Працювала в 3 компаніях 8 років 6 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Промисловість та Виробництво
Шеф кондитер
Luca
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік
11.2023 - до теперішнього часу
Розробка кондитерського меню з «0», розробка сезонних смаків, планування, організація і контроль кондитерського виробництва , контроль і управління закупками
Кондитер аутсорс
Кондитерська
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 місяці
09.2023 - 11.2023
Розробка та пропрацювання меню для кав?ярні (мусові десерти і тарти)
Самозайнятий кондитер
ФОП
Промисловість та Виробництво
7 років 2 місяці
06.2016 - 08.2023
Самозайнятий працівник (власник кондитерського цеху), виготовлення макарон (співпраця з кав?ярнями) унікальна лінійка смаків, сучасні мусові десерти (розробка власних рецептур), шоколадні цукерки і трюфелі, виготовленнч іншої випічки: еклери, кекси, тарти, управління закупками, навчання кондитерів, дотримання встановлених процедур і стандартів якості
Ключова інформація
Індивідуальна розробка рецептур
Контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції
Розробка ТК і КК
Виготвлення десертів відповідно до технологічних вимог
Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації
Навчання кондитерів
Навчалась в 1 закладі
НТУУ КПІ
Системний аналіз фінансового ринку
Київ, 2006
Володіє мовами
Англійська
вище середнього
Українська
рідна
Курси, тренінги, сертифікати
Курси
Курси Десерти для бізнесу
Karim Bourgi мусові торти та десерти
Євгенія Петренко шоколадні цукерки
Ігор Лаврешин Великодня випічка
HansOvando мусові торти і десерт
Frank Haasnoot мусові торти і десерти
Анна
Анна
Шеф кондитер , старший кондитер
Київ
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому