Працювала в 3 компаніях   1 рік 6 місяців

Недержавні організації / NGO, Медицина та Охорона здоров'я

Physical therapist

Handicap international federation, humanity inclusion

Недержавні організації / NGO

6 місяців

03.2024 - 09.2024

- Збирати суб'єктивну та об'єктивну інформацію, що стосується історії хвороби пацієнта.

- Використовувати направлення та примітки від лікарів або інших медичних працівників для цілісного розуміння ситуації пацієнта.

-Діагностувати медичні стани та оцінювати функції, рухи та інші показники пацієнта, використовуючи доказові інструменти, такі як AIM-T, PSFS, VAS, ROM, шкали Фулг-Майєра.

-Розробляти реабілітаційні плани, орієнтовані на пацієнта, із зазначенням SMART-цілей та функціональних показників результату.

-Використовувати призначені фізичні вправи, техніки розтягування, практичну мануальну терапію та обладнання для полегшення болю, збільшення мобільності, запобігання подальшому болю або травмі та полегшення адаптації до життя після травми.

-Визначати потреби бенефіціарів у допоміжних пристроях, налаштовувати допоміжні пристрої та навчати бенефіціарів правильно пересуватися з пристроєм.

-Оцінювати та реєструвати прогрес пацієнтів, модифікувати план лікування та випробовувати нові методи лікування за потреби;

-Інформування пацієнтів та їхніх родин про те, чого очікувати від процесу одужання та як справлятися з труднощами, що виникають під час цього процесу;

-Консультувати пацієнтів та осіб, які за ними доглядають, як мінімізувати ризик травм, уникати ускладнень та керувати допоміжними пристроями в різних умовах.

-Вести точний облік лікування та прогресу в базах даних MEAL в рамках збору важливих даних та регулярного оцінювання проекту.-Підтримувати зв'язок з іншими медичними працівниками в рамках спільного мультидисциплінарного підходу.

Physical therapist's assistant

Children s hospital n6

Медицина та Охорона здоров'я

6 місяців

09.2023 - 03.2024

-Допомагати фізичному терапевту під час процедур та лікування пацієнтів, таких як позиціонування, переміщення, мобілізація тощо.

-Збір та документування даних про фізичний стан пацієнта у вигляді SOAP-нотаток

-Допомагати пацієнтам у виконанні вправ, що гарантують безпечне середовище, вільне від небезпек, та надавати рекомендації щодо поз для уникнення травм. розробка та написання індивідуальних планів реабілітації, в тому числі з використанням онлайн-інструментів для призначення вправ, щоб пацієнти могли безпечно продовжувати реабілітацію самостійно або з опікунами

- Проведення об'єктивного обстеження та лікування неврологічних, респіраторних та ортопедичних пацієнтів, переважно з ДЦП, муковісцидозом, сколіозом та після переломів, у співпраці з провідним фізичним терапевтом.

-організоване відстеження результатів від надходження до виписки---Навчання осіб, які здійснюють догляд, та надання рекомендацій щодо того, як справлятися зі станом пацієнта з точки зору фізичних вправ.

Physical therapist

Ocean of kindness, idp center

Медицина та Охорона здоров'я

4 місяці

04.2023 - 08.2023

-Індивідуальні та групові заняття, сплановані та розроблені на майданчику установи. Це свідчить про креативність, проактивність, адаптивність та ефективне використання ресурсів.

-Допомога фізичного терапевта та ерготерапевта, яка включала реабілітаційну роботу на пристосованій кухні, що дозволило проводити функціональні тренінги.

-Психологічна підтримка під час реабілітаційних сесій з використанням методів PFA (Психологічної першої допомоги) Використання функціональних шкал для розробки планів, залучення пацієнтів до розробки особистих SMART-цілей.

-Моніторинг прогресу та адаптація програм відповідно до потреб кожного пацієнта.

-Навчання та допомога пацієнтам у використанні допоміжних засобів пересування-Інформування пацієнтів про їх стан, можливі ускладнення та фактори ризику.

Ключова інформація

комунікабельність, стресостійкість, відповідальність, вміння адаптуватись, емпатичність, прагнення до нових знань

Навчалась в 2 закладах

Харківський національний медичний університет (ХНМУ)

Фізичний терапевт

Харків, 2024

Дніпровський державний медичний університет (ДДМУ)

асистент фізичного терапевта,ерготерапевта

Днепр, 2022

Володіє мовами

Англійська

базовий

Курси, тренінги, сертифікати

Communication Skills for Healthcare Professionals (Handicap International – Humanity and Inclusion), Trauma Informed Care (Handicap International – Humanity and Inclusion), IHA traning (Handicap International – Humanity and Inclusion)

Днепр, 2024

BASIC MHPSS TRAINING (Handicap International – Humanity and Inclusion), Common Signs & Symptoms of mental health disorders (Handicap International – Humanity and Inclusion)

2024

Safeguarding (Handicap International – Humanity and Inclusion), Research in Health (Handicap International – Humanity and Inclusion)

2024

Assistive Products Training (World Health Organization

Днепр, 2024

Amputee Rehabilitation Through a Multi-Disciplinary Approach (Handicap International – Humanity and Inclusion)

2023

Courses in sports taping and taping after injuries. (Expert X taping)

2022

Therapeutic massage courses at Dnipro State Medical University (DSMU)

2020

Дар'я Олександрівна

Фізичний терапевт/Physical Therapist

Миколаїв

Готовий переїхати: Дніпро

23 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 10 годин тому