Працював в 14 компаніях   29 років 5 місяців

Телекомунікації / Зв'язок, Будівництво

Начальник відділу продажу клієнтам середнього та малого бізнесу і масового сегмента

Укртелеком, АТ

Телекомунікації / Зв'язок

8 місяців

10.2023 - до теперішнього часу

Організація продажу послуг.
Контроль за роботою ЦОА.
Пошук локацій для проектів розвитку ,складання бізнес кейсів.

Керівник групи продажів клієнтам середнього та малого бізнесу

Укртелеком, АТ

Телекомунікації / Зв'язок

2 роки 2 місяці

07.2021 - 09.2023

Організація продажу послуг, обслуговування клієнтів середнього та малого бізнесу В2В в Івано-Франківській області.

Начальник відділу В2В

Укртелеком, ПАТ

Телекомунікації / Зв'язок

3 роки 9 місяців

10.2017 - 07.2021

Забезпечення виконання плану з продажу послуг бізнес-споживачам через прямий і непрямий канал продажів.Забезпечення виконання плану доходів від надання послуг споживачам бізнес-сегмента.Забезпечення активного пошуку потенційних бізнес-споживачів в регіоні.Забезпечення реалізації заходів щодо ефективної продажу послуг, спрямованих на бізнес-сегмент відповідно до обраної стратегії суспільства в організації надання послуг.
Забезпечення якісного обслуговування ключових і корпоративних споживачів, які перебувають на супроводі Івано-Франківської філії.
Забезпечення розвитку дилерської мережі (посередницьких, будівельних та інвестиційних компаній, власників нерухомості та технологічних партнерів) з продажу послуг бізнес-споживачам в межах території філії.
Збір первинної маркетингової інформації, в тому числі в разі потреби нових послуг і тарифів, задоволення бізнес-споживачів високим рівнем обслуговування, розгляд типових скарг і проблем.

т.в.о. начальника відділу продажу послуг клієнтам малого та середнього бізнесу ЗМР

Укртелеком, ПАТ

Телекомунікації / Зв'язок

3 місяці

06.2017 - 09.2017

Організація продажу послуг клієнтам  середнього та малого бізнесу в Західному макро регіоні 8 областей (Львівська,Закарпатська,Чернівецька,Волинська,Рівненська,Івано-Франківська,Хмельницька,Тернопільська.). До 70 функціональних підлеглих.

Начальник відділу В2В

Укртелеком, ПАТ

Телекомунікації / Зв'язок

2 роки 1 місяць

04.2015 - 05.2017

Забезпечення виконання плану з продажу послуг бізнес-споживачам через прямий і непрямий канал продажів. Забезпечення виконання плану доходів від надання послуг споживачам бізнес-сегмента. Забезпечення активного пошуку потенційних бізнес-споживачів в регіоні. Забезпечення реалізації заходів щодо ефективної продажу послуг, спрямованих на бізнес-сегмент відповідно до обраної стратегії компанії в організації надання послуг, а саме: Забезпечення якісного обслуговування ключових і корпоративних споживачів, які перебувають на супроводі Івано-Франківської філії. Забезпечення розвитку дилерської мережі (посередницьких, будівельних та інвестиційних компаній, власників нерухомості та технологічних партнерів) з продажу послуг бізнес-споживачам в межах території філії.   Збір первинної маркетингової інформації, в тому числі в разі потреби нових послуг і тарифів, задоволення бізнес-споживачів високим рівнем обслуговування, розгляд типових скарг і проблем.

Керівник групи продажів SМЕ в Івано-Франківській обл

Укртелеком, ПАТ

Телекомунікації / Зв'язок

5 місяців

11.2014 - 04.2015

Організація продажів і обслуговування послуг фіксованого і мобільного зв'язку на території Івано-Франківської області клієнтам середнього та малого бізнесу

Регіональний керівник непрямих продажів на масовому ринку

Івано-Франківський філіал ПАТ Укртелеком

Телекомунікації / Зв'язок

3 роки

06.2011 - 06.2014

Відповідальний за просування послуги «ОГО Мобільний!», в Івано-Франківській області.
Організація непрямих продажів в регіоні . Навчання персоналу -торгівельних агентів, і співробітників дилерських мереж щодо стандартів роботи. Робота з підрядними організаціями (продаж). Проведення оцінки діяльності агентів і дилерських мереж (польові аудити). Контроль за дотриманням агентами і дилерськими мережами укладених з Компанією угод: вирішення спірних питань в межах своєї компетенції. Контроль за нарахуванням та узгодження розмірів винагороди агентам і дилерських мереж згідно політики продажу послуг. Забезпечення виконання плану продажів на певній території. Аналіз процесів продажів через агентів і дилерські мережі, надання пропозицій щодо їх поліпшення і оптимізації процесів. Збір та аналіз інформації про стан ринку продажу послуг на певних територіях, для формування стратегії продажів. Моніторинг цін, діяльності та маркетингових активностей конкурентів для формування пропозицій щодо стратеги продажів. Забезпечення виконання планів з маркетингових активностей, адаптація акцій під специфіку регіону.

