Працював в 6 компаніях   27 років 11 місяців

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Промисловість та Виробництво, Видавництва та Поліграфія

Заступник директора підприємства

ТОВ "НВН-ПЛЮС"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

12 років 11 місяців

08.2011 - 07.2024

Заступник директора (основний функціонал – директор з розвитку). Керівник напряму бітумна черепиця Owens Corning США (American bituminous shingles). Керівник напряму композитна черепиця Evertile (Чехія). Розробка навчальних презентацій з водостічних систем Assa (STALGAM) металеві, Izabella пластикові, GAMRAT софіти (Польща). Систематизація знань за ключовими напрямками Компанії НВН, розробка та успішне впровадження теоретичної програми навчання для співробітників та партнерів, яка включає презентації, навчальні матеріали, у тому числі навчальний посібник для новачків, теорію та завдання для розвитку практичних навичок співробітників. Розробка та впровадження внутрішніх процедур, скриптів тощо (в тому числі «Книга продажів»). Підготовка розпоряджень та наказів, контроль виконання. Підбір персоналу. Розробка, підготовка та проведення презентацій та навчальних семінарів для клієнтів та співробітників Компанії НВН. Підготовка молодих співробітників Компанії з нуля. Підготовка статей до спеціалізованих сайтів Компанії НВН (бітумна черепиця, синтетичний покрівельний сланець Inspire США). Робота з претензіями та запереченнями клієнтів. Протидія активності конкурентів, розробка «домашніх заготовок» у форматі питання-відповідь. Робота з оптовиками та кінцевими споживачами: просування та продаж покрівельних матеріалів (в тому числі профнастил, металочерепиця) та супутніх товарів, від пошуку клієнтів до завершення угод. З травня 2023 року основна робота пов'язана з реалізацією роздрібного інтернет-проекту www.nvn.com.ua (бітумна черепиця Owens Corning, США). З квітня 2024 додатково інформаційний проект в Tik Tok акаунт @nvn.com.ua Підготовка теоретичної частини для написання сценаріїв роликів про бітумну черепицю Owens Corning. Контроль коректності відзнятого матеріалу.

Бренд-менеджер (бітумна черепиця)

ТОВ «АВІСТА-СМ»

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 9 місяців

10.2009 - 07.2011

Бренд-менеджер напрямку бітумна черепиця Kerabit, за сумісництвом заступник директора з окремих комерційних питань. Аналіз можливостей зміни позиціонування напрямів та окремих товарних груп за умов кризи, реалізація задуманого. Постановка оперативних завдань працівникам відділу продажу, контроль за виконанням. Підготовка інформації для участі у тендерах. Реалізація проекту "Всесвіт Даху" (Інтернет-магазин). Просування та продаж широкого асортименту покрівельних матеріалів та комплектуючих.

Начальник відділу оптового продажу (книги)

ТОВ «ДЦ ЕКСМО-УКРАЇНА"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

5 років 9 місяців

01.2004 - 10.2009

Дистриб'юторський центр «Ексмо-Україна» - оптові продажі та просування книжкової продукції, аналітика, прогнози, експертні оцінки, планування відвантажень та оплат у розрізі клієнтів, контроль досягнення цільових показників та документообігу, робота з VIP та рядовими клієнтами. Додатково: розробка та впровадження внутрішніх інструкцій та процедур, що забезпечують надійну роботу відділу продажів та чітку взаємодію з іншими підрозділами компанії, навчання нових співробітників відділу оптових продажів, розробка та впровадження систем мотивації для клієнтів та співробітників відділу оптових продажів – начальник відділу оптових продажів.

Менеджер з продажу (покрівельні матеріали та комплектуючі)

Холдинг АВІСТА

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

4 роки 4 місяці

09.1999 - 01.2004

Продаж та просування будівельних матеріалів, як імпортних, так і вітчизняного виробництва, робота із закордонними постачальниками, закупівлі, формування оптимального складського запасу, робота з оптовиками, будівельниками та кінцевими споживачами, рядовими та VIP клієнтами. Підготовка теоретичних матеріалів для успішної конкуренції на ринку покрівельних матеріалів. Додатково: аналіз ринку, експертні оцінки та висновки, великий досвід роботи на будівельних виставках. Спеціалізація: покрівля, гідроізоляція, утеплення. Успішне виведення, розвиток та закріплення на позиціях лідера на українському ринку напряму гнучкої черепиці TEGOLA (Італія) та KERABIT (Фінляндія). Номінально - менеджер з продажу, фактично керівник напряму гнучка черепиця (бітумна черепиця).

Начальник відділу (наливна підлога на епоксидній основі)

Дайвер ЛТД

Промисловість та Виробництво

1 рік 1 місяць

08.1998 - 09.1999

ТОВ ДАЙВЕР наливна підлога на епоксидній основі, виконання робіт, продаж матеріалів, універсальне захисне покриття КОУТЕКС – начальник відділу маркетингу та реклами.

Менеджер з продажу (поліграфія та реклама)

МОЯ СТОЛИЦЯ та інші

Видавництва та Поліграфія

1 рік 11 місяців

09.1996 - 08.1998

1996-1998 робота у ряді компаній, що спеціалізуються на наданні поліграфічних та рекламних послуг - рекламний агент, менеджер з продажу.

Ключова інформація

Працьовитість, Комунікабельність, Продаж B2B, Здатність до навчання, Робота із запереченнями, Управління персоналом, Здатність навчати інших

Навчався в 1 закладі

Київський державний педагогічний інститут ім. Драгоманова

Природничо-географічний. Вчитель біології та хімії

Київ, 1992

Володіє мовами

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Захоплення та інтереси

Успішно пройдено наступні тренінги:

1. «Переговорний процес: клієнт та консультант», грудень 2000 року, проводила компанія TRIADA.

2. «Технології ефективного продажу та командної роботи», січень 2002 року, місто Київ, проводила компанія АЛЬЯНС-КЛУБ.

3. «Побудова та розвиток ефективної дилерської мережі», червень 2003 року, місто Київ, проводив автор-бізнес-тренер Ворник В.Г.

4. "Командна взаємодія", грудень 2003 року, місто Київ, проводив консультаційно-тренінговий центр ПОЗИТУМ.

5. «Переговори, ефективність, особливості видавництва ЕКСМО» квітень 2005 року місто Київ проводив штатний тренер торгового дому «ЕКСМО».

6. «Ведення переговорів» жовтень 2008 року місто Київ проводив штатний тренер ТД ЕКСМО.

7. "Середня управлінська ланка, специфіка та особливості" березень 2009, місто Київ, проводив штатний тренер ТД ЕКСМО.

8. «Складні переговори. Аргументація. Маніпуляції та протидії» серпень 2009, місто Київ, проводив штатний тренер ТД ЕКСМО.

9. "Ефективний керівник" лютий 2017, місто Київ. Конструктор бізнес. Автор та ведучий Кирило Куницький.

10. «Продажі та переговори» лютий 2017, місто Київ. Бізнес-тренер Сергій Азімов.

Самоосвіта.

1. Психологія.

2. Розділи МВА: "Маркетингове управління", "Поведінка споживачів", "Економічна теорія", "Реінжиніринг бізнес-процесів", "Управління ціновою політикою компанії".

Ростислав

Унікальний фахівець з продажу, управління та навчання

Київ

55 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 8 годин тому