки

неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 місяць тому