Працювала в 3 компаніях   8 років 1 місяць

IT, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Project PET App

Курс IAMPM

IT

2 місяці

04.2024 - 06.2024

На курсі IAPMP практичним досвідом вважаю проект створення додатку PET App. Я з командою очолювала розробку PET App, мобільного додатку, розробленого, щоб допомогти користувачам знайти тимчасовий прихисток для домашніх улюбленців. До моїх ключових обов’язків входило створення прототипів, аналіз ринку та конкурентів, створення історій користувачів, оцінка команди, бюджету та часу, аналіз PERT, створення розумових карт, а також визначення етапів і WBS.
Цей проект покращив мої навички управління проектами та роботу в команді, завершившись детальним кейс-стаді та успішною презентацією .
Посилання на презентацію https://drive.google.com/file/d/19wQiqE9S2tp2-Vzc-p6UoTmKlUVyvp_v/view?usp=sharing

Менеджер ресторану

Tomatino

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 10 місяців

08.2022 - 06.2024

Займалася операційною діяльністю в ресторанній сфері з командами розмірами від 20 до 50 працівників, а саме:• Організація роботи всіх підрозділів ресторанного сервісу, планування та координація діяльності;• Спрямування діяльності колективу на забезпечення високого рівня ефективності виробництва;• Здійснення контролю за раціональним використанням матеріальних, фінансових та трудових ресурсів;• Розробка службових обов'язків, посадових інструкцій, вжиття заходів щодо забезпечення їх виконання;• Контроль за дотриманням працівниками правил та норм охорони праці та техніки безпеки, санітарних норм та правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку;• Здійснення контролю за технологією приготування страв, дотриманням технологічних та калькуляційних карт, контроль якості продукції, що виробляється;• Складання штатного розпису, фонду заробітних плат, стандартів обслуговування, нормативно-звітної документації;• Навчання персоналу, тренінги з підвищення кваліфікації;• Бюджетування на аналіз фінансових показників закладу на щоденній основі;• Впровадження та контроль роботи закладу відповідно до системи ХАССП;• Комунікація з гостями та вирішення конфліктних ситуацій.

Менеджер ресторану

Сушия

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 років 1 місяць

01.2016 - 02.2022

Навчалась в 1 закладі

Харківський національний автомобільно-дорожній університет

Екологія та охорона навколишнього середовища

Харків, 2018

Курси, тренінги, сертифікати

DAO PM

Львів, 2024

Solid English School

Львів, 2024

Додаткова інформація

Особисті якості

Я менеджер-початківець ІТ-проектів, нещодавно закінчила курс управління ІТ-проектами і хочу перейти в цю область і застосувати свої навички. Маючи майже 7 років досвіду роботи як операційного менеджера в ресторанній індустрії, я розвинула компетенції в управлінні командою, плануванні, контролі ресурсів, дотриманні стандартів, складанні бюджету, навчанні персоналу та ефективному спілкуванні.
Маю розуміння життєвого циклу розробки програмного забезпечення (SDLC);
Розумію методології управління проєктами (Agile, Scrum, Kanban) та принципи роботи з технічною документацією;
Володіння MS Office та Google Workspace, Trello, Jira, Slack, Miro;
Маю комунікаційні можливості на високому рівні(навички переговорів, роботи з клієнтами) та організаторські здібності;
Аналітичний склад розуму;
Вміння грамотно та чітко викладати свої думки письмово та усно; Ініціатива та цілеспрямованість як базові риси характеру.

Вікторія Андріівна

Junior IT Project manager

Львів

30 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 день тому