Працювала в 1 компанії   1 рік 11 місяців

Промисловість та Виробництво

Майстер цеху цукрового драже та драже в глазурі

ООО«Три Стар» м. Кропивницький

Промисловість та Виробництво

1 рік 10 місяців

01.2020 - 11.2021

Виробничі навички

  • Розподіл персоналу цеху по дільницях, надання виробничих завдань на зміну;
  • Розрахунок та видача робочих рецептур;
  • Організація та контроль виконання санітарних норм і санітарного стану приміщення, обладнання;
  • Проведення інструктажів з охорони праці та технологічних процесів;
  • Облік робочого часу працівників цеху, облік та ведення робочих журналів;
  • Розробка і вдосконалення рецептур, технологічних карток та інструкцій;
  • Дотримання рецептур та встановлених технологічних режимів та операцій виробництва продукції;
  • Дотримання норм використання сировини;
  • Аналіз причин браку продукції, розробка заходів щодо його усунення та запобігання та інше;
  • Виявлення та вирішення технологічних проблем, проведення корегуючих та попереджувальних заходів;
  • Знання технічних аспектів виробництва та переробки продукції;
  • Знання вимог ISO, системи HACCP;
  • Впевнений користувач MS Office, 1С;
  • Відповідальність, увага до деталей, комунікабельність;
  • Бажання навчатись та постійно удосконалювати свій професійний рівень.

Навчалась в 1 закладі

ОНТУ

Технології виробництва хлібобулочних, кондитерських, макароних виробів та харчоконцентратів

Одеса, 2023

Володіє мовами

Англійська

середній

Додаткова інформація

Власні якості

  • Без шкідливих звичок;
  • Організованість, чіткість, послідовність;
  • Вміння працювати в режимі багатозадачності;
  • Активність та ініціативність;
  • Стресостійкість.

Тетяна

Технолог харчової промисловості

Кропивницький

Готовий переїхати: Київ, Львів

50 000 грн.

42 роки

повна зайнятість

Характер роботи: в офісі/на місці

Оновлено 1 місяць тому