Ключова інформація

• Самодисципліна
• Увага до деталей
• Комунікативні навички
• Організованість
• Інтернет-маркетинг
• Навички вирішення проблем

Навчалась в 1 закладі

Київський національний лінгвістичний університет

Філологічний

Київ, 2020

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Китайська

середній

Польська

середній

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Я маю досвід створення та ведення Instagram-сторінки з продажу кастомних портретів тварин @paw_pet_portrait, де займалася наступними завданнями: - Приймання замовлень від клієнтів. - Створення та управління контентом. - Підготовка замовлень у графічному редакторі (Photoshop, Procreate). - Координація та відправка замовлень на друк. - Просування соціальних мережах (SMM). Маю базові знання у сфері графічного дизайну та вміння працювати з такими інструментами, як Adobe Photoshop та Procreate. Крім того, маю знання з використання штучного інтелекту (AI) у різних застосунках.

Наукова діяльність

Закінчила магістратуру за спеціальністю перекладач англійської, китайської та польської мови, що свідчить про високий рівень мовної підготовки та комунікативних навичок.

Водійське посвідчення

Впевнений водій вже 5+ років, не уявляю свого життя без щоденних поїздок на власному авто, що для мене тотожно медитації.

Захоплення та інтереси

Я творча та креативна людина. За моіми плечами — Потавська дитяча художня школа, яку я закінчила з відзнакою. Сім років навчання не пройшли безлідно — імплементую навички і відчуття смаку у буденне життя, будь то ремонт власноі оселі, чи ведення сторінок у соціальних мережах. Маю домашнього улюбленя - пес Декстер. Він навчив мене самодисциліні, пет-френдлі поглядам та любові до довгих прогулянок.

Стажування

Якщо це можна так назвати* Вже більше 5 років я віддалено працюю модератором відео чату (робота віддалена та систематична, з роботодавцем підписано угоду про конфіденційність, тому під час співбесіди, я можу вказати лише неспецифічні деталі). Щоб не стояти на місці і розвиватися, шукаю нову парт-тайм роботу.

Особисті якості

Шукаю саме віддалену роботу з гнучким графіком, адже зараз знаходжуся у декретній відпустці, не працюючи на основній попередній роботі. Хочу влитися у нові робочі сфери, де я зможу застосовувати свої комунікативні навички) Декретна відпустка і наявність дитини ніколи не стане на заваді робочому процесу, адже самодисципліна і відповідальність для мене на першому місці.

Yuliia

Модератор віддалено

Київ

Готовий переїхати: Полтава

26 років

неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 місяць тому