Працювала в 4 компаніях   7 років 3 місяці

IT, Інше, Енергетика та Енергоносії

Junior Webflow Developer

Molipse

IT

10 місяців

11.2023 - до теперішнього часу

Створення сайтів на Webflow від лендінгів до многосторінкових сайтів, з використанням анімацій. Робота по наданаму замовником макету Figma, також є невеликий досвід роботи з CMS - фільтри, FAQ, сортування.

Junior Shopify Developer

BinarGear

IT

1 рік 1 місяць

06.2023 - 07.2024

Покращення функціональності веб-сайту та взаємодії з користувача за допомогою HTML, SCSS, JS, JSON і Liquid language.

Support: надання технічної підтримки клієнтам, відповідаючи на їхні запити та вирішуючи проблеми, пов’язані з веб-сайтом Shopify, Klaviyo, Bold.

HTML верстальник

Фріланс

Інше

1 рік 5 місяців

01.2022 - 06.2023

Верстання веб-сайтів - моя страсть та професійна область. Використовую Figma для того, щоб втілювати дизайн у реальні web-сторінки, застосовуючи HTML та CSS. Моє розуміння SVG, CSS анімацій та здатність виправляти помилки у коді гарантує функціональність та привабливість веб-сторінок. Базові знання JavaScript покращують мої можливості в розробці. Приділяю увагу методології BEM, яка допомагає структурувати та зрозуміло написати код.

Також працюю з препроцесором SCSS/SASS.Володію досвідом роботи з Webflow, що дозволяє мені забезпечити якісну реалізацію проектів.

Майстер служби обліку

Херсонгаз, АТ

Енергетика та Енергоносії

4 роки 5 місяців

04.2017 - 09.2021

У службі обліку надходження та розподілу природного газу я стрімко зростала професійно, й за рік стала очолювати цей відділ. В мої обов'язки входила повна організація робочого процесу, навчання колег, контроль щодо якісного виконання поставлених задач працівниками, вирішення проблемних та спірних питань з користувачами, аналіз обсягів споживання природного газу населенням та юриличними особами та загалом по дільниці, аналіз надходження, втрат та варіанти полібшення ситуації. Коректність введення інформації до баз даних, ведення значної кількості звітів, нарахувань, корегувань. Окрім робочого процесу важливо було підтримувати позитивну атмосферу серед колег. В роботі користувалася MicrosoftOffice(Excel, Word), внутрішні програми, 1С. Приймала участь в відеоконференціях в якості докладача, засіданнях комісій.

Ключова інформація

Використовую Figma для того, щоб втілювати дизайн у реальні web-сторінки, застосовуючи HTML та CSS. Моє розуміння SVG, CSS анімацій та здатність виправляти помилки у коді гарантує функціональність та привабливість веб-сторінок. Базові знання JavaScript покращують мої можливості в розробці. Приділяю увагу методології BEM, яка допомагає структурувати та зрозуміло написати код. Також працюю з препроцесором SCSS/SASS.Володію досвідом роботи з Webflow, що дозволяє мені забезпечити якісну реалізацію проектів.Моє прагнення працювати в команді засноване на бажанні спільно створювати інноваційні проекти. Комунікативність та вміння ефективно спілкуватись з іншими членами команди допомагають досягати спільних цілей. Готовність швидко навчатись новому та адаптуватись до різних робочих процесів - одна з моїх сильних сторін.Завжди підхожу до своїх завдань відповідально та з ентузіазмом. Моє прагнення зростати як фахівця у галузі ІТ незмінне.

Навчалась в 1 закладі

Новокаховський приладобудівний технікум

Програмування для електронно-обчислювальної техніки та автоматизованих систем

Нова Каховка, 2010

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

поглиблений

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Shopify Store 2.0 Theme Development

2023

Архітектура тем Shopify, робота з JSON та шаблонною мовою liquid

КУРСИ ITVDN HTML5 & CSS3 Стартовый

2022

Вивчала основи використання базових конструкцій мови HTML і мови стилів CSS, основи адаптивної та крос браузерної розробки сайтів, роботу у програмі VS Code. Створювати прості односторінкові сайти, реалізувати верстку сайту за допомогою модуля Flexbox, картки товару та подібні до них інформаційні блоки, блоки соціальних мереж

КУРСИ UDEMI Верстка и создание веб сайтов

2022

Вивчала методику створювення сайтів на мовах HTML та CSS, як розміщувати свій сайт у мережі інтернет, використання бібліотеки Bootstrap, препроцесор SASS/SCSS/LESS, методологію БЕМ, базу програми Figma, сучасні стандарти позиціонування елементів сайту, HTML Responsive Web Design, технологію Flexbox.

Ольга

Контент-менеджер

Київ

33 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 4 години тому