Працював в 10 компаніях   21 рік 6 місяців

Промисловість та Виробництво, Транспорт та Логістика, Будівництво, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

Національний менеджер з продажу

НТФ

Промисловість та Виробництво

8 років 10 місяців

05.2015 - 03.2024

Новомосковська трикотажна фабрика (ТМ Giulia) – найбільший виробник в Україні панчішно-шкарпеткових виробів, національний менеджер Україна, Казахстан, напрямок ВТМ. Серед клієнтів були такі компанії як: Аврора, Watsons, Савсервіс-мова (офіційний дистриб’ютор продукції Procter & Gamble), Червоний маркет, Шик і Блиск та іншіЗа час роботи були досягнуті максимальні показники продажів в доларовому еквіваленті за останні десять років. Був підписані контракти з новими найбільшими клієнтами. За друге півріччя 2023року мав найкращі показники продажу на підприємстві

Керівник відділу продажу

Інкомсервіс Груп

Транспорт та Логістика

1 рік 4 місяці

10.2017 - 02.2019

Компанія з продажу термопластичних еластомерів, термополіуретан та поліуретанів, головні напрямки: взуттєва промисловість, кабельна промисловість та інші підприємства. керівник відділу з продажу. Три менеджера у відділі. Сформував боєздатний відділ з нуля. Збільшили продажі у декілька раз. Почали працювати з цілим рядом нових клієнтів. Були напрацьовані декілька клієнтів в Польщі.

Керівник філії

ПГК

Транспорт та Логістика

2 роки 4 місяці

01.2012 - 05.2014

Логістична компанія, яка виконувала послуги з поштових перевезень, керівник Дніпропетровського філіалу.Керування філіалом (у підпорядкуванні більше 20ти чоловік, в тому числі три співробітника з відділу продажу). Виконував адмінистративні функції, приймав участь в продажах, керівництво бюджетом філіалу, підбір персоналу, організація операційних та логістичних процесів. За час роботи в даній компанії буф сформований відділ продажу з нуля, були збільшені продажі на 50%

Менеджер відділу продажів

Мастер-Строй

Будівництво

6 місяців

07.2011 - 01.2012

Одна з найбільших будівельних організацій в Україні, був єдиним менеджером відділу продажуПроведення перемовин з найбільшими підприємствами України на отримання генпідряду, підряду на будівельні роботи. Участь в тендерах на будівельні роботи (МХП, группа компаній 1+1, НПО ім Фрунзе, державні тендера)Серед об’єктів побудованних компанією такі як: реконструкція стадиону Олімпійський в м. Київ, розподільчий центр АТБ, ЖК «Західна стіна», льодові Арени в м. Дніпро та м. Донецьк та багато інших.

Керівник філії

УаПС, ТОВ

Транспорт та Логістика

6 місяців

12.2010 - 06.2011

Логістична компанія, яка виконувала послуги з поштових перевезень, керівник Дніпропетровського філіалу.Організація філіалу з нуля: прийом персоналу на роботу та навчання персоналу. Виконував адмінистративні функції, приймав участь в продажах, керівництво бюджетом філіалу, організація операційних та логістичних процесів. Виконання поставлених планів з продажів послуг.За час роботи філіал займав друге або третє місце серед усіх філіалів України включно з Києвом.

Менеджер з продажу

Лунапак, ТГ Алеф

Промисловість та Виробництво

2 роки

01.2008 - 01.2010

ТОВ ТД Лунапак, корпорація Алеф (найбільше підприємство України з виробництва споживчого картонного пакування, клиєнти підприємства найбільші компанії України такі як: Procter & Gamble, Roshen, Баядера-импорт, Kraft Foods, Конті, Соломія, УПР, БМКК, Нутріція-Україна, ВінницяБитХім та інші ), менеджер з продажуВиконання планів з продажу, пошук нових замовників та робота з існуючими клієнтами, контроль дебіторської заборгованості, розрахунок вартості продукції, укладання договорів, замовлення сировини та матеріалів та підтримка постійного запасу, відвантаження готової продукції, участь в проведенні інвентаризації, виявлення та розвиток нових напрямків За час роботи почали працювати з декілька великих підприємств України, збільшений товарообіг по діючим клієнтам.

Маркетолрг

Бюро-М, ООО

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік

01.2007 - 01.2008

ТОВ «Бюро-М», БН Промобладнання. (одне з найбільших підприємств України з продажу пром обладнання європейських та азіатських виробників (друге місці в Україні по об’ємам продажів деревообробного обладнання, напрямки підприємства: обладнання для меблевої та деревообробної галузі, металообробне обладнання, обладнання для обробки каменю та скла, обладнання для виробництва виробів з пластику; продаж інструментів та сервісне обслуговування), маркетолог.Маркетинговий аналіз: ємність ринків, сегментація, доля ринку, вивчення конкурентів та їх ринкова доля, конкурентні переваги; маркетинговий план; рекламна та виставкова діяльність; розробка та розкрутка сайту, виявлення перспективних напрямків та їх розвиток.

Керівник відділу продажу

ЗАТ «ЕЛСТА» (Завод «Дніпропрес»)

Промисловість та Виробництво

3 роки

01.2004 - 01.2007

Побудова організаційної структури відділу з «нуля! Та управління роботою відділу. Безпосередня робота з найбільшими замовниками, участь в перемовинах. Підготовка плану продажів та плану фінансового надходження. Робота з дебіторською заборгованістю.За час роботи на посаді кількість замовлень було збільшено в 3 рази, підписано три експортних договори.

Менеджер з продажу

Форма ТОВ (Завод Дніпопрес)

Промисловість та Виробництво

3 роки

01.2002 - 01.2005

Продажа продукції для машинобудування та промислових підприємств, пошук клієнтів, підготовка договорів, контроль оплат та дебіторської заборгованністі.

Менеджер з продажу

Ліра ТОВ

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік

01.2001 - 01.2002

Гуртовий продаж кондитерських виробів, оформлення супроводжувальної документації, складський облік та касові операції в бухгалтерській програмі «Ганс». Проведення інвентарізації.За час роботи об’єм продажу виріс у два рази.

Ключова інформація

- досвід керування персоналом більш ніж 20 осіб
- великий досвід в продажах великим національним компаніям та мережам
- вміння планувати та організовувати роботу колективу
- досвід в створенні відділу, в тому числі повністю з «нуля»добре знання маркетингу та використання його для збільшення продажів відділу
- особисті якості: завжди націлений на результат, стратегічне мислення, стійкість до стресових ситуацій

Навчався в 1 закладі

Дніпропетровський державний університет,

інформаційні системи в менеджменті

Дніпро, 2000

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Російська

вільно

Українська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

Тренінг Сергій Азимов «Продажі та перемовини»

Київ, 2017

Тренінг Сергій Азимов «Продажі та перемовини»

Тренінг «Результативні продажі: Професійна комунікація з покупцем»

Київ, 2011

Тренінг «Результативні продажі: Професійна комунікація з покупцем»

Тренінг «Цикл продаж для постійних клиєнтів. Технологія супровід та утримання покупців»и удержания клиентов»

Київ, 2008

Тренінг «Цикл продаж для постійних клиєнтів. Технологія супровід та утримання покупців»

Маркетингові дослідження своїми силами. Алгоритм побудови маркетингового плану

Київ, 2005

Маркетингові дослідження своїми силами. Алгоритм побудови маркетингового плану

Додаткова інформація

Цель

отримання роботи на вакансії Керівника відділу продажу

Олександр Володимирович

Керівник відділу продажу

Дніпро

47 років

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому