Працювала в 4 компаніях   7 років 2 місяці

Інше, Освіта, Послуги для населення - інше

Оператор Пункту Допомоги в громаді.

ГО « Ліга Соціально відповідальних жінок»

Інше

10 місяців

11.2023 - до теперішнього часу

Консультаційна допомога з питань соціального та правового захисту постраждалих, які проживають на територіях в умовах обстрілів, або на нещодавно деокупованих територіях, або у близькості до ліній бойових дій, тощо. Забезпечити розгляд звернень. Заяв, пропозицій та скарг громадян. Приймати звернення громадян, які надійшли до пункту, реєстрація у відповідні звітні документи. Здійснювати моніторинг та аналіз звернень громадян

Посада: бібліотекар, педагог - організатор

КЗ “Музиківський опорний ліцей”

Освіта

6 років 1 місяць

08.2018 - до теперішнього часу

Обов’язки: Робота з бібліотечним фондом, взаємодія з учнями, батьками та вчителями ліцею. Проведення бібліотечних заходів, ведення документації.- Підготовка та проведення виховних заходів, згідно плану роботи. - Адміністрування сайту ліцею, та соціальних мереж.

СТВОРЕННЯ САЙТІВ ПІД КЛЮЧ

Посада: “Начальник відділення поштового зв'язку ” с.Музиківка

• АТ “Укрпошта”

Послуги для населення - інше

2 місяці

04.2022 - 06.2022

Контроль роботи відділення (відкриття, закриття). Організація роботи всіх операційних процесів у відділенні.Забезпечення надання послуг з урахування потреб споживачів.Аналіз результатів роботи відділення, робота з персоналом та клієнтами.

(після оголошення простою на основному місці роботи “у зв'язку з повномасштабним вторгненням росії” влаштувалася до АТ “Укрпошта”. Звільнилась через примушення окупантів до співпраці.

Майстер виробничого навчання

• ДНЗ “Херсонське вище професійне училище сервісу та дизайну”

Освіта

11 місяців

09.2017 - 08.2018

Проводила практичні заняття й навчально-виробничі роботи із професійного (виробничого) навчання.Приймала участь в фахових конкурсах та майстер — класах.

Ключова інформація

Створення сайту під ключ

Навчалась в 2 закладах

Київський університет культури. Відокремлений підрозділ “Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури”

“Інформаційна, бібліотечна та архівна справа” професійна кваліфікація : документознавець, менеджер органів державної влади та управління

Миколаїв, 2021

ДНЗ “Херсонське вище професійне училище сервісу та дизайну”

перукар - модельєр

Херсон, 2014

Володіє мовами

Українська

рідна

Наталія

Діловод

Херсон

29 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 4 години тому