Працювала в 2 компаніях   10 років 1 місяць

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

кухар, кондитер, пекарь

ресторан : Пасижу, Поплавок, Прайд, Forest Beer, Італійське виробництво...

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

10 років

10.2014 - 10.2024

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань

Кухар

Ресторан "Пасижу", On Fit,..

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 1 місяць

09.2019 - 10.2022

кухар-універсал• більше 10р. досвіду. Приготування страв згідно з меню • Ведення кухонного інвентаря • Дотримання рецептур та технологій • Підтримка чистоти на кухні • Організація робочого процесу на кухні • Планування меню • Замовлення продуктів та інвентарю • Ведення документації по продуктах

Ключова інформація

  • Адаптивність до змін
  • Командна робота
  • Комунікаційні навички

Володіє мовами

Українська

поглиблений

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

Готую страви на замовлення, напівфабрикати, торти,банкети , фуршети займаюсь випічкою

Ольга

Кухар, кондитер

Дніпро

30 000 грн.

30 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому