Працювала в 3 компаніях   22 роки 11 місяців

Освіта

Психолог

КНУБА

Освіта

4 роки 3 місяці

06.2020 - до теперішнього часу

  • Предоставление психологической помощи клиентам
  • Разработка индивидуальных программ развития
  • Проведение диагностических бесед
  • Анализ психологического состояния клиентов
  • Организация тренингов и семинаров
  • Ведение психотерапевтических сеансов
  • Консультирование по вопросам личностного роста
  • Старший викладач української та російської мови іноземцям

    КНУБА

    Освіта

    22 роки 10 місяців

    11.2001 - до теперішнього часу

    Викладач української та російської мови іноземцям-біженцям та шукачам притулку

    Благодійний фонд «РОКАДА» при УВКБ ООН в Україні

    Освіта

    5 років 5 місяців

    07.2012 - 12.2017

    Ключова інформація

    • Предоставление психологической помощи клиентам
    • Проведение диагностических бесед
    • Консультирование по вопросам личностного роста
    • Разработка индивидуальных программ развития
    • Ведение психотерапевтических сеансов
    • Анализ психологического состояния клиентов
    • Организация тренингов и семинаров
    • Психолог з 4-річним досвідом консультування з питань психологічного забезпечення освітнього процесу. Проводжу психологічний супровід, діагностику та аналіз динаміки психічного розвитку здобувачів освіти. Спеціалізуюсь на когнітивно-поведінковій терапії та управлінні стресом. Володію високими комунікативними навичками, вмінням працювати в команді та розробкою індивідуальних терапевтичних програм. Шукаю можливість застосувати свої навички та досвід у середовищі, де можу сприяти емоційному зростанню та добробуту пацієнтів.

    Навчалась в 3 закладах

    Національний авіаційний університет

    Психологічний / вікова психологія

    Київ, 2023

    Варшавский университет

    психологический

    Варшава, 2022

    КНУ им.Шевченка

    филологический, русский , украинский как иностранный

    Киев, 2000

    Володіє мовами

    Англійська

    середній

    Іспанська

    поглиблений

    Курси, тренінги, сертифікати

    Березень 2023: Участь у програмі підтримки «Поруч», що реалізується за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні – Сертифікат № 6/2003о (12 годин)

    Київ, 2023

    Групування професійно важливих якостей психолога-консультанта за їх персональною сферою в структурі характеру сприятиме системному й усвідомленому підбору за напрямами необхідного психодіагностичного інструментарію, який своєю чергою забезпечить якість професійно-психологічного відбору кандидатів на посаду психолога-консультанта. Перспективним напрямом дослідження є визначення еталонного профілю ступеня розвитку професійно важливих якостей психолога-консультанта.

    Додаткова інформація

    Цель

    Получить высооплачеваемую работу

    ОТРИМАТИ РОБОТУ, ЯКА ПРИНОСИТЬ ЗАДОВОЛЕННЯ, ТА ГІДНУ ОПЛАТУ СВОЄЇ ПРАЦІ.

    ОТРИМАТИ РОБОТУ, ЯКА ПРИНОСИТЬ ЗАДОВОЛЕННЯ, ТА ГІДНУ ОПЛАТУ СВОЄЇ ПРАЦІ.

    Додаткові відомості

    Професійний психологічний супровід дітей та підвищення ефективності освітнього процесу у закладі.Участь у здійсненні освітньої роботи, спрямованої на забезпечення всебічного індивідуального розвитку учнів, збереження їхнього повноцінного психічного здоров’я.Консультація керівників та інших працівників закладу з питань практичного використання психології в організації освітнього процесу.Проведення психолого-педагогічної діагностики готовності учнів до навчання та сприяння їхній адаптації до нових умов освітнього процесу.Розроблення та впровадження розвивальних, корекційних програм освітньої діяльності з урахуванням індивідуальних, гендерних, вікових, інших особливостей учнів.Консультаційна робота з батьками і педагогами університету.Корекційні та розвивальні заняття.

    Додаткові відомості: Вміння знаходити спільну мову з різними людьми та працювати у складних ситуаціях; Знання ділового етикету, порядність, доброзичливість, тактовність; Високий рівень відповідальності, активність та самостійність у прийнятті рішень; Досвід командної роботи; Творче мислення, аналітичний склад розуму, широкий кругозір; Швидка адаптація, генерування оригінальних ідей та підходів; Вміння налагоджувати нові зв'язки та підтримувати доброзичливі партнерські відносини з клієнтами; Орієнтація на результат; Любов до дітей. Вміння захопити кожного своїм предметомБеру участь в організації освітньо-виховного процесу з метою забезпечення всебічного особистісного розвитку дітей, підлітків, молоді, зміцнення і захисту їхнього психічного здоров'я. Виявляю причини, що утруднюють становлення особистості дитини. Шляхом психодіагностики, консультування, психопрофілактики, психолого-педагогічної корекції, надаю допомогу вихованцям, учням, учителям, батькам у вирішенні питань навчання, виховання і розвитку дітей та підлітків. Планую, розробляю, впроваджую в практику розвиваючі, корекційні програми навчально-виховної діяльності з урахуванням статевих, вікових, інших особливостей дітей. Настановленням і особистим прикладом утверджує повагу до принципів загальнолюдської моралі, батьків, жінки, культурно-національних, духовних цінностей України, країни походження, дбайливе ставлення до навколишнього середовища. Сприяю формуванню психологічної культури вихованців, учнів, учителів, батьків. Консультую керівників, працівників навчальних закладів та освітніх установ з питань психології організації та управління навчально-виховним процесом. Постійно підвищує свій професійний рівень, загальну культуру.

    Алла Юрьевна

    Психолог

    Київ

    25 000 грн.

    49 років

    Активно шукає роботу

    неповна зайнятість

    Оновлено 7 годин тому