Працювала в 2 компаніях 10 років 1 місяць
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
кухар, кондитер, пекарь
ресторан : Пасижу, Поплавок, Прайд, Forest Beer, Італійське виробництво...
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
10 років
10.2014 - 10.2024
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Адаптація до нових умов роботи
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
Кухар
Ресторан "Пасижу", On Fit,..
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 1 місяць
09.2019 - 10.2022
кухар-універсал• більше 10р. досвіду. Приготування страв згідно з меню
• Ведення кухонного інвентаря
• Дотримання рецептур та технологій
• Підтримка чистоти на кухні
• Організація робочого процесу на кухні
• Планування меню
• Замовлення продуктів та інвентарю
• Ведення документації по продуктах
Ключова інформація
- Адаптивність до змін
- Командна робота
- Комунікаційні навички
Володіє мовами
Українська
поглиблений
Додаткова інформація
Водійське посвідчення
Готую страви на замовлення, напівфабрикати, торти,банкети , фуршети займаюсь випічкою
Ольга
Ольга
Кухар, кондитер
Дніпро
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому