Працювала в 2 компаніях   2 роки 3 місяці

Інше

начальник їдальні

в.ч а 2356

Інше

7 місяців

03.2024 - до теперішнього часу

начальник їдальні

124 окрема бригада територіальної оборони / Військова частина А7053

Інше

1 рік 6 місяців

07.2022 - 01.2024

Ключова інформація

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань

Навчалась в 1 закладі

Державний навчальний заклад "Знам'янський професійний ліцей"

кухар кондитер

Знам'янка, 2002

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Оксана вікторівна

Кухар військовослужбовець

Київ

50 000 грн.

41 рік

повна зайнятість

Оновлено 3 місяці тому