Працював в 4 компаніях 8 років 2 місяці
Державний сектор, Освіта, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля роздрібна / Retail
Старший кухар. Начальник столової
ДПСУ Краматорськ
Державний сектор
3 роки 4 місяці
05.2021 - 09.2024
- Приготування страв згідно з меню
- Контроль за якістю продукції
- Ведення кухонного інвентаря
- Дотримання рецептур та технологій
- Підтримка чистоти на кухні
- Організація робочого процесу на кухні
- Планування меню
- Замовлення продуктів та інвентарю
- Ведення документації по продуктах
- Участь у розробці нових страв
Викладач спец дисциплін
Криворізький навчально виробничий центр
Освіта
4 роки 9 місяців
08.2016 - 05.2021
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Адаптація до нових умов роботи
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
- Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Ведучий вокаліст
Караоке заклад м. Кривий ріг
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 роки 7 місяців
10.2016 - 05.2021
• Планування та організація своєї роботи
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Заступник керуючого магазину
Варус
Торгівля роздрібна / Retail
3 місяці
09.2020 - 12.2020
- Підтримка управління діяльністю магазину
- Участь у плануванні та організації робочого процесу
- Аналіз продажів та запасів товарів
- Розробка стратегії збільшення продажів
- Забезпечення високого рівня обслуговування клієнтів
- Ведення кадрової документації
- Навчання та оцінка співробітників
- Вирішення адміністративних та організаційних питань
- Організація та контроль інвентаризації
- Забезпечення збереження товарно-матеріальних цінностей
Навчався в 1 закладі
Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"
Готельно-ресторанна справа. Харчові технології
Кривий Ріг, 2021
Владислав
Владислав
Продавець, продавець-консультант, адміністратор
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 2 тижні тому