Працював в 5 компаніях   10 років 2 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Медицина та Охорона здоров'я

Бар-менеджер

Бар Номер Три

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 4 місяці

08.2023 - до теперішнього часу

Обов'язки:

  • Розробка та успішне впровадження авторський напоїв.
  • Навчання та стажування молодшого персоналу.
  • Впровадження і реалізація особливих напоїв під тематичні події.
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Планування та організація своєї роботи
  • Робота за активною барною стійкою
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи

Досягнення

  • Оптимізація ціноутворення коктейльної карти
  • Реновація міцної групи алкоголю
  • Залучення нових гостей

Менеджер ресторану

Tasty Corpus

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 місяці

05.2024 - 08.2024

Обов'язки:

  • Ведення повної фінансової звітності закладу
  • Навчання і адаптація працівників залу і бару
  • Контроль роботи закладу в цілому: графіки роботи, чек листи
  • Повна робота з ПЗ Poster: адміністрування залишків, постачань, транзакцій, будь яких оперативних питань
  • Ведення переговорів з постачальниками та партнерами.

Досягнення:

  1. Професійний запуск сучасного закладу
  2. Успішне досягнення високих фінансових показників
  3. Відсутність «стоп листа»
  4. Забезпечення безперебійної роботи закладу.

Бар-менеджер

Pasta e Vino Beatrice

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

7 років 2 місяці

06.2016 - 08.2023

Обов'язки:

  • Робота з постачальниками та партнерами
  • Розробка меню бару (б\а напої, карта коктейлів, сезонне меню, карта міцних напоїв)
  • Організація роботи бару та барменів (складання графіків роботи, навчання барменів та офіціантів)
  • Робота з технологічними картами і робота з собівартістю
  • Складська дисципліна і товарне сусідство товарів
  • Виїзна торгівля (фести, кейтеринги, фуршети)
  • Проведення майстер класів з міксології
  • Проведення винних дегустацій
  • Універсальність і робота в команді (робота офіціантом, адміністратором).

Досягнення

  • Переформатування роботи бару в іншу концепцію
  • Ефективна реалізація авторських напоїв
  • Підвищення обсягів продажів бару
  • Успішне проведення майстер-класів з міксології і лекцій вдалого поєднання алкогольних напоїв зі стравами.

Старший бариста

Coffe To Go

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 1 місяць

04.2015 - 05.2016

Обов'язки:

  • Приготування кавових напоїв
  • Продаж супутніх товарів
  • Контроль та облік товарної продукції
  • Навчання новачків бариста.
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням

Досягнення:

  • Повна адаптація 7 і більше працівників
  • Підвищення обсягів продажу 3 і більше точок торговельної мережі
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • Стабільно великий обсяг постійних гостей.

Помічник кухаря

Мюнхенська міська клініка, Німеччина

Медицина та Охорона здоров'я

4 місяці

05.2012 - 09.2012

Обов'язки:

  • Робота зі спеціалізованим обладнанням
  • Допомога кухарю в розробці та приготуванні страв
  • Дотримання рецептур та технологічних інструкцій
  • Підтримання чистоти на робочому місці
  • Підготовка інгредієнтів для страв.

Досягнення:

  • Підвищення навичок спілкування та роботи на міжнародному рівні.

Ключова інформація

Впевнений користувач MC Office

Впевнений користувач Poster

Водійське посвідчення В

Управління командою

Мультизадачність

Надійність

Вміння швидко навчатися

Навчався в 1 закладі

Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету

Економіки та менеджменту, "Менеджмент організацій торгівлі"

Вінниця, 2016

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

"Barista Basic: Чашка School

Київ, 2020

  • Поглибленні знання у кавовій культурі 
  • Особливості обжарки кавових зерен 
  • Лате - Арт 
  • Ефективне адміністрування кав'ярні 

Києво-Могилянська школа сервісу KMBS

Київ, 2017

  • Поглиблені знання гостинності
  • Ефективний продаж у сфері громадського харчування
  • Корпоративна культура спілкування
  • Робота в команді

Павло

Менеджер бару, ресторану

Вінниця

35 000 грн.

31 рік

повна зайнятість, проектна робота

Оновлено 2 місяці тому