Працювала в 10 компаніях   19 років

Недержавні організації / NGO, Реклама та PR-послуги, Телекомунікації / Зв'язок, Банки, Торгівля роздрібна / Retail, Інше

Менеджер з візуальних комунікацій

Фонд Ріната Ахметова, Благодійна організація

Недержавні організації / NGO

7 місяців

11.2023 - 06.2024

Впровадження та контроль виконання політики управління візуального проявлення брендів в усіх точках представленості Фонду, в усіх медійних та публічних комунікаціях Фонду. Розробка концепції візуальних атрибутів/ брендів Фонду. Робота з Брендбуком Фонду: дотримання вимог, актуалізація тощо. Управління ризиками брендів. Розробка нових напрямків/ проєктів візуальної представленості Фонду. Консультування та контроль менеджерів проєктів з просування та захисту бренду. Забезпечення Фонду брендованою продукцією для реалізації його діяльності: планування, розробка та реалізація. Складання бюджету. Вибір підрядників у співпраці із відділом закупівель, проведення переговорів із підрядниками та партнерами. Підготовка та заключення договорів, супроводження оплат, підписання актів виконаних робіт, ведення документообігу проєктів. Контроль реалізації договорів підрядниками: якість, терміни тощо. Координація роботи дизайнера.

Клієнт-менеджер

Consumer and business research

Реклама та PR-послуги

3 роки 8 місяців

02.2020 - 10.2023

Робота з даними, отриманих в результаті маркетингових досліджень. Робота з великими обсягами інформації, таблицями в Excel. Складання та написання звітів для клієнтів в Power Point, Power BI. Проведення аналізу конкурентного середовища. Аналіз проведених рекламних кампаній. Анализ NPS. Порівняння з минулими періодами. Всі види досліджень: кількісні і якісні.

Менеджер з маркетингових комунікацій

Водафон Рітейл

Телекомунікації / Зв'язок

1 рік

10.2018 - 10.2019

Складання медіа-планів та проведення рекламних кампаній з просування продуктів, а також бренду Vodafone Retail. Рекламні кампанії з зовнішньої реклами, національного та регіонального радіо, телебачення, аудіо-реклама в торгово-розважальних комплексах, розміщення рекламних штендерів та вивісок. Акції на честь відкриття магазинів. Оцінка ефективності рекламних кампаній. Надання звітів вендорам. Відправка смс про акційні пропозиції. Розміщення зовнішньої реклами у/на торгових центрах. Брендування торгових точок. Проведення тендерів на вибір підрядників. Робота у системі SAP.

Фахівець з маркетингових комунікацій

Укртелеком, ПАТ

Телекомунікації / Зв'язок

2 роки

10.2016 - 10.2018

Просування послуг компанії методами прямої та непрямої реклами, спонсорство. Медіа-планування. Узгодження медіа-планів із медіа-агентством. Розміщення реклами: зовнішня реклама, реклама у метро, радіо, інтернет. Прорахунок ефективності медіа-показників. Креатив банерів для Інтернет-реклами, написання контекстних оголошень. Проведення БТЛ-акцій. Проведення тендерів на вибір підрядників.

Менеджер з регіонального маркетингу

Vega Telecom

Телекомунікації / Зв'язок

1 рік 1 місяць

09.2015 - 10.2016

Аналіз конкурентів B2B та B2C-сегменту за своїм регіоном. Аналіз різних сегментів споживачів. Розробка нових тарифних планів для різних міст та різних сегментів. Розробка рекламних кампаній клієнтам у частині товарів, сервісів, іміджу. Розробка та виробництво рекламних, поліграфічних, промо-матеріалів для точок продажу, а також інших проектів для різних міст у своєму регіоні. Оформлення центрів продажу та обслуговування. Робота із спеціальним програмним забезпеченням. CRM системи, SAP. Розміщення інформації про тарифи та акції на сайті та в особистому кабінеті.

Провідний спеціаліст з маркетингових комунікацій

Перший Український Міжнародний Банк / ПУМБ

Банки

1 рік 4 місяці

10.2013 - 02.2015

Розробка рекламних кампаній для клієнтів масового та середнього сегменту у частині продуктів, сервісів, іміджу. Телебачення, радіо, преса, Інтернет. Аналіз результатів кампаній, оцінка їхньої ефективності, підготовка звітів. Розробка креативу для кампаній у рамках розробленого бренд-позиціонування сегмента. Розробка та виробництво рекламних, поліграфічних, промо-матеріалів для точок продажу, а також для інших проектів. Медіа-планування. Аналіз конкурентів (зокрема, комунікацій) (фокусні продукти, іміджі, повідомлення).

