Працював в 3 компаніях   15 років

Фармацевтика, АПК (Агропромисловий комплекс), Транспорт та Логістика

Заступник директора адміністративно-господарської роботи

- ТОВ «АКС Одеса»

Фармацевтика

5 місяців

10.2023 - 03.2024

Організація господарської діяльності філій підприємства, їх матеріально-технічного забезпечення для безперебійної роботи у належному, працездатному стані. Укладання договорів з постачальниками товарів та послуг.Керування та організація складської роботи (надходження, зберігання, використання ТМЦ у встановленому законом порядку).Керування роботою підпорядкованим технічним персоналом підприємства. Ведення обліку робочого часу цієї категорії працівників.Організація ремонту приміщень інвентаря, меблів. Контроль за якістю та своєчасним проведенням відповідних робіт.Контроль за витратами води, електроенергії та газу.Проведення інвентаризації майна, своєчасне оформлення звітності.Контроль за раціональним використанням, зберіганням та списанням ТМЦ. Досягнення: 42 філії обладнані приборами безперебійного живлення у період блекауту, переведення інтернет мережу на оптоволоконний інтернет, для працездатності касових апаратів та терміналів.

Начальник відділу адміністративно-господарського забезпечення.

- СП ТОВ «ТРАНСБАЛКТЕРМІНАЛ»

АПК (Агропромисловий комплекс)

3 роки 9 місяців

03.2019 - 12.2022

Складання річного фінансового плану підрозділу, розробка графіків постачання, укладення договорів з контрагентами, контроль їх виконання, ведення табелю, оформлення лікарняних та відпусток, подорожних листів, контроль за використанням та списанням ПММ, реалізацією неліквідних ТМЦ.Організація складської роботи (надходження, зберігання, використання ТМЦ у встановленому законом порядку).Керування роботою підпорядкованим технічним персоналом підприємства. Контроль за раціональним використанням, зберіганням та списанням ТМЦ.Проведення інвентаризації майна, своєчасне оформлення звітності Досягнення: Територія підприємства приведена в стан згідно з програмою 5S, (сортування, дотримання порядку, раціональне розміщення, стандартизація, вдосконалення). Планування та обладнання нового складу під ТМЦ.

- Заступник директора державного підприємства «Одеський морський торговельний порт»

ДП «Одеський морський торговельний порт»

Транспорт та Логістика

10 років 8 місяців

07.2008 - 03.2019

Зведення річного фінансового плану підприємства, співпраця з органами державної влади, укладення договорів, ведення перемовин з контрагентами, підпорядкуванні були наступні підрозділи:Надання послуг з отримання спеціальних професійПрийняття та звільнення співробітників підприємства, оформлення лікарняних та відпусток співробітників, ведення пенсійної роботи. -Досягнення: Навчальний центр обладнано класом з програмним забезпеченням для судноводіїв та акредитацію на видачу документів морських професій.Причина звільнення: за угодою сторін.

Ключова інформація

Навички роботи в команді.Вміння організовувати роботу, планувати, приймати рішення.Здатність аналізувати проблеми, ефективно шукати шляхи їх вирішення.Ефективно управляти часом і людьми, що знаходяться в підпорядкуванні.Навички ведення договірної роботи

Навчався в 2 закладах

Одесский национальный морской университет

Організація перевезень і управління на транспорті (морському)

Одесса, 2014

Одесская государственная академия строительства и архитектуры

Водопостачання та водовідведення

Одесса, 2001

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Українська

рідна

Додаткова інформація

Водительское удостоверение

Маю водійське посвідчення категорії В.

Алексей

Керівник

Одеса

140 000 грн.

45 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 дні тому