Працював в 9 компаніях   8 років 9 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля роздрібна / Retail

Керуючий рестораном

Maestro Hotel Management

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік

09.2023 - до теперішнього часу

  • здійснення безперебійної роботи ресторану ;
  • контроль роботи персоналу ;
  • складання графіка роботи персоналу, ведення табеля обліку робочого дня;
  • нарахування заробітної плати,бонусів;
  • організація та проведення банкетів,фуршетів,кейтеренг;
  • підбір та навчання персоналу, проведення тренінгів,атестації персонала;
  • проведення інвентаризації,аналіз інвентарізації;
  • робота у залі з гостями ресторана;
  • аналіз собівартості меню ресторана
  • робота з документацією ресторана

керуючий ресторан

Ресторан Чайка. Ресторан NASH Сити центр. Ресторан NASH Аркадия,

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 місяці

03.2024 - 07.2024

  • повний контроль безперебійної роботи ресторану;
  • розробка штатного розкладу перстоналу;
  • складання графіка роботи персоналу;
  • ведення табеля обліку робочого часу;
  • нарахування заробітної плати, бонусів системи;
  • організація та проведення банкетів, фуршетів, кейтеренг;
  • підбір та навчання персоналу;
  • проведення інвентаризації, аналіз інвентаризації;
  • розробка нового меню, щільна робота з шеф кухарем та бар-менеджером;
  • аналіз та контроль закупівлі;
  • щільна робота з постачальниками, аналіз цін на ринку;аналіз собівартості меню ресторану, встановлення коефіцієнтів та аналіз фудкосту меню;
  • підписання договором;пошук нових способів збільшити прибути;
  • організація концертів та розважальних програм у ресторані;
  • щільна робота з відділом маркетингу для залучення нової аудиторії;
  • робота із документацією ресторану;досвід проходже
  • Досвід проходження перевіруючих органів (податкова, охорона праці, пожежна служба)

старший адміністратор. виконувач обов'язків керуючого ресторану

Kotelok, Бар-мидий

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 2 місяці

07.2022 - 09.2023

  • Організація роботи ресторану
  • Сприяння підвищенню об'єму продаж і прибутку шляхом послідовного дотримання стандартів якості, культури обслуговування і санітарних норм.
  • Забезпечення дотримання всіх організаційних і робочих інструкцій, положень, прийнятих в ресторані
  • Управління персоналом.
  • Формування та ведення внутрішньої звітності.
  • Контроль проведення інвентаризацій та їх аналіз.
  • Контроль наявності необхідного обладнання, інвентарю, витратних матеріалів
  • Введення касової дисципліни
  • Робота з постачальниками

менеджер ресторана

SEZAM Restaurant Company

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 6 місяців

06.2021 - 12.2022

  • робота з постачальниками;
  • контроль закупівлі;
  • контроль документообігу;
  • навчання та мотивація персоналу;
  • проведення зборів, тренінгів, атестації та заходів щодо підвищення рівня кваліфікації;
  • контроль технічного стану ресторану;
  • складання графіків роботи та штатного розкладу;
  • контроль переміщення та списання товарів;
  • контроль собівартості;
  • організація та безпосередня участь в інвентаризації;
  • організація командної роботи;
  • первинна бухгалтерія

Менеджер ресторану

CARTEL

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

10.2020 - 06.2021

  • здійснення безперебійної роботи ресторану;
  • контроль роботи персоналу (офіціанти, бармени, технічний персонал);
  • складання графіка роботи персоналу, ведення табеля обліку робочого дня;
  • організація та проведення банкетних заходів;
  • підбір та навчання персоналу, проведення тренінгів;
  • проведення інвентаризації;робота у залі;
  • приймання замовлень;
  • організація та підготовка зали до заходу, банкетів.

Администратор

ФОП База вiдпочинку Коблеве "Енергобудівельник"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік

05.2020 - 05.2021

  • оформлення броні номерів;
  • прийом та розміщення гостей готелю;
  • проведення розрахунку постояльців та виселення;
  • підготовка звітної документації;
  • донесення інформації клієнтам готелю про правила перебування, послуги та ін.;
  • контроль виконання постояльцями правил внутрішнього розпорядку готелю;
  • прийом дзвінків, електронної пошти;
  • вирішення різноманітних конфліктних ситуацій;
  • контроль роботи та якість обслуговування персоналу готелю;
  • виконання окремих службових завдань безпосереднього начальника;
  • вирішення адміністративно-господарських питань.

менеджер ресторана

Пироги и Друзья

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

10 місяців

12.2019 - 10.2020

  • робота з постачальниками;
  • контроль закупівлі;
  • контроль документообігу;
  • навчання та мотивація персоналу;
  • проведення зборів, тренінгів, атестації та заходів щодо підвищення рівня кваліфікації;
  • контроль технічного стану ресторану;
  • складання графіків роботи та штатного розкладу;
  • складання барного меню;
  • контроль переміщення та списання товарів;
  • контроль собівартості продукції та послуг;
  • організація та безпосередня участь в інвентаризації;організація командної роботи;
  • первинна бухгалтерія

администратор

ОККО Ритейл MeyWey

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 2 місяці

09.2018 - 11.2019

  • здійснення безперебійної роботи ресторану;
  • контроль роботи персоналу (офіціанти, бармени, технічний персонал);
  • складання графіка роботи персоналу, ведення табеля обліку робочого часу;
  • підбір та навчання персоналу;
  • проведення інвентаризації;робота в залі;
  • прийом замовлень;
  • організація та підготовка зали до заходу, банкетів.

администратор-Стюард, бортпроводник

WOG

Торгівля роздрібна / Retail

3 роки 7 місяців

02.2016 - 09.2019

  • прийняття зміни;
  • касова дисципліна;
  • управління бригадою зміни;
  • керування вагоном ресторан;
  • заповнення документів;
  • якісне обслуговування пасажирів за стандартами компанії WOG CAFE Intercity

Ключова інформація

  • Впевнений користувач ПК;
  • Знання MS Office;
  • Робота в Microsoft Teams, Оutlook, Bitrix24
  • Досвід проходження перевірок контролюючими органами;
  • Досвід з ведення касових та прибутково-видаткових документів;
  • Навички планування та організації робочого дня персоналу;
  • Навички вирішення конфліктних ситуацій;
  • Знання стандартів гостинності та сервісу;
  • Навички ведення переговорів;
  • Знання закупівельних процесів ресторану;
  • Знання адміністративної, господарської та комерційної діяльності підприємств.

Навчався в 1 закладі

Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій

технология пишевой продукции

Миколаїв,Україна, 2014

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

проектный менеджмент

Одеса, 2022

дізнався, що таке проект і проектный менеджмент;   як скласти покроковий план розвитку проджект менеджера;  вивчення основи управління проектом, планування та контроль за виконанням проекту;   навчився взаємодіяти зі стейкхолдерами;   навчився працювати з проджект вимогами, оцінювати та пріоритезувати задачі;   опанував фінанси у проектному менеджменті;   навчився працювати з різними фреймворками та методологіями для управління проектами.

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

категория В 1

Комп'ютерні навички

Интеграція з 1C вільне володіння програмою Sirvi вільне володіння програмою iiko

Личные качества

комунікабельний; пунктуальний аналітичний склад розуму уважний легко навчаниюсь енергійний доброзичливий та відкритий стресостійкий працьовитий ініціативний

Александр

Менеджер ресторану

Одеса

31 рік

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 місяці тому