Працювала в 1 компанії   12 років 5 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Кухар - універсал

Банзай

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

12 років 5 місяців

08.2013 - до теперішнього часу

У мої обов'язки як кухаря-універсала входило приготування різноманітних страв відповідно до рецептів, контроль якості і своєчасне внесення змін у процес приготування, забезпечення придбання необхідних продуктів та контроль їх витрат. Я вміло організовула робоче місце, дотримувалась санітарних норм та використовувала інноваційні методи приготування страв. Моїм досягненням було підвищення ефективності роботи кухні, зменшення витрат на продукти без втрати якості готових страв та підвищення рівня задоволення клієнтів.
  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань

  • Дотримання корпоративної культури та цінностей

Ключова інформація

Самостійність
Комунікаційні навички
Вирішення проблем
Міжкультурна компетентність
Ефективне управління часом
Кухар холодного цеху
• Кухар гарячого цеху
• Піцайоло

Вікторія

Кухар - універсал

Одеса

35 000 грн

89 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 дні тому