Працювала в 2 компаніях   26 років 4 місяці

Промисловість та Виробництво

Керівник департаменту якості, завідувач лабораторії (фізико-хімічна, мікробіологічна)

ПрАТ "Луцьк Фудз"

Промисловість та Виробництво

16 років 2 місяці

08.2008 - 10.2024

Контроль якості продукції/процесів виробництва, проведення аудитів, ведення документації, впровадження і сертифікація систем менеджменту НАССР, Халяль, Кашрут, FSSC 22000, управління лабораторіями, оформлення якісних документів для експорту, користування системою Traces, проведення медоглядів працівників.

Мікробіолог

ВАТ "Волиньхолдінг", Торчин

Промисловість та Виробництво

10 років 1 місяць

07.1998 - 08.2008

  • Створення та організація лабораторії
  • Розробка та впровадження нових методик досліджень
  • Проведення лабораторних досліджень та аналізів
  • Ведення лабораторної документації
  • Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
  • Моніторинг нових технологій та підходів у мікробіології

Ключова інформація

  • Критичне мислення
  • Вміння швидко навчатися
  • Вирішення проблем
  • Лідерські якості

Навчалась в 2 закладах

Волинський національний університет імені Лесі Українки

(післядипломна освіта)

Луцьк, 2010

Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна

Біологічний факультет. Біолог, викладач біології та хімії.

Харків, 1992

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Управління мікробіологічними ризиками на виробництві. Методи мікробіологічного контролю продуктів харчування.

2024

Перехід на нову версію FSSC 22000-V5.1:2020. Впровадження та сертифікація.

2024

Останні зміни в законодавстві. Нові правила маркування харчових продуктів згідно з законодавством. Державні санітарні норми та правила.

2024

Захист харчової продукції від навмисного зараження та фальсифікації (Food Defense & Food Fraude Mitigation). Управління алергенами.

2021

Внутрішній аудитор системи менеджменту безпечності харчових продуктів. ISO 22000, ISO 19011. FSSC 22000

2018

Food Safety Management System HACCP. ISO 22000/ Система менеджменту безпеки харчових продуктів. FSSC 22000 Розробка та впровадження.

2016

Альона

Менеджер з якості

Луцьк

40 000 грн.

54 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Оновлено 1 тиждень тому