Працювала в 1 компанії 1 рік 11 місяців
Промисловість та Виробництво
Майстер цеху цукрового драже та драже в глазурі
ООО«Три Стар» м. Кропивницький
Промисловість та Виробництво
1 рік 10 місяців
01.2020 - 11.2021
Виробничі навички
- Розподіл персоналу цеху по дільницях, надання виробничих завдань на зміну;
- Розрахунок та видача робочих рецептур;
- Організація та контроль виконання санітарних норм і санітарного стану приміщення, обладнання;
- Проведення інструктажів з охорони праці та технологічних процесів;
- Облік робочого часу працівників цеху, облік та ведення робочих журналів;
- Розробка і вдосконалення рецептур, технологічних карток та інструкцій;
- Дотримання рецептур та встановлених технологічних режимів та операцій виробництва продукції;
- Дотримання норм використання сировини;
- Аналіз причин браку продукції, розробка заходів щодо його усунення та запобігання та інше;
- Виявлення та вирішення технологічних проблем, проведення корегуючих та попереджувальних заходів;
- Знання технічних аспектів виробництва та переробки продукції;
- Знання вимог ISO, системи HACCP;
- Впевнений користувач MS Office, 1С;
- Відповідальність, увага до деталей, комунікабельність;
- Бажання навчатись та постійно удосконалювати свій професійний рівень.
Навчалась в 1 закладі
ОНТУ
Технології виробництва хлібобулочних, кондитерських, макароних виробів та харчоконцентратів
Одеса, 2023
Володіє мовами
Англійська
середній
Додаткова інформація
Власні якості
- Без шкідливих звичок;
- Організованість, чіткість, послідовність;
- Вміння працювати в режимі багатозадачності;
- Активність та ініціативність;
- Стресостійкість.
Тетяна
Тетяна
Технолог харчової промисловості
Кропивницький
Готовий переїхати: Київ, Львів
повна зайнятість
Характер роботи: в офісі/на місці
Оновлено 2 місяці тому