Керівник сектора продажів фіксованого зв'язку на масовому ринку В2С

ЗАТ "УРС"

Телекомунікації / Зв'язок

5 місяців

11.2010 - 04.2011

Відповідальний за просування послуги «Домашній інтернет» від Київстар, в Івано-Франківській області. Підбір персоналу, організація продажів в регіонах з «нуля»,Просування фіксованої телефонії. Організація і контроль обслуговування клієнтів (понад 20 тис клієнтів). Організація та участь в PR заходах на території філії (теле, радіо, інтернет-ресурси). Навчання персоналу -Торговельна агентів, і співробітників дилерських мереж щодо стандартів роботи. Робота з підрядними організаціями (продажу, включення, обслуговування мережі, будівництво мережі). Проведення оцінки діяльності агентів і дилерських мереж (польові аудити). Контроль за дотриманням агентами і дилерськими мережами укладених з Компанією угод: вирішення спірних питань в межах своєї компетенції.Контроль за нарахуванням та узгодження розмірів винагороди агентам і дилерським мережам згідно політики продажу послуг. Забезпечення виконання плану продажів на певній території Аналіз процесів продажів через агентів і дилерські мережі, надання пропозицій щодо їх поліпшення і оптимізації процесів. Збір та аналіз інформації про стан ринку продажу послуг фіксованого зв'язку на певних територіях, для формування стратегії продажів. Моніторинг цін, діяльності та маркетингових активностей конкурентів для формування пропозицій щодо стратеги продажів. Забезпечення виконання планів з маркетингових активностей, адаптація акцій під специфіку регіону

Начальник відділу продажів фіксованого зв'язку на масовому ринку В2С

ЗАТ "УРС "

Телекомунікації / Зв'язок

1 рік 3 місяці

08.2009 - 11.2010

Відповідальний за просування послуги «Інтернет вдома від Білайн в Івано-Франківській, Чернівецькій, Закарпатській, Тернопільській, Хмельницькій областях. Підбір персоналу, організація секторів продажів в регіонах з «нуля», в підпорядкуванні 30 чоловік ..Просування фіксованої телефонії. Організація та участь в PR заходах на території філії (теле, радіо, інтернет-ресурси). Напрямки відповідальності: Фіксований інтернет (технології ADSL, FTTB), телефонія FIX. Організація і контроль обслуговування клієнтів (понад 20 тис клієнтів). Навчання персоналу -Торговельна агентів, і співробітників дилерських мереж щодо стандартів роботи. Робота з підрядними організаціями (продажу, включення, обслуговування мережі, будівництво мережі). Проведення оцінки діяльності агентів і дилерських мереж (польові аудити). Контроль за дотриманням агентами і дилерськими мережами укладених з Компанією угод: вирішення спірних питань в межах своєї компетенції. Контроль за нарахуванням та узгодження розмірів винагороди агентам і дилерських мереж згідно політики продажу послуг. Забезпечення виконання плану продажів на певній території. Аналіз процесів продажів через агентів і дилерські мережі, надання пропозицій щодо їх поліпшення і оптимізації процесів. Збір та Аналіз інформації про стан ринку продажу послуг фіксованого зв'язку на певних територіях, для формування стратегії продажів. Моніторинг цін, діяльності та маркетингових активностей конкурентів для формування пропозицій щодо стратеги продажів. Забезпечення виконання планів з маркетингових активностей, адаптація акцій під специфіку регіону.