Спеціаліст відділу маркетингу

Bank of Cyprus (Банк Кіпру)

Банки

11 місяців

03.2012 - 02.2013

Маркетингова підтримка продаж всіх банківських продуктів. Розробка макетів іміджевої продукції. Проведення переговорів із підрядними організаціями, робота з договорами. Робота з друкарнями та медіа агентствами. Замовлення та забезпечення мережі відділень банку рекламною та рекламно-сувенірною продукцією, POS-матеріалами. Контролює оформлення відділень банку. Допомога в організації та проведенні регіональних та національних рекламних кампаній, форумів, семінарів, партнерських заходів. Внесення пропозицій щодо вибору сувенірної продукції банку для клієнтів банку. Внесення пропозицій щодо побудови належного іміджу банку, просування продуктів та послуг банку серед потенційних клієнтів, збільшення частки ринку. Участь організації рекламних кампаній та інших подій, вкладених у стимулювання продажів банківських продуктів через мережу відділень та підтримки позитивного іміджу банку.

Трейд-маркетолог

Мережа гіпермаркетів «FOZZY»

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 1 місяць

09.2010 - 10.2011

Проведення рекламних акцій у магазинах; підготовка та друк рекламних акційних газет, розповсюдження рекламних газет за допомогою кур'єрської служби доставки; підготовка та друк рекламної продукції, POS-матеріалів: плакати, буклети, листівки, наклейки, воблери, шовфтокери, цінники, стопери; контроль за розміщенням POS-матеріалів у магазинах; друк та розміщення зовнішньої реклами на бігбордах; просування власних торгових марок у магазинах; розміщення інформації на веб-сайті; написання сценаріїв для аудіо-роликів у магазинах; надання інформації про акції у гарячу лінію.

Клієнт-менеджер, спеціаліст з медіа-планування

«Post Media», медіа-агенція

Реклама та PR-послуги

4 роки 8 місяців

07.2000 - 03.2005

Складання та проведення рекламних кампаній по Україні. Розміщення реклами та PR матеріалів у Київській та регіональній пресі, радіо, на транспорті, зовнішня реклама. Досвід роботи з підрядниками щодо забезпечення поліграфічної та рекламно-сувенірної продукції. Робота з дизайнерським відділом зі створення та адаптації макетів, статей. Робота з документами - рахунки, податкові накладні, акти. Робота з базою даних періодичних видань України. Основні клієнти: "AICE-Україна", "УкрАВТО", "Rannila", "АКО-Україна", "Plastmo", "Гермес Тревел", авіакомпанія "Сибір", "Nokia", "K-Trade", "Apex Computers ", "KOLO", "Діамантбанк".

Оператор даних, інтерв'юер, асистент клієнт-менеджера

«GFK-USM», агентство маркетингових досліджень

Інше

1 рік 9 місяців

09.1998 - 06.2000

Проведення маркетингових досліджень. Набір даних, отриманих при маркетингових дослідженнях; анкетування, опитування респондентів; допомога у підготовці звітів.

Ключова інформація

Довгостроковий досвід роботи в галузі маркетингу та реклами

Навчалась в 1 закладі

Національний Технічний Університет України (КПІ)

Спеціальність - маркетинг, факультет менеджменту та маркетингу

Киев, Украина, 2000

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Італійська

середній

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Перші державні курси іноземних мов (англійська) 1998-2000 гг.

Київ, Україна, 2000

Повний курс англійської мови

Додаткова інформація

Умения и навыки

Досвід роботи з комп'ютером (Windows, Microsoft Office, Power BI, Internet Explorer, SAP, ОСА, Adobe PhotoShop, Illustrator, Corel Draw, Google Analytics). Досвід підготовки та участі у виставках (REX-Реклама та маркетинг, 2000-2004 рр.)

Дополнительная информация

Відповідальна, працездатна, комунікабельна, вмію самостійно приймати рішення, аналітичний склад розуму, люблю працювати у колективі.

Незаміжня, дітей немає.

Цель

Отримання посади менеджера з маркетингу, маркетингових комунікацій, маркетингових досліджень. Можливі інші варіанти, наприклад,менеджер з продажів. Віддалений формат роботи.

Алла

Менеджер з маркетингу, маркетингових комунікацій, трейд-маркетолог, бренд-менеджер

Київ

35 000 грн.

47 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 13 годин тому