Працювала в 4 компаніях   16 років 9 місяців

Промисловість та Виробництво, Державний сектор

Начальник відділу транспортної логістики

АРСЕНАЛ, ПГ

Промисловість та Виробництво

1 рік 1 місяць

09.2023 - до теперішнього часу

Робота з організаційно-розпорядчими, фінансово-розрахунковими та постачальницько-збутовими документами підприємтсва відділу транспортної логістики Промислової групи "Арсенал-Центр"; Оптимізація логістичного ланцюга поставок сировини; Оптимізація витрат на доставку та графіків доставки переміщення готової продукції (покрівельні та фасадні матеріали з листової сталі, холодного штампування та гнуття, вогнестійкі мінераловатні та пінопластові сендвіч-панелі, водовідвідні системи). Імпорт сировини на виробництва, експорт готової продукції клієнтам у країни Єропи та Азії; перевірка статусів митних декларацій в Єдиному державному інформаційному веб-порталі «Єдине вікно для міжнародної торгівлі». Обілік робочого часу водіїв категорії С, СЕ та логістів-диспетчерів; Ведення шляхових листів та узгодження плану прокладання маршруту, контроль їх виконання водієм, аналіз даних в Тркінг сервісі; Оформлення закордонних відряджень з відповідним отриманням дозвільних документів на виїзд за кордон за системою "Шлях"; Контроль та оптимізація транспортних витрат підприємства; Бюджетне планування витрат на рухомий слад; Ведення особистого кабінету клієнта сервісу "Нова пошта". Пошук найманого автотранспорту та організація робочих процесів (договір, заявка, відстеження виконання всіх заявок, формування актів та рахункі, ведення звітності).

Менеджер з транспорту

АРСЕНАЛ, ПГ

Промисловість та Виробництво

4 роки 7 місяців

01.2019 - 08.2023

Контролювати водіїв на маршруті відповідно до їх заявок. Залучайти до співпраці нових клієнтів. Укладання, реєстрація та підписання договорів на автомобільні перевезення (як по Україні, так і за кордоном). Контроль документообігу вантажних перевезень. Моніторинг цінової політики автомобільного транспорту. Контроль працездатності автотранспортних засобів. Ведення шляхових листів водія. Формування актів і накладних, товарно-транспортних накладних в системі автоматизованого управління підприємством на базі корпоративної інформаційної системи «Галактика ERP».

Завідувач відділу інформаційно-комунікаційних технологій

Київський Палац дітей та юнацтва

Державний сектор

2 роки 10 місяців

09.2014 - 07.2017

Робота над проектною діяльністю в Палаці. Діджиталізація освітнього процесу, супровід вебінарів, спеціалізованих міжнародних, Всеукраїнських, міських виставок та семінарів. Робота з кадрами, підбір професорсько-викладацького складу, ведення кадрової звітності відділу. Підготовка проектної документації для публічних закупівель на оновлення матеріально-технічної бази. Організація навчально-виховного процесу у відділі, популяризація науково-технічних гуртків інформаційно-технічного профілю (STEAM). Розширення мережі Інтернет в закладі. SMM-менеджмент. Адміністрація офіційного сайту Палацу та сторінок у соціальних мережах

Практичний психолог, керівник груп для дітей

Київський Палац дітей та юнацтва

Державний сектор

10 років 10 місяців

09.2006 - 07.2017

Психолого-педагогічний супровід дітей під час занять. Адаптація під час навчання, корекційні заняття з дітьми, індивідуальні бесіди з батьками, тестування шкільної готовності шестирічної дитини до навчання в школі. Консультації викладачів, покращення психологічного клімату в педагогічному колективі, проведення психологічних тренінгів, майстер-класів, індивідуальних терапевтичних консультацій клієнтоцентричного напрямку.

Ключова інформація

Galaxy ERP; Outlook; MS Office (Word, Exel, PowerPoint); MS Teams; Bitrich24; MD-Office; QDPro; FileZilla; WordPress; Joomla!; Adobe Photoshop.

  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок.
  • Адаптація до нових умов роботи.
  • Планування та організація своєї роботи.

Навчалась в 2 закладах

Національний транспортний університет

Митна справа у траспортній галузі, Київ

Київ, 2025

Київський університет імені Бориса Грінченка

Факультет практичної психології та соціальної педагогіки

Київ, 2009

Володіє мовами

Англійська

середній

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Асоціація митних брокера України

Київ, 2023

Підготовка та підвищення кваліфікації фахівців з митного оформлення:

— основи митної справи та основи митного законодавства;

— декларування та митне оформлення товарів;

— автоматизоване заповнення МД/

Сертифікат цифрової грамотності від Дія. Цифрова освіта

Переглянути

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

Водійські права кат. B.

Наукова діяльність

1 квітня 2015 р. Публікація «Психолого-педагогічний супровід дошкільників у центрі «Джерельце», методичні матеріали з досвіду роботи ВРПО «Інноваційна модель психолого-педагогічного супроводу освітнього процесу в Київському Палаці дітей та юнацтва», ст. «Психолого-педагогічний супровід дошкільників у Центрі дошкільного розвитку «Джерельце», Редакційно-видавничий центр Київського Палацу дітей та юнацтва.

1 грудня 2012 Психолого-педагогічний супровід дошкільників у центрі розвитку «Джерельце» Психолого-педагогічний супровід дошкільників у центрі розвитку «Джерельце» Газета «Позашкілля». психологічна практика. № 12 (72), грудень 2012 ·

1 грудня 2012. Газета «Позашкілля». психологічна практика. № 12 (72), грудень 2012.

1 березня 2012 р. Видання "Психолого-педагогічний супровід дошкільників у центрі "Джерельце". Альманах "Паросток" "Психолого-педагогічний супровід дошкільників у центрі "Джерельце". Альманах «Паросток» Редакційно-видавничий центр Київського Палацу дітей та юнацтва.

Особисті якості

  • Березень 2016 року Відомча відзнака «Подяка Міністерства освіти і науки України» за ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм та сумлінне виконання службових обов’язків.
  • Листопад 2011 р. Муніципальна відзнака «Подяка міського голови, Київської міської державної адміністрації, Головного управління освіти і науки», за плідну працю та високі досягнення в галузі навчання та виховання підростаючого покоління».
  • Жовтень 2009 р. Муніципальна відзнака «Грамота Головного управління освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)», за плідну працю та високі досягнення в галузі навчання і виховання молодого покоління та з нагоди 75-річчя Київського Палацу дітей та юнацтва».

Віталіна Олександрівна

Начальник відділу логістики

Київ

Святошинський район, Солом'янський район

37 000 грн.

36 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому