Працював в 11 компаніях   19 років 4 місяці

Фінансові послуги, Банки, IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Консалтинг / Аудит, Освіта

Адміністратор системи

АЛЬФА-ЛІЗИНГ УКРАЇНА, ТОВ.

Фінансові послуги

3 роки 3 місяці

03.2020 - 06.2023

Проведення інвентаризації ІТ-інфраструктури компанії та філій, підготовка та захист щоквартально бюджету ІТ відділу перед керівництвом компанії, пошук провайдерів інтернет услуг, реалізація проекту «Менеджер з продаж на колесах»(GSM- роутери з зовнішніми антенами, мобільні принтери), впроваджено захист робочих місць користувачів від втрати конфіденційних даних шляхом шифрування жорстких дисків, супроводження 130 користувачів (робочий Моноблок, робочий Ноутбук, домашній ПК(ноутбук)) в умовах Covid-19, та згодом військового стану (переміщення користувачів по території України (зранку в одному місті в вечорі в новому) та по Європі) підготовка та 3-х переїздів Головного офісу на нові локації (переїзд за 3 дня замість 10 днів запланованих). Перевід підприємства на актуальне клієнтське програмне забезпечення з Windows 7, 8, 8.1 на 10, 11 та серверне з Windows Server 2008 на 2019, оновлення Medoc, підтримка та оновлення клієнт банків, Фін Моніторингу, СФЗ та інших ліцензійних програм,. Підтримка та супроводження ліцензійного програмного забезпечення. Слідкування за ліцензіями в кабінеті Microsoft 365, захист інформацій від вірусною активності. Підтримка Головного офісу та 6 філій по Україні (підготовка документів в ГО, а друк документів у філіях чи навпаки). Захист ІТ-інфраструктури від недоступності Датацентру. Міграція всієї ІТ-інфраструктури у хмару за одну ніч. Більшість користувачів, так до цього часу не розуміють, шо щось змінилось, окрім швидкодії системи. Жодного дня простою ІТ. Підготовка не фахового спеціаліста на роботу системним адміністратором. Розробка плану Прийом та звільнення користувачів компанії (приймали та звільняли по 30 менеджерів в місяць). Оновлення звітів компанії на Веб-сайті. Впровадження автономної тестової ІТ-інфраструктури. Тощо …https://a-l.com.ua/

Керівник проекту у відділі захисту інформації

Sense Bank

Банки

3 роки 2 місяці

06.2016 - 08.2019

Забезпечення безпечного функціонування систем банку та непрофільних активів. Злиття УкрСоцБанк з Альфа-банком Україні. Майже легкий подив від вірусу NotPetya.

https://sensebank.com.ua/

Провідний розробник

Sense Bank

Банки

11 місяців

06.2011 - 05.2012

Скорочення часу закриття операційного дня банку з 3 днів до кількох годин у тестових базах (Temenos T24)

https://sensebank.com.ua/

Системний адміністратор

ОФИСАП ТОВ

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

1 рік 8 місяців

10.2009 - 06.2011

Забезпечення безперебійного функціонування системної інфраструктури; забезпечення необхідних регламентних та експлуатаційних робіт для забезпечення необхідного рівня доступності сервісів системної ІТ-інфраструктури; адміністрування системної інфраструктури; розробка та виконання процедур експлуатації ІТ-інфраструктури; забезпечення консультаційної підтримки користувачів та інших ІТ підрозділів з експлуатованих сервісів;

https://officeup.com.ua/

Системний адміністратор

Амрита

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

6 місяців

04.2009 - 10.2009

Забезпечення функціонування інфраструктури підприємства. Проектування, планування та впровадження загальної корпоративної мережі компанії. Об'єднання центрального офісу з 14 філіями компанії по всій Україні (вибір та робота з провайдерами послуг передачі даних, вибір та налаштування обладнання для організації єдиного офісу, допомога у впровадженні та розповсюдженні пакетів забезпечення роботи користувачів, впровадження віддаленої допомоги користувачам у філіях, впровадження централізованої системи захисту інформації). Участь в організації переїзду основного майданчика фірми на нову фізичну адресу, організація мережного та телефонного зв'язку на нову адресу. Складання звітів про виконану роботу та складання документації щодо впроваджених проектів. Планування завдань на майбутній період.

https://www.amrita.ua/

Керівник відділу ІТ

ЕН-АЙ-ЕС ТОВ

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

1 рік 2 місяці

07.2007 - 09.2008

Планування діяльності та здійснення керівництва ІТ відділом (2 особи). Організація, впровадження стандартів управління ІТ та систем автоматизації. Бюджетування ІТ – підрозділи. Закупівля обладнання необхідного для інформаційної безпеки компанії та безперебійної роботи ІТ – інфраструктури. Створення єдиного інформаційного простору компанії.

https://www.nis.ua/

Системний адміністратор

Перший консалтинговий центр, ТОВ

Консалтинг / Аудит

2 роки 1 місяць

10.2005 - 11.2007

Обслуговування комп'ютерної мережі компанії, забезпечення безпеки передачі та обробки інформації.

Мережевий адміністратор

МЕРКС-ТРЕЙД ТОВ

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

3 роки 2 місяці

08.2004 - 10.2007

Обслуговування корпоративної мережі підприємства, філій та дилерів, обслуговування локальної мережі фірми по всій Україні ( Бровари, Мотовилівка, Запоріжжя, Миколаїв, Дніпропетровськ)

https://www.merx.ua/

Системний адміністратор

Система Альянс ТОВ

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

9 місяців

10.2003 - 07.2004

Мабуть мій перший термінальній сервер, обслуговування клієнтів по комп'ютерній мережі та орг. техніці

Інженер - системотехнік та начальник з роботи зі сторонніми клієнтами

Максималь НВКФ

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

3 роки 8 місяців

01.2000 - 09.2003

Перша зроблена компанія з нуля: мережа "вита пара", налаштування Міні-АТС, збірка та встановлення ПЗ близько 20 комп'ютерів та 1 сервера з dial-up модемом, настройка проксі та поштового серверів компанії. Обслуговування клієнтів інших компаній по комп'ютерній мережі та орг. техніці

Лаборант

НТУУ КПІ ім. Ігоря Сікорського ФІОТ кафедра ОТ

Освіта

8 місяців

05.1999 - 01.2000

Перехід мережі з коаксіалу на виту пару. Підтримка комп'ютерної мережі лабораторії, допомога старшому лаборанту та Викладачам

https://comsys.kpi.ua/

Ключова інформація

Service & Help desk & System admin (з лютого 2000 до теперішнього часу 24/7/365(6) :) ) Вдома забезпечений постійним оптоволоконним інтернет каналом з резервним мобільним каналом (направлена антена, вже забув коли використав останній раз) та при зарядці 1-2 годин протягом наступних 48 годин забезпечений електрикою

Хмарні платформи Citrix XenServer (до 2013) Vmware esxi 3.5 - 6.7 (з 2013 до поточного часу) vCloud Director 8.20 (3 роки супорт з боку клієнта) Microsoft Hyper V та System Center 2022 Virtual Machine Manger (з 2020 до поточного часу) , Microsoft 365 (з 2021 до поточного часу)

Серверні платформи Windows NT server - 2019 (з лютого 2000 до поточного часу) (HPE, Supermicro, IBM)

Клієнтські платформи (в т.ч. бездискові робочі станції (thinstation+tftp)) Windows 95 - 11 (з лютого 2000 до поточного часу)

ChomeOS Flex, Linux, Unix, MacOS (Macbook AIR & PRO, iMac, AirPort)

Велика кількість проксі і майл серверів. (Вважаю за краще Kerio (GFI) (winroute -> control, connect)), office 365, google та yandex доменна пошта

Підтримка бухгалтерії первинне налаштування, резервне копіювання 1С 7.5 – 8.3 (DBF та SQL), Medoc (з моменту появи на ринку), клієнт банки. (Sonata, Арт-Звіт, OPZ та інше) Підтримка ЛІГА: ЗАКОН, Дінай.

Активне та пасивне мережеве обладнання.(Cisco ASA 5505 (налаштування з 0 до VPN на ASA 5520, upgrade з Cisco VPN Client до Anyconnect), Linksys, D-Link, TP-Link, Microtik, Ubiquiti, Aruba та ін.)Робота зі СГД NAS (QNAP, Synology, D-Link) SAN (NetApp) Робота з серверами, робочими станціями, дротовою та бездротовою мережею, мАТС, VoIP (D-Link, Asterisk (з 2013)).

Управління програмами системи безпеки (netiq identity manager, forcepoint dlp, imperva waf), контролю доступу, відео спостереження (hikvision, geovision та ін).

Організація роботи віддалених офісів компаній та співробітників фірм за допомогою оптоволоконної мережі, програмних та апаратних VPN каналів.

Навчався в 1 закладі

Національний Технічний Університет України (КПІ)

Магістр, Комп'ютерні системи та мережі, Факультет Інформатики Обчислювальної Техніки

Київ, Україна, 2002

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Українська

вище середнього

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

Категорія В

Захоплення та інтереси

Мандри, футбол, баскетбол, настільний теніс, картинг, поки що, мрія: яхтинг (катамаран), розробка кросплатформовий Фінтех додаток із використанням штучного інтелекту, розробка "очків" без линз для людей з вадами зору.

Роман Геннадійович

Системний адміністратор віддалено

Київ

45 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: стажування / практика, віддалена робота

Оновлено 1 день тому