Керівник групи по роботі з об'єктами нерухомості

ЗАТ "УРС"

Телекомунікації / Зв'язок

1 рік

08.2008 - 08.2009

Відповідальний за пошук і укладення договорів із забудовниками на підключення будинків МЗ, Бізнес-центрів до мережі фіксованого зв'язку (в тому числі і ексклюзивна присутність). Розробка тривалих і короткострокових стратегій, впровадження і контроль. Напрямки відповідальності: збільшення території покриття фіксованої телефонії, і фіксованого інтернету (технології ADSL, FTTB). Досягнення: друге місце на ринку телекомунікацій Івано-Франківська, в частці фіксованої телефонії та інтернету ADSL

Керівник групи по роботі з об'єктами нерухомості

ТзОВ "ТТК"

Телекомунікації / Зв'язок

1 рік 2 місяці

06.2007 - 08.2008

Відповідальний за пошук і укладення договорів із забудовниками на підключення будинків МЗ, Бізнес-центрів до мережі фіксованого зв'язку (в тому числі і ексклюзивне присутність)

  • Розробка тривалих і короткострокових стратегій, впровадження і контроль.

Напрямки відповідальності: Збільшення території покриття фіксованої телефонії, і фіксованого інтернету (технології ADSL, FTTB).

Інженер зв'язку

ТзОВ Прикарпатське виробниче підприємство зв"язку

Телекомунікації / Зв'язок

6 місяців

12.2006 - 06.2007

Відповідальний за збільшення території покриття фіксованої телефонії, і фіксованого інтернету (технології ADSL),

  • Розробка тривалих і короткострокових стратегій, по інших напрямках бізнесу.
  • Консультації по технології будівництва мереж зв'язку.
  • Допомога в підборі техніки для створення матеріальної бази дочірнього підприємства.
  • Взаємодія з іншими операторами зв'язку

Напрямки відповідальності: Фіксований зв'язок

Технічний директор

ІФФ ВАТ « Свемон -Захід »

Будівництво

4 роки 6 місяців

06.2002 - 12.2006

Відповідальний за технічну складову бізнесу філії. Будівництво об'єктів зв'язку, ВОЛЗ (міських, міжміських, урядових міжнародних). Розробка, впровадження і контроль за новітніми технологіями в галузі будівництва телекомунікацій. Участь в розробці тендерних пропозицій для великих замовників. Керівництво безпосередньою командою (100 функціональних підлеглих).

майстер

ВАТ Свемон-Захід

Телекомунікації / Зв'язок

7 років 8 місяців

09.1994 - 05.2002

Будівництво ліній зв?язку

Ключова інформація

досвідчений менеджер зі стратегічним поглядом на бізнес, вміння планувати і впроваджувати продукти і послуги, навички роботи з дилерською мережею.

Навчався в 3 закладах

Одеська національна академія зв'язку ім О.С.Попова

Управління підприємствами зв'язку економіка підприємств

Одеса, 2002

Одеська національна академія зв'язку ім. О.С.Попова

Управління підприємствами зв'язку економіка підприємств

Одеса, 2000

Львівський електро технікум зв'язку

Автоматичний електрозв'язок

Львів, 1997

Володіє мовами

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Удосконалення управлінських навичок керівників Укртелеком

Київ, 2014

Укртелеком філія «Центр післядипломної освіти»

Навчання і тестування персоналу з продажу послуг

Київ, 2011

Укртелеком філія «Центр післядипломної освіти»

Навички навчання дорослих

Київ, 2010

Білайн Університет , диплом

Базові управлінські навички

Київ, 2010

Білайн Університет, диплом

Технології продажів і якісного обслуговування клієнтів

Київ, 2008

Корпорація «Бізнес-Майстер» диплом

Техніка ведення переговорів

Київ, 2007

Центр інноваційного менеджменту «Почерк»

Побудова базових станцій для операторів мобільного зв'язку

Одеса, 2006

Укртелеком філія «Центр післядипломної освіти»

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Знання офісних додатків на високому рівні (MS Word, Excel, Visio ,, Power point, Acces). Статистична обробка даних в програмах MS Excel

Водійське посвідчення

категорія В

Професійні і персональні навички

Професійний навички: Великий досвід роботи на ринку в області продажів, впевнений менеджер, досвід в перемовинах; Послуги та технології ринку телекомуннікацій:Комплексне розуміння і досвід в області продажу телекомунікаційних послуг: основні та додаткові. послуги, Інтернет.Персональні навички: Робота в команді, вміння будувати команду націлену на результат. Уміння працювати в стресових ситуаціях. Запуск проектів в стислі терміни. Хороші аналітичні здібності, планування, організаційні і презентаційні навички, проактивність.

Мета

Отримання відповідальної посади яка дозволить мені проявити весь свій отриманий досвід і розвиватись далі в професійному плані.

Військовий облік

Виключений з військового обліку

Андрій

Директор філії.Керівник відділу продажу.Регіональний менеджер

Івано-Франківськ

30 000 грн.

47 років

повна зайнятість

Оновлено 3 тижні тому