Працювала в 3 компаніях   8 років 7 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Промисловість та Виробництво

Шеф кондитер

Luca

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 1 місяць

11.2023 - до теперішнього часу

Розробка кондитерського меню з «0», розробка сезонних смаків, планування, організація і контроль кондитерського виробництва , контроль і управління закупками

Кондитер аутсорс

Кондитерська

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 місяці

09.2023 - 11.2023

Розробка та пропрацювання меню для кав?ярні (мусові десерти і тарти)

Самозайнятий кондитер

ФОП

Промисловість та Виробництво

7 років 2 місяці

06.2016 - 08.2023

Самозайнятий працівник (власник кондитерського цеху), виготовлення макарон (співпраця з кав?ярнями) унікальна лінійка смаків, сучасні мусові десерти (розробка власних рецептур), шоколадні цукерки і трюфелі, виготовленнч іншої випічки: еклери, кекси, тарти, управління закупками, навчання кондитерів, дотримання встановлених процедур і стандартів якості

Ключова інформація

Індивідуальна розробка рецептур

Контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції

Розробка ТК і КК

Виготвлення десертів відповідно до технологічних вимог

Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації

Навчання кондитерів

Навчалась в 1 закладі

НТУУ КПІ

Системний аналіз фінансового ринку

Київ, 2006

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Курси

Київ, 2018

Курси Десерти для бізнесу

Karim Bourgi мусові торти та десерти

Євгенія Петренко шоколадні цукерки

Ігор Лаврешин Великодня випічка

HansOvando мусові торти і десерт

Frank Haasnoot мусові торти і десерти

Анна

Шеф кондитер , старший кондитер

Київ

40 років

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому