Працював в 2 компаніях   14 років 5 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Керівник відділу

Sushi take out

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 3 місяці

09.2023 - до теперішнього часу

• Планування та контроль виконання завдань
• Організація роботи відділу
• Розвиток та оцінка ефективності співробітників
• Управління бюджетом відділу
• Вирішення адміністративних та організаційних питань
• Підготовка звітності та аналітичних матеріалів
• Підготовка звітності та аналітичних матеріалів
• Підготовка звітності та аналітичних матеріалів

Повар

Япошка

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

13 років

08.2010 - 08.2023

Приходько Дмитро 28 років (+380958738984) Досвід роботи: Кухар (11 років) Працював у 6-ти ресторанах та 5-ти доставках; Європейська та японська кухня; Декілька разів був на посаді Су-Шеф та Шеф Основні обов’язки: - контроль зберігання і витрат наявних продуктів; - проведення санітарної обробки і підтримання чистоти на кухні; - інвентаризація; - дотримання товарного сусідства; - робота по системі «ХАССП»; - управління персоналом; - стажування помічників та молодших спеціалістів; - підготовка авторських страв; - складання та розрахунок калькуляційних карток; Освіта: Професійно-технічна освіта кухаря 4 розряду; Знання і навички: Багатозадачність, комунікабельність, висока працездатність, організованність;

Дмитрий Евгеновичь

Шеф кухар

Івано-Франківськ

45 000 грн.

28 років

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, стажування / практика, сезонна / тимчасова робота

Оновлено 2 місяці тому