Працював в 5 компаніях 10 років 2 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Медицина та Охорона здоров'я
Бар-менеджер
Бар Номер Три
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 4 місяці
08.2023 - до теперішнього часу
Обов'язки:
- Розробка та успішне впровадження авторський напоїв.
- Навчання та стажування молодшого персоналу.
- Впровадження і реалізація особливих напоїв під тематичні події.
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Планування та організація своєї роботи
- Робота за активною барною стійкою
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
Досягнення
- Оптимізація ціноутворення коктейльної карти
- Реновація міцної групи алкоголю
- Залучення нових гостей
Менеджер ресторану
Tasty Corpus
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
05.2024 - 08.2024
Обов'язки:
- Ведення повної фінансової звітності закладу
- Навчання і адаптація працівників залу і бару
- Контроль роботи закладу в цілому: графіки роботи, чек листи
- Повна робота з ПЗ Poster: адміністрування залишків, постачань, транзакцій, будь яких оперативних питань
- Ведення переговорів з постачальниками та партнерами.
Досягнення:
- Професійний запуск сучасного закладу
- Успішне досягнення високих фінансових показників
- Відсутність «стоп листа»
- Забезпечення безперебійної роботи закладу.
Бар-менеджер
Pasta e Vino Beatrice
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 років 2 місяці
06.2016 - 08.2023
Обов'язки:
- Робота з постачальниками та партнерами
- Розробка меню бару (б\а напої, карта коктейлів, сезонне меню, карта міцних напоїв)
- Організація роботи бару та барменів (складання графіків роботи, навчання барменів та офіціантів)
- Робота з технологічними картами і робота з собівартістю
- Складська дисципліна і товарне сусідство товарів
- Виїзна торгівля (фести, кейтеринги, фуршети)
- Проведення майстер класів з міксології
- Проведення винних дегустацій
- Універсальність і робота в команді (робота офіціантом, адміністратором).
Досягнення
- Переформатування роботи бару в іншу концепцію
- Ефективна реалізація авторських напоїв
- Підвищення обсягів продажів бару
- Успішне проведення майстер-класів з міксології і лекцій вдалого поєднання алкогольних напоїв зі стравами.
Старший бариста
Coffe To Go
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 1 місяць
04.2015 - 05.2016
Обов'язки:
- Приготування кавових напоїв
- Продаж супутніх товарів
- Контроль та облік товарної продукції
- Навчання новачків бариста.
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
Досягнення:
- Повна адаптація 7 і більше працівників
- Підвищення обсягів продажу 3 і більше точок торговельної мережі
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
- Стабільно великий обсяг постійних гостей.
Помічник кухаря
Мюнхенська міська клініка, Німеччина
Медицина та Охорона здоров'я
4 місяці
05.2012 - 09.2012
Обов'язки:
- Робота зі спеціалізованим обладнанням
- Допомога кухарю в розробці та приготуванні страв
- Дотримання рецептур та технологічних інструкцій
- Підтримання чистоти на робочому місці
- Підготовка інгредієнтів для страв.
Досягнення:
- Підвищення навичок спілкування та роботи на міжнародному рівні.
Ключова інформація
Впевнений користувач MC Office
Впевнений користувач Poster
Водійське посвідчення В
Управління командою
Мультизадачність
Надійність
Вміння швидко навчатися
Навчався в 1 закладі
Вінницький торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету
Економіки та менеджменту, "Менеджмент організацій торгівлі"
Вінниця, 2016
Володіє мовами
Англійська
вище середнього
Українська
рідна
Курси, тренінги, сертифікати
"Barista Basic: Чашка School
- Поглибленні знання у кавовій культурі
- Особливості обжарки кавових зерен
- Лате - Арт
- Ефективне адміністрування кав'ярні
Києво-Могилянська школа сервісу KMBS
- Поглиблені знання гостинності
- Ефективний продаж у сфері громадського харчування
- Корпоративна культура спілкування
- Робота в команді
Павло
Павло
Менеджер бару, ресторану
Вінниця
повна зайнятість, проектна робота
Оновлено 2 місяці тому