Працювала в 2 компаніях   5 років 1 місяць

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Керуюча кальян-баром

Hype bar

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 роки 4 місяці

06.2018 - 10.2022

  • Розробка програми взаємодії між підрозділами;
  • Розробка основного меню, сезонного меню;
  • Контроль складання технологічних та калькуляційних карт;
  • Пошук постачальників, укладання договорів;
  • Складання бюджету, підготовка звітної документації;
  • Контроль за виконанням фінансових показників;
  • Взаємодія з органами контролю, сервісними службами;
  • Підбір персоналу, проведення співбесід, оцінка рівня знань в даній сфері;
  • Розподіл бюджету, постановка цілей, аналіз ринку та конкурентної заробітньої плати;
  • Забезпечення роботи з ефективного і культурного обслуговування відвідувачів закладу, створення для них комфортних умов;
  • Контроль за дотриманням працівниками організації трудової і виробничої дисципліни, правил і норм охорони праці, техніки безпеки, вимог виробничої санітарії і гігієни;
  • Складання банкетного меню для комплексу;
  • Виконання окремих службових доручень свого безпосереднього керівника (власників закладу).

Адміністратор ресторану

Gustoy Lounge

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

10.2017 - 06.2018

  • Планування ресторану з "0" ;
  • Контроль роботи будівельників під час будівельних робіт;
  • Прорахунок та закупівля посуду, приборів, органайзерів, кухонного обладнання тощо;
  • Пошук персонала;
  • Робота з персоналом, вирішення спірних питань, облаштування комфортних умов праці;
  • Контроль чистоти і порядку в залі;
  • Контроль прийому замовлень від відвідувачів;
  • Здійснення перевірки виписаних рахунків і проведення розрахунків з відвідувачами;
  • Вживання заходів до запобігання і ліквідації конфліктних ситуацій;
  • Розгляд претензії, пов'язаних з незадовільним обслуговуванням відвідувачів;
  • Прийом замовлень та розробка планів проведення та обслуговування ювілейних торжеств, весіль, банкетів;

Навчалась в 1 закладі

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»

ІЕЕ

Київ, 2017

Катерина

Директор ресторану (тільки готельно-ресторанна сфера)

Олександрія, Кіровоградська обл.

30 000 грн.

29 років

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Характер роботи: позмінна робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 2 дні тому