Працював в 2 компаніях 11 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Шеф кухар
паб
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 місяці
07.2024 - 09.2024
- Планування та організація своєї роботи
- Адаптація до нових умов роботи
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Планування та організація роботи кухні
- Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
- Розробка та впровадження кулінарних рецептів
- Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
- Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
- Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
- Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
- Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
- Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
кухар
паб, ресторан
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 місяців
11.2023 - 06.2024
- Контроль за якістю продукції
- Приготування страв згідно з меню
- Підтримка чистоти на кухні
- Дотримання рецептур та технологій
Ключова інформація
- Приготування страв згідно з меню
- Контроль за якістю продукції
- Планування меню
- Підтримка чистоти на кухні
- Організація робочого процесу на кухні
- Дотримання рецептур та технологій
- Участь у розробці нових страв
Навчався в 1 закладі
Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу
Автомобільний Транспорт
Івано-Франківськ, 2024
Михайло
Михайло
Кухар
Івано-Франківськ
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому