Працювала в 5 компаніях 17 років 1 місяць
Промисловість та Виробництво
Технолог харчового виробництва
ТОВ "Альфа-хліб"
Промисловість та Виробництво
5 років 1 місяць
05.2019 - до теперішнього часу
Організація і контроль роботи цеху з виробництва продуктів харчування;
Контроль технологічних процесів на виробництві, замовлення сировини, контроль залишків, контроль якості. Проведення інвентаризації сировини та готової продукції.
Управління персоналом (розстановка, навчання, підбір) ;
Ведення всієї документації виробництва, проведення інвентаризації.
Проведення відгрузки автомобілів згідно маршрутних листів.
Мікробіолог
ПрАТ ККФ «Рошен»
Промисловість та Виробництво
5 років
05.2014 - 05.2019
Проведення мікробіологічного контролю вхідної сировини, напівфабрикатів і готової продукції за встановленими методиками Проведення мікробіологічного контролю санітарно-гігієнічного стану персоналу, повітря, пспецодягу і т.д. Контроль санітарногор стану виробничих та побутових приміщень виробництва.
начальник дільниці фармацевтичних препаратів цеху органопрепаратів та очних крапель
ПрАТ «Біофарма»
Промисловість та Виробництво
2 місяці
03.2014 - 05.2014
Організація роботи цехового персоналу, планування та виконання виробничих планів, отриманнята облік сировини, допоміжних матеріалів, контроль за дотриманням та виконанням витог НД на всіх стадіях виробництва лікарських засобів, вдосконалення виробництва. Організація планування, обліку, складання та своєчасне представлення звітності про виробничу діяльність цеху. Розробка цехових інструкцій, СОПів, протоколів виробництва серії препарату.
майстер цеху фармацевтичних препаратів
ПрАТ «Біофарма»
Промисловість та Виробництво
6 років
03.2008 - 03.2014
Організація та виконання виробничих планів.Отримання на складі, облік сировини та допоміжних матеріалів. Контроль за дотриманням та виконанням витог НТД на всіх стадіях виробництва лікарських засобів, складання та своєчасне представлення звітності про виробничу діяльність цеху.
лаборант
ПАО «Київський маргариновий завод»
Промисловість та Виробництво
8 місяців
07.2007 - 03.2008
Проведення контролю якості вхідної сировини та готової продукції
Ключова інформація
Впевнений користувач ПК. Вміння користування програмою 1С.
Навчалась в 1 закладі
Національний університет харчових технологій
технологія м'ясо-молочної промисловості, спеціальність жири та жирозамінники
Київ , 2007
Володіє мовами
Англійська
базовий
Курси, тренінги, сертифікати
Сертифікат «GxP/GMP».
Огляд ключових вимог
Додаткова інформація
Комп'ютерні навички
Досвідчений користувач: MS Office Word, 1С, Internet, MS Excel .
Особисті якості
Комунікабельність, стресостійкість, відповідальність, пунктуальність, наявність лідерських здібностей, здатність до навчання
Наталія Володимирівна
Наталія Володимирівна
Майстер цеху, начальник дільниці
Київ
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому