Працювала в 2 компаніях 5 років 1 місяць
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Керуюча кальян-баром
Hype bar
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 роки 4 місяці
06.2018 - 10.2022
- Розробка програми взаємодії між підрозділами;
- Розробка основного меню, сезонного меню;
- Контроль складання технологічних та калькуляційних карт;
- Пошук постачальників, укладання договорів;
- Складання бюджету, підготовка звітної документації;
- Контроль за виконанням фінансових показників;
- Взаємодія з органами контролю, сервісними службами;
- Підбір персоналу, проведення співбесід, оцінка рівня знань в даній сфері;
- Розподіл бюджету, постановка цілей, аналіз ринку та конкурентної заробітньої плати;
- Забезпечення роботи з ефективного і культурного обслуговування відвідувачів закладу, створення для них комфортних умов;
- Контроль за дотриманням працівниками організації трудової і виробничої дисципліни, правил і норм охорони праці, техніки безпеки, вимог виробничої санітарії і гігієни;
- Складання банкетного меню для комплексу;
- Виконання окремих службових доручень свого безпосереднього керівника (власників закладу).
Адміністратор ресторану
Gustoy Lounge
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
10.2017 - 06.2018
- Планування ресторану з "0" ;
- Контроль роботи будівельників під час будівельних робіт;
- Прорахунок та закупівля посуду, приборів, органайзерів, кухонного обладнання тощо;
- Пошук персонала;
- Робота з персоналом, вирішення спірних питань, облаштування комфортних умов праці;
- Контроль чистоти і порядку в залі;
- Контроль прийому замовлень від відвідувачів;
- Здійснення перевірки виписаних рахунків і проведення розрахунків з відвідувачами;
- Вживання заходів до запобігання і ліквідації конфліктних ситуацій;
- Розгляд претензії, пов'язаних з незадовільним обслуговуванням відвідувачів;
- Прийом замовлень та розробка планів проведення та обслуговування ювілейних торжеств, весіль, банкетів;
Навчалась в 1 закладі
Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»
ІЕЕ
Київ, 2017
Катерина
Катерина
Директор ресторану (тільки готельно-ресторанна сфера)
Олександрія, Кіровоградська обл.
Працює, але відкритий для пропозицій
повна зайнятість
Характер роботи: позмінна робота, гібридна, в офісі/на місці
Оновлено 2 дні